måndag 13 juni 2016

Bilderberggruppen har nu haft möte. Har ni hört om det på svenska nyheter?Bilderbergmötet i Dresden den 9-12 juni

 
Årets Bilderbergmöte äger rum mellan den 9 och 12 juni på hotel Kempinski i Dresden i östra Tyskland. Många anser att det är ett medvetet val eftersom det är just i Dresden som Pegida har sina stora måndagsmöten varje vecka. Bilderbergarna vill helt enkelt markera mot Pegida och visa vem som har den egentliga makten.

Frågor som kommer upp på mötet är enligt Paul Joseph Watson
• Current events
• China
• Europe: migration, growth, reform, vision, unity
• Middle East
Russia
• US political landscape, economy: growth, debt, reform
• Cyber security
• Geo-politics of energy and commodity prices
• Precariat and middle class
• Technological innovation


Bedömare menar att man ska diskutera hur man ska hindra Donald Trump från att bli president, hur man ska agera om britterna röstar för utträde hur EU och om man ska lansera ID-kort för att få tillgång till internet.
Deltagarna på mötet förbinder sig att inte berätta för utomstående vad som sagts. Det förs inga protokoll och det fattas inga formella beslut. Ändå har bilderberggruppen ett mycket stort inflytande över samhällsutvecklingen och kan sätta agendan för vilken global politik som ska bedrivas.Asylkaos

Läs:


Gotlands eget ”bilderbergmöte” hålls den 14 juli

Cecilia Schelin Seidegård är landshövding på Gotland. Hon är en av de skyldiga till att Gotland har öppnat dörrarna för storskalig asylmottagning som leder till kulturellt, socialt och etniskt förfall. Hon är Gotlands motsvarighet till någon valfri bilderbergare och anordnar sommarfester i Residensets trädgård på Strandgatan i Visby.

Cecilia Schelin Seidegård har öppet samarbetat med personer och organisationer som vill slå sönder den gotländska idyllen och massimportera afghaner, somalier, irakier, eritreaner, syrier och andra folk som inte borde ha fått sätta sin fot i vårt land. Redan 2012 skrev några av hennes vänner inom näringslivet och politiken ett öppet brev till gotlänningarna där man ville ”öppna Gotland” för storskalig invandring.

Här är listan på inbjudna gäster. Vi har fetmarkerat några av de värsta och mest tydliga förespråkarna för öppna gränser och ett mer mångetniskt Sverige. Egentligen skulle man kunna fetmarkera allihop eftersom de är överens om att Gotlands väg framåt är mer massinvandring.

Den här typen av organiserat jävelskap pågår överallt i landet, men vi är inte så uppmärksamma på det. Vi har våra egna ”bilderbergare” och dem måste vi kritisera eftersom de har en agenda som förstör vårt land.

Årets inbjudna gäster bland andra:
Amelia Adamo och Lucio Benvenuto
Brittis Benzler
Kerstin Brunnberg och Klas Jonsäter
Urban och Eva Bäckström
Ingvar och Ingrid Carlsson
Jan och Kerstin Eliasson
Carin Götblad och Erling Bjurström
Gunilla Herlitz med sällskap
Theodor och Gunilla Ander-Kallifatides
Ebba Lindsö med sällskap
Özz Nujen med sällskap
Joakim Palme med sällskap
Lisbeth Palme
Mårten Palme med sällskap
Per och Lotta Schlingmann
Malou von Sivers och Sten Haage
Johan Spendrup och Leilani Cornelson
Olle och Inger Wästberg (Han är en av de värsta landsförrädarna någonsin i Sverige och fortfarande mycket aktiv).Asylkaos

Nationaldagsfirandet i Sverige är en orgie i självförnekelse och galenskap

Nationaldagsfirandet i Sverige är nedlagt. Det som idag går under namnet Nationaldagen har blivit den dagen på året när man ska håna och hata det svenska Sverige så mycket som möjligt. Nationaldagen är egentligen en dag när vi ska skänka några tankar till när Gustav Vasa valdes till kung 1523 och när 1809 år regeringsform antogs. Nationaldagen borde vara en dag när vi visar stolthet över vårt lands historia, över vårt folks bragder och över varje framsteg som åstadkommits i Sverige.
Men eftersom inga framsteg längre sker så är det kanske naturligt att det inte finns något att fira eller hylla. Den som ändå känner för sitt lands och sitt folks historia har ingenstans att ta vägen. Det finns inte en enda kommun som bryr sig om att fira Nationaldagen på ett trovärdigt sätt där man faktiskt visar uppskattning för svenskarna och svenskarnas land – Sverige.

Istället för att fira en svensk nationaldag så genomför man överallt i Sverige medborgarskapsceremonier där kolonisatörer får medborgarskap. Dessutom firar man i de flesta kommuner nationaldagen genom att anordna mångkulturella fester, afrikanska danser, sambaorkestrar, mångkulturella marknader eller annat som inte har med det svenska Sverige eller med Nationaldagen att göra.

Tanken är att trampa på svenska folket så mycket som möjligt och visa att det är globalisterna som bestämmer och att kolonisatörer ska ta över Sverige från svenskarna. Nationaldagen i dag gick helt i självförnekelsens tecken.

Här har vi uppgifter för sanna Sverigevänner. Nästa år skulle Folkets Demonstration eller några andra aktörer kunna anordna ett alternativt nationaldagsfirande – för hela svenska folket – och försöka bygga upp en återkommande årlig tradition för svenskar som ogillar att Nationaldagen kapats av globalister, multikulturalister och andra element som vill förstöra Sverige.
Vi måste ta tillbaka Nationaldagen och det gör man bäst genom att genomföra ett helsvenskt firande utan mångkulturella inslag. Alternativet är att vi förlorar även vår Nationaldag till de ondsinta politiker och andra makthavare som förstör Sverige. Asylkaos

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar