fredag 20 maj 2016

Svenskt rättsväsen. IS och våldtäktsinfernot. Kristna slaktas i Syrien och Irak. Fem svenska riksdagspartier vägrade att rösta för ett erkännande av att det är folkmord som pågår.Fr.Snaphanen: En helt vanlig dag i svensk domstol

Man frågar sig naturligtvis själv varför ingen inom rättsväsendet klart talar ut om detta. Vilken fega typer som sätter sin egen bekvämlighet över sina barns framtid? Säg sanningen, advokater! Snaphanen

Yazidisk flicka berättar om IS våldtäktsinferno

av Raymond Ibrahim  •  20 maj, 2016
 • Yazidiska flickor "såldes" i utbyte mot några paket cigaretter.
 • "De kom och tog vilken flicka som helst mot hennes vilja; om hon vägrade sköt de henne på fläcken." – "Birvan", gäst i programmet "Shabab [Ungdoms] Talk", lett av Ja'far Abdul, 22 mars 2016. Citaten nedan är också från "Birvan".
 • "Vem som helst som råkade gå förbi vårt rum och gillade vad de såg kunde bara säga 'följ med'."
 • "Det bodde 48 IS-medlemmar i huset, och vi var två flickor – två yazidiska flickor."
 • "Jag brydde mig inte om ifall jag åkte fast. Flykt eller döden var båda bättre alternativ än att stanna där." Gatestone

Europas migrantkris: inget slut i sikte

av Judith Bergman  •  13 maj, 2016
 • Enligt Frankrikes försvarsminister Jean-Yves Le Drian så väntar för närvarande 800 000 migranter på libyskt territorium på att korsa Medelhavet.
 • Det stora antal mycket kostsamma sociala problem som är ett resultat av den muslimska migrationen till Europa, existerar inte i den Europeiska Unionens politiskt korrekta rapport där "forskning" insinuerar att migranterna är alltid en tillgång. I linje med detta så ignorerar rapporten helt de verkliga säkerhetskostnadernas som följer islamiseringen i Europa och behovet för övervakning av potentiella jihadister.
 • Flera europeiska länder har en mindre optimistisk prognos än både påven och den Europeiska kommissionen av scenariot med potentiellt ytterligare tre miljoner migranter som anländer till Europas gränser. Gatestone

Tyskland: Kristna flyktingar förföljs av muslimer
"Incidenter spelas ner och mörkläggs"

av Soeren Kern  •  17 maj, 2016
 • Tusentals kristna på tyska asylboenden förföljs av muslimer, ibland till och med av boendets egna säkerhetsvakter, enligt en ny rapport från den kristna hjälporganisationen Open Doors.
 • "Ett stort hinder för undersökningen var att många av offren var rädda för att delta. ... De var inte bara oroliga för möjliga konsekvenser för sig själva och sina familjer i Tyskland, utan också för släktingar som finns kvar i ursprungslandet." – Ur Open Doors rapport.
 • "Jag kom till Tyskland efter att ha flytt från mitt eget land, i hopp om att mitt liv här skulle bli säkrare. Men jag har blivit ännu mer hotad i Tyskland." – Kristen flykting i Tyskland.
 • "Trots fler och fler rapporter om problemet i media, från välgörenhets- och människorättsorganisationer, kyrkliga företrädare och kristna organisationer, så har tyska myndigheter och politiker knappt ens tillsatt en utredning. I stället misstänker vi att incidenter medvetet spelats ner och till och med mörklagts. ... Inte ens på polisstationer dokumenteras religiöst motiverade attacker på kristna flyktingar som sådana." – Open Doors rapport.Gatestone
Vi får skämmas i framtiden
Av Nuri Kino
Jag befann mig i Libanon där vi har hjälpt en lokal organisation som heter Syriac League att öppna en vårdcentral för flyktingar från Syrien och Irak. Många av de flyktingar som organisationen har registrerat är kristna som inte vågar vara kvar på flyktingförläggningar där det finns vårdmottagningar, och därför har de inte tillgång till samma vårdmöjligheter som andra.

”Elva läkare, varav nio själva är flyktingar, ska istället hjälpa dem på den vårdcentral vi öppnar i Beirut, dit alla, oavsett religion ska kunna söka sig. Det finns många islamister på flyktingförläggningarna och kristna vågar sig inte dit”, sade Habib Afram från Syriac League till mig på telefon innan vi bestämde oss för att flyga till Libanon för att undersöka möjligheterna att hjälpa dem att starta en vårdmottagning.

Resultatet är ”bara” ännu ett bevis på det som många i Sverige har larmat om. I rapporten Våld mot kristna flyktingar i tyska asylboenden, som publicerades den 13 maj, har man gjort 231 intervjuer med kristna asylsökande. 75 procent av de tillfrågade uppger att de vid flera tillfällen har utsatts för förföljelse från andra asylsökande, men också från vakter på boendena.

Av de 231 intervjuade personerna har 73 tagit emot dödshot riktade mot sig eller mot sina familjer, som många gånger är kvar i hemlandet. 96 personer har utsatts för förolämpningar och 86 har skadats fysiskt. Jag har under flera månader stött på samma problematik på svenska asylboenden och publicerat ett flertal artiklar om saken.

Två dagar innan Open Doors släppte rapporten valde Sveriges riksdag att rösta emot ett erkännande av det pågående folkmordet på assyrier/syrianer/kaldéer, andra kristna, yazidier, andra icke-muslimer men också av moderata muslimer.

Låt mig sammanfatta: Kristna slaktas för sin tro i Syrien och Irak. De som flyr till grannländerna kan inte vistas i flyktingläger eftersom de förföljs även där. Om de klarar sig till Sverige och Tyskland riskerar de att bli förföljda på nytt, denna gång på dessa länders mottagningar för asylsökande. Men Socialdemokraterna, Centern, Miljöpartiet, Vänsterpartiet och Moderaterna (med undantag för Hanif Bali, Finn Bengtsson och Niklas Wykman), vägrade rösta för ett erkännande av ett pågående folkmord (samtidigt som många både som personer och partier ändå uttalar att det pågår).

Samtidigt som regeringen och Migrationsverket hukar för förföljelse av folkmordets offer på våra asylboenden. Läs hela artikeln på SvD

Våra politiker i de partier som vägrade rösta tror säkert att de slipper dessa varelsers grymheter om de säger att de är ateister. Vad tror du?

Fråga: Hur dum får en politiker vara?
Svar: Hur dum som helst. En klar merit i dagens samhälle. 

Men herre Gud 
I decennier har Sverige "i godhetens namn" släppt in hundratusentalsmänniskor till ett land som absolut inte var förberett, yra politiker och kändiseliten har rantat runt i cirklar och ylat vi är bäst, vi är rika.

 Vi ser nu resultatet, ett förfallet land, där de betalande svenskarna trampats ner, och alla med andra tankar än etablissemanget har förföljts och frysts ute. Vi ser massor med kommuner och skolor helt rensade från etniska svenskar, vi ser svenska barn hjärntvättas av propagandamedier, vi ser terrorister och krigsherrar som lever skyddat här, vi ser gängbråk och dödande mitt ibland oss på ljusan dag, vi ser kriminalitet i stängda ghetton, barn som indoktrineras först i muslimska skolor sen i moskéerna, vi ser barnbrudar, hedersmord, könsstympning och kulturellt kvinnovåld, könsförtryckande badhus och gymnastiksalar. 

..Och då kommer en moderat person i undergångens år 2016 och säger att:

Vi måste "våga"........."prata"....... ja, herre Gud, hur ska det gå till? Huuuur i all världen ska vi "våga", Andreas Norlén. När vi i över trettio år låtit vänstern och feministerna härska,  nyanlända och omvärlden betrakta oss som skit som ber om ursäkt för att vi finns till. Vi som har lagt oss under skorna på stenkastare och terrorister - hur fan ska vi våga? Ens tala??Soldatmamma

Det är riktigt Ian
Riket går nu med stormsteg mot en katastrof.
Med Sylvi Listhaug, som invandringsminister hade vi sluppit dessa arabhorder, som driver omkring och förpestar landets stadskärnor.
Dessa "kulturberikare" från den depraverade arabiska världen med dess förfelade, degenererade och totalt dysfunktionella kultur, som inte har skapat någonting annat än terror och skräckvälden med ständiga och evigt återkommande inbördeskrig, anarki och barbari.

Praktiskt taget ingenting har klaffat sedan dessa civilisationer för 1400 år sedan vandrade rakt in i en becksvart återvändsgränd ur vilken de förmodligen aldrig någonsin kommer att hitta ut.

Integrationen är ett absolut och totalt fiasko.
Miljarderna pumpas som med en flodspruta rakt ner i ett svart hål.
Hur mycket dumheter skall detta stackars rike tvingas uppleva och hur många "flyktingar" skall det plågade landet tvingas ta emot innan PK-skallarna lyfts upp, bärs ut och polletteras av?


Sverige har till helt nyligen varit ett av världens mest homogena länder.
Ett enhetligt folk med ett och endast ett språk, som inte talas någon annanstans, och en enda religion.
Ett land, med en över 1000-årig historia och därtill en högtstående kultur.
Nu är det tydligen tänkt att riket skall invaderas av ett folk med en av världens mest underhaltiga kulturer.
Bevara, Gud, vårt fosterland,
håll över det din starkhets hand.
Gud, skydda detta kära land
från sjö till sjö, från strand till strand. Läs mer på Avpixlat, Louise Roman och Slutet för Europa
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar