torsdag 16 juni 2016

Ny bok avslöjar: EU planerade migrantinvasionen från Nordafrika. FB censurerar inläggEuropas Självmord  (The Suicide of Europe)
Professor Ingrid Detter de Frankopan är expert på Internationell  lag från Universitetet i Oxford. Hon har varit rådgivare till  Vatikanen  och olika regeringar. Hon varnar nu för EU och säger bl.a. i en intervju:

"Min bok visar att EU planerade och uppmuntrade migrantinvasionen från Nordafrika under de senaste 12 åren. En annan våg kommer snart från Azerbajdzjan, enligt hemliga EU planer.

”Vi måste rädda England i sin nuvarande form för att visa framtida generationer hur ett stort land ser ut, säger hon. "Annars kanske  vi inte har något att visa."'Artiklarna och intervjun är på engelska och du kan läsa mer här.
Daily Mail och Sebastian Shakespeare

Så här stänger EU ner din yttrandefrihet

av Douglas Murray  •  15 juni, 2016
  • Tysklands kansler var inte intresserad av att stärka Europas yttre gränser, att återupprätta de inre gränserna, att införa ett fungerande asylsökandesystem och att skicka tillbaka folk som ljugit sig in i Europa. I stället ville Merkel veta hur Facebooks grundare kunde hjälpa henne begränsa européernas yttrandefrihet, på Facebook och andra sociala medier.
  • 31 maj gick EU ut med sin nya uppförandekod för internet, som ska genomdrivas av fyra stora teknikföretag, däribland Facebook och YouTube.
  • Det var tydligt redan från början att Facebook hade problem med att definiera vad som skulle innefattas, och att man hade en politisk slagsida i urvalet. Vad är Facebooks definition av "rasism"? Vad är dess definition av "främlingsfientlighet"? Vad, förresten, är dess definition av "olaglig hatpropaganda"?
  • Naturligtvis är EU en regering – en icke vald regering till och med. Att den vill undvika att svara på kritik och kriminalisera dem som framför kritik, är lika dåligt som vilket annat land som helst som ägnar sig åt att censurera alla åsikter som inte hyllar regeringen. Gatestone
Facebook släckte ned pastor Stanley Sjöberg efter att han har skrivit mot HBTQ efter terrordådet i Orlando.

Den 80-årige pingstpastorn Stanley Sjöberg fick sitt konto släkt på Facebook efter att han hade skrivit ett inlägg att besökarna på gayklubben Pulse hade att "skylla sig själva", enligt tidningen helahalsingland.se:

Fortsätter "pridekulturen" att provocera kommer det som hänt i Orlando att upprepas i stad efter stad, land efter land.

Varför kan inte dessa människor undvika att blotta sig med sin nakenhet och skrytsamt demonstrera för sin livsstil?! 

Profilen raderad
Facebook tar nu sina löften att sätta hårdare åt hat på allvar. Pastor Stanley Sjöberg har fått sin profil raderad efter sina kommentarer om masskjutningen i Orlando då ett 50-tal personer dog på en gayklubb.

Pastor Sjöberg är bror till den bortgångne Kjell Sjöberg som skrev en bok ”Låt varna ER”. Den blev uppmärksammad och finns nu inte att få tag i. Apg

Vad händer, då ledare och politiker samlas bakom stängda dörrar? Vilka krafter styr de hemliga ordnarna? Är dessa en grogrund för laglöshet?
 


1 kommentar:

  1. Sedan några dagar finns det ett alternativ till Facebook och det är dessutom svenskt, Our Own Place Is Here.

    https://www.oopih.net/

    SvaraRadera