tisdag 14 juni 2016

Västvärlden behöver Donald Trump. Dags att säga sanningen om radikal islamism.

Trump: -Vi måste tala sanning om radikal islamism, och begrava politisk korrekthet för evigt. 

"Hemlagad extremism".
Trump: -"Vi måste kontrollera våra gränser för att skydda våra fria liv, och den livsstil vi har varit lyckliga nog att vänja oss vid. Dödlig ignorans måste stoppas nu, om jag blir president kommer jag att bevilja alla vertyg som behövs för att definitivt stoppa slakten på amerikaner. 
Vi måste ha en plan för att försvara oss mot 100 000tals islamister som beviljas uppehållstillstånd utan screening, och vi måste stå upp för den värdegrund som är vår.
Hillary Clinton vill ge sig på vapenlagarna, hon vill ta legala vapen från laglydiga amerikaner, och släppa in islamister med olovliga vapen att döda oss med.

Trumphatarna har såklart julafton efter talet, tonen är vansinnigt rå på CNN, Floridas borgmästare går igång som en fotbollshuligan på det vinnande talet med hånskratt och fnysningar som "get out of here!", och eggas upp av nyhetsankaret som har kollossalt stora problem att bevara sig neutral. 

Inte speciellt värdigt, jag undrar hur mannen blev borgmästare, krävs det inte mer?Läs mer på  Soldatmamma

 Bildresultat för obama och Hillary Clinton

Obama och Clinton kommer aldrig, aldrig att ta orden i sin mun. Inte EU-ledarna heller.

Presidentkandidat Clinton tillfrågades idag huruvida hon skulle kalla USAs värsta människoslakt i Orlando för "radikal islamsk terrorism". 

.. .-Från min ståndpunkt spelar det roll vad vi gör -  inte vad vi kallar det. Jag har varit mycket tydlig med att vi attackeras av terrorfiender, som använder islam. Oavsett om man kallar det radikal jihadism eller radikal islamism. 

Hur man gör en knut på sig själv. Läs mer på  Soldatmamma

EKP: Och skulden läggs på…?

En muslim, född i USA av afghanska föräldrar, som har svurit trohet till Islamic State, har dödat minst 50 människor i en terrorattack mot en homosexuell nattklubb i Orlando.

Eftersom han använde skjutvapen skyller naturligtvis Democrat Party och dess anhängare de traditionella medierna,  på Second Amendment (rätten att bära vapen).  Att mördaren arbetade för ett bevakningsföretag och kan ha haft tillgång till skjutvapen, ignoreras fullständigt och man skyndar sig att utnyttja den tragiska händelsen för att göra oss mer försvarslösa mot framtida attacker. Men förnuftiga människor placera skulden där den hör hemma: på Islam.
Alla ställen som serverar alkohol i Florida är vapenfria zoner.

…Även om Obama och Hillary vägrar att ens ta orden "islamisk terror" i sin mun kan det inte förnekas vad vi har att göra med.

Den islamiska staten har tagit åt sig äran för attacken, den största massskjutningen i USA:s historia. ISIS delar inte den nuvarande, moderna tillgivenheten för homosexuella.

En muslimsk predikant  i Orlando säger att det är en akt av barmhärtighet att döda homosexuella på uppdrag av islam.

En kommentar

Allahu akbar!” hojtar de, självmordsbombarna och mördarna. ”Gud är stor!” Men den som drar upp ett gevär och mejar ner folk som är ute och dansar en lördagskväll är pytteliten – och lika mini är hens Gud.

Vi behöver nu ställa oss på de svagas sida och säga ”FUCK SHARIA”. Läs mer på EKP och i  Kristianstadsbladet

Här kan ni läsa mer om Hillary Clinton.
Artikelförfattaren menar att Hillary är på gränsen till sociopat och frågar sig vad Hillary Clinton egentligen har  presterat. Hon anser bl.a också att Hillary är en skam för kvinnor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar