onsdag 11 maj 2016

Slutet för Europa närmar sig. Tyskland rustar för sammanbrott och våld. Ian W. om Lyckoriket som försvannSå här sade Houari Boumedienne i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:
”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder

Från en god vän fick jag nedanstående kommentar och en länk med en video som man bör se omgående.

Sverige är slut ! Aldrig hört det klarare! Och slut också för UK och Europa? Jag hade 
önskat att jag aldrig skulle behöva höra detta så klart ! Svenska politiker och massmedia är förrädarna! Sålt ut ett helt folk att bli slaktade bildligt och bokstavligt om de inte underkastar sig islam. 13 minuter av insiktsfull dödsdom ! 

Subject: Going to Europe?
Det är en 13-minuters video. Ta tiden att lyssna på vad dessa herrar säger.
Snaphanen:

Tyskland rustar sig för sammanbrott och våld


 DR:s tysklandskorrespondent Michael Reiter har arbetat ett halvår med att göra detta reportage, ett Tyskland som är på väg att göra sig av med "multikulturalism". Reiter är förvånad över vad han finner i Altenburg , en liten stad 60 km väster om Dresden. Han kanske inte har sett kartan över invandraförbrytelser  i Tyskland de tre första månaderna 2016.

Jag har alltid trott att när tyskarna står upp mot massinvandring, kommer slaget om Europa att vinnas. EU skulle kunna kommendera vad som helst, det kommer inte att vara till någon

Sveriges situation är betydligt mer labil, så logiskt borde det vara svenskarna som beväpnade sig, men de har uppenbarligen inte detta i sig efter 200 år av fred. Min tanke är att de bara behöver pressas mer av välfärdförsämringar,  mord, våldtäkter och rån, så kommer det  och det kommer att komma plötsligt som en blixt från klar himmel. DK Horisont: Mycket Sevärt 23 minuters video Snaphanen

Ian Wactmeister beskriver landets situation

Ian Wachtmeister: ”Lyckoriket som försvann”
Det var lugnt ombord när M/S Titanic anträdde sin jungfrufärd. Det är till synes lugnt ombord på M/S Sverige. Livbåtarna hänger där täckta av röda presenningar. Ingen utom några måsar gör sig besvär.

Befälet berättar gång på gång vilken fin seglats det ska bli. Ändå sprids en olustig känsla bland passagerarna. Vilka har stakat ut kursen och vilka kvalifikationer har de? Är kaptenen vuxen uppdraget? Är besättningen utbildad att ta hand om katastroflägen? Finns det plats för alla i livbåtarna? Läs hela artikeln av Ian W Facebook

Fick 2 ,2 miljoner i presstöd : Då slutade vänsterprofilens blöta kväll med fängelse
 
Kvp skrev tidigare en artikel om William Petzäll vars moder nekades sjukvård p g a att sonen var medlem i SD. William begick sedan självmord p g av mobbing.  

Ansvarig för mobbingen av familjen Petzäll var ytterst den vänsterextremistiske läkaren Per Pijosh Enqvist,  styrelseord­förande för personalkooperativet Cityomsorgen i Varberg och VD Jose Delgado samt personalchef Gulbar Ahmed.

Invandrarstyrda Cityomsorgen tycks vägra ge nödvändig vård till patienter vars familj är antimuslimer och antikommunister. Detta är skrämmande och helt nytt för svensk sjukvård.
Per Pijosh Enkvist har nyligen dömts till fängelse för rattfylleri då han firat att kommunisttidningen Arbetaren (där han är styrelseledamot) fått över 2 miljoner kr av presstödsnämnden. Fria Tider

Fr. Snaphanen i övers. (svårt)
”Islamisterna vill bygga kalifat i förorterna”
Carina Hägg ströks från socialdemokraternas lista när hon hade invändningar om Omar Mustafa som blev vald till  partistyrelsen. ……Mehmet Kaplan ber nu om en fallskärm på 1,5 miljoner.
Den före detta riksdagsledamoten Carina Hägg, från Värnamo, har varnat för islamisternas inflytande i Sverige i flera år.– De finns i alla partier, på universiteten, studieförbunden och i kyrkan. Det är en liten grupp av islamister som vill bygga ett kalifat i förorterna, säger hon.
Carina Hägg menar att det är en grupp av islamister med koppling till Muslimska brödraskapet som försöker få inflytande i Sverige via politiken.
– Jag känner igen de här personerna och organisationerna, jag har mött flera av dem. Muslimska brödraskapet är en centralstyrd rörelse med samma strategi i hela världen, man är där makten är, förklarar hon.
– Den svenska grenen av Muslimska brödraskapet har hög status i Europa. I Sverige söker man sig till föreningsliv och politiska partier för att bygga nätverk och få inflytande. Det är en liten grupp som fått ett stort utrymme. Snaphanen och VN


He is just a gigolo. 
 Livvakten fick en svindyr VIP-plats i ett parkeringsgarage på Östermalm där han kunde parkera sin lyxiga sportbil, en Audi R8 Spyder. Kostnaden för platsen på närmare 50 000 kronor betalades av Bah-Kunkes Kulturdepartement. Soldatmamma


Just a Gigolo / I Ain't Got Nobody


 
Just a gigolo
everywhere I go
people know the part
I'm playing

Paid for every dance
selling each romance
every night some heart
betraying

There will come a day
youth will pass away
then what will they say
about me

When the end comes I know
they'll say just a gigolo
as life goes on
without me2 kommentarer:

  1. Svenskar som vill ha en vettig chans när helvetet bryter lös skall göra som Tyskarna gör rusta sig till tänderna med allt som är livsnödvändigt.

    SvaraRadera
  2. "Sweden is gone" säger Paul Weston.

    Ja, om man som Sverigedemokraterna tror att det går att assimilera invandrarna så är Sverige förlorat. Men som tur är så finns det dem som kräver repatriering, och då kan vi rädda landet, men det blir inte med hjälp av SD.

    SvaraRadera