onsdag 29 juni 2016

Nigel Farage, Brexits hjälte. Svenska skolan om igen. Kommunalråd som försvinner, man förstår varför!Nigel Farage talar i EU parlamentet efter utgången av folkomröstning. De demokratiskt valda representanter börjar med att bua men blir tillrättadevisade .

Nigel Farage: För sjutton års sedan skrattade ni åt mig, men nu skrattar ni inte!!!

Fjärde riket på väg
 "Frankrikes och Tysklands utrikesministrar är redo att presentera en plan för att på ett effektivt sätt göra sig av med de enskilda medlemsländerna i vad som beskrivs som ett ultimatum.

Enligt det radikala förslaget kommer EU-länderna att förlora rätten att ha en egen armé, straffrätt, skattesystem och centralbank, och alla dessa befogenheter överförs till Bryssel.

Nu till Sverige


Skolelever som spottar sin lärare i ansiktet samt en organisationssociologisk järnlag

Katarina Tavakol skrev nyligen en krönika här  där hon med rätta ondgjorde sig över att Högsta domstolen skärpt straffet för en lärare som örfilat en lågstadieelev sedan hon (läraren) blivit spottad i ansiktet av eleven. Underrätterna hade nöjt sig med att döma läraren för ”ringa misshandel” men avslagit kravet på skadestånd till eleven. Högsta domstolen tilldömde eleven ett skadestånd på 5 000 kronor i tillägg till misshandelsdomen.
Svenska Dagbladets juridiske kommentator Mårten Schultz tyckte tvärtemot. Han ansåg beslutet från Högsta domstolen ”glädjande”. Det goda samhället
Vem har skrämt Mårten?
 


 

Experimentlandet

Sverige förföljer fattiga svenskar

Läste följande debattartikel av Ann Helena Rudberg i Expressen och dom flesta kan nog hålla med om att det är upprörande det hon skriver även om hon har missat något väsentligt. 

Sverige förföljer långt ifrån alla äldre. Det är främst de äldre svenskarna som förföljs liksom de svenskar som är sjuka, arbetslösa och bostadslösa (oavsett ålder). 

Artikeln:
Flyttar jag så tror jag att jag dör
EU:s fattigdomsgräns ligger på 11 830 kronor. Jag har jobbat i mer än 50 år i Sverige och har 10 314 kronor i pension, skriver Ann Helena Rudberg, 70. Läs mer på Experimentlandet

Asylkaos:
Varför gömmer sig kommunalrådet Marie Dahlin (S) i Vänersborg efter våldtäkten i Skräckleparken?
Är det någon som vet var det socialdemokratiska kommunalrådet Marie Dahlin i Vänersborg befinner sig? Hon tycks vara försvunnen. Ett kommunalråds uppgift är inte att gömma sig när det sker grova brott i kommunen, ett kommunalråds uppgift är att hindra brott eller ta ansvar för brott om de sker på grund av den egna politiken.
Natten till söndagen larmades polisen i Vänersborg efter att allmänheten hört en kvinna skrika på hjälp i Skräckleparken. Läs mer på Asylkaos


Karl Gerhard: Vart tar alla vackra flickor vägen och var kommer alla fula, lea kärringar ifrån?


Text: Karl Gerhard
Melodi: Kai Gullmar
1942

Ungdom, skönhet och charm
gör en människa varm.
Vackra flickor finns det gott om i vår huvudstad.
Detta framgår titt, tätt
av den massa porträtt
utav nyförlovade som syns i våra blad.
Det är kanske djärvt, men jag vill våra
göra mig till tolk för denna fråga:

Vart tar alla vackra flickor vägen
och var kommer alla fula, lea käringar ifrån?
Det är rent av så man blir förlägen
när man möter flamman sin som gift sig med ett fån.

Av midjan så smal
så att Royal
sig vände och titta på gasellen
har blitt en madame
med skunk bak och fram,
och köttkuponger har hon på ett par, tre ställen.
Vart tar alla vackra former vägen
och var kommer alla hakorna på makorna ifrån?


I&M
Ondskans lakejer
1.       Framöver blir det lite glesare med bloggtexter från mig, antagligen ungefär en i veckan. Anledningen är att jag vill skriva en ny bok. Vad den handlar om vill jag inte riktigt tala om, men något för makten ärerörigt blir det.
2.      Jag skulle vilja samla texter i en antologi, med arbetsnamnet ”Dissidenternas bästa”. Har du något förslag så maila mig (helst också själva texten: koa@arnstberg.se). De bör inte vara för korta, då blir det en plottrig bok.
***
Den som ljuger, döljer viktig information som han eller hon inte gillar och dessutom är oförskämd mot den som kommer med välunderbyggd kritik, är det en bra person? Vi kan lägga till att den här personen inte på något sätt är beredd att diskutera sin uppfattning och att det beror på något så generande enkelt som att han eller hon inte har några hållbara argument. Det finns dock en sak som denna person har, nämligen makt. Är den personen någon som det finns anledning att lita på och känna förtroende för? Är han eller hon den rätta att inneha makten?
Det är en sådan där fråga som man skulle kunna tro att det bara finns ett svar på, men så enkelt är det inte, i varje fall inte i Sverige. Som läsarna av denna blogg förmodligen vet har journalisten Gunnar Sandelin och jag under de senaste åren skrivit tre böcker med kritik av den svenska invandringspolitiken och dess konsekvenser. Ingen har på ett sakligt sätt kunnat påvisa att det är skitböcker vi skrivit. Vi har varit mycket noggranna i vårt redovisande av fakta. Våra analyser och prognoser är tillförlitliga. Vi behärskar det svenska språket och är professionella skribenter. Men det hjälper inte. Vi har ändå fel. Eller mera precist, eftersom det är just fel vi inte har. Vi är helt enkelt fel. I&M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar