fredag 22 juli 2016

Folkmord mot svenskar pågår. Berättelser från akutsjukvården. Svenska fattigpensionärer svälter

 Snaphanen:
231.000 svenska pensionärer har inte råd till mat

Det har varit under uppsegling i tio år, och det blir bara värre. Invasionen 2015 har inte återspeglats i budgeten ännu. …gamla, barn och sjuka klagar minst. Enligt Eurostat har  andelen "fattigpensionärer" sedan 2004 ökat från 13 till 15 procent bland inrikes födda och 22-29 procent bland utlandsfödda , först och främst äldre kvinnor. Det värsta har vi kvar, skriver Westerholm

Andelen fattiga pensionärer i Stockholm blir allt fler. För många har det blivit så illa ställt att de inte ens har råd att köpa mat. Räddningen för många har blivit ideella hjälporganisationer.
– Man får gå tilll Stadsmissionen där man kan äta för 20 kronor. Annars hade jag aldrig klarat mig. Det hade jag inte gjort, säger Elisabet Servaeus. EU:s fattigdomsgräns är 60 procent av landets genomsnittliga (median) disponibla inkomst. I Sverige motsvarar det strax under 11.000 kronor i månaden.

Många pensionärer har bara några hundralappar kvar när räkningar och hyran betalats in. Nu upplever de ideella verksamheterna i Stockholm att läget blivit så allvarligt att många äldre inte ens har råd att äta.

På Stadsmissionens äldrecenter i Stockholm har antalet årliga besökare ökat från drygt 3.000 till över 11.000 pensionärer på bara tre år.Pensionärer har inte råd att köpa mat


Se kommentaren “Det var en gång”
Jag har kvar vänner och bekanta i akutsjukvården och berättelserna därifrån handlar om hur akutsjukhus och geriatrik delvis har förvandlats till nutidens fattigstugor. Det är berättelser om hur man med näringsdropp och små smakportioner försöker att rädda de som är på väg att svälta ihjäl. Krympta magsäckar, tarmar som mer eller mindre har slutat att fungera som de skall. Diagnoser som inte borde vara värdiga ett av världens rikaste länder. Men så ser realiteten ut.

Kommentar på Snaphanen:
Invandrare 1957
Rädslan gör att det är bättre att ge en 20-30 årigt ensamkommande barn riktigt bra mat så han håller sig lugn. En svensk pensionär som har varit med och byggt upp Sverige orkar inte bråka så mycket hon eller han går ju inte till Ikea och knivhugger ner någon när dom inte får som dom vill. Sverige är ett sjukt land med sina dialogpoliser. Som förhandlar med brottslingar om att polisen håller borta från deras områden så håller dom sig lugna det håller ju inte till slut blir det ju militär som patrullerar gatorna och undantagstillstånd precis som Erdogans Turkiet.
Men våra EU-politiker svälter inte det kan ni vara säkra på.

EU-parlamentarikern Cecilia Wikström kallar väljare för ” – Idiot!” offentligt på sin Facebooksida


Bästa läsare!
Den folkpartistiska EU-parlamentarikern Cecilia Wikström länkade till sin snömosfyllda debattartikel i Bonnierägda Expressen via sin Facebook-sida som hon driver i egenskap av folkvald ledamot i EU-parlamentet.
I hennes debattartikel skriver hon – efter de sedvanliga flosklerna om hennes medkänsla för de terrordrabbade i Nice under den franska nationaldagen – bland annat:

Europa är i krig mot terroristerna, som vill slå till mot oss till varje pris och på ett oerhört våldsamt och bestialiskt sätt.

Formellt ligger ansvaret att bekämpa våldsam radikalisering främst på medlemsländerna och samhällsaktörer som verkar på lokal, regional och nationell nivå, men försvaret av vårt sätt att leva, vår demokrati och vår frihet kräver också en trovärdig europeisk agenda som kan förhindra att våra ungdomar radikaliseras, och för att stärka de band som binder oss samman. Hela artikeln,Varning för folkpartister, godhetsaposteln Cecilia Wikström
Jon Voights tal till Amerika.
Det kan finnas anledning art återigen publicera det tal som skådespelaren Jon Voight höll 2010. Donald Trump har nu nominerats till presidentkandidat. Det politiska etablissemanget fruktar det värsta. Skall de bli fråntagna alla privilegier de har? Förstår inte populasen att de vill människorna väl. 

 Bildresultat för Jon Voight
Läs hela talet först som finns på svenska
Det är ett lysande tal och hela texten finns att läsa på svenska.
 I sitt tal nämner Jon Voight Alinsky-koden och här är några ”höjdpunkter”
”Höjdpunkter i "Alinskykoden"  är:
 "vänsterns brända jordens taktik" av Joseph Farah, vänsterns besatthet med att censurera och eliminera motsatta röster
 "Magiska orden" av David Kupelian, vänsterns hemliga vapen för att omforma det  traditionella America
 "Lib-Speak: ett lexikon för Age of Obama" av Don Feder
 "Politiska ordlekar" av Thomas Sowell, som kallar Barack Obama en "mästare" i "att ljuga väl" genom att omdefiniera ord
  "De 50 förbjudna orden" av Joe Kovács, rapport om New York City skoldistrikt som finns "politik", "evolution" och även "födelsedagar" som stötande för att finnas med i prov
  "Vad är" rättvisa "?" Av John Stossel, som visar att samtidigt lurar djup orättvisa bakom vänsterns favoritstridsrop..
 "Lögnens president”  av David Kupelian om vad som händer när den fria världens ledare ständigt vilseleder?
 "Alinsky s metoder förklaras" av Phyllis Schlafly, om hur Obamas roll modell Saul Alinsky visar revolutionär handling genom att inleda med några väl valda ord.
 "Wannabetyrannens hemlighet" av David Kupelian, om vad som gör samhällelig negativ  transformation så lätt för radikaler att genomföra.
 "Varför liberaler inte debatterar med  konservativa" av Dennis Prager, som menar att  "Vänstern är ett offer för sin egen hjärntvätt".

"Det är inte för sent att stoppa denna galenskap", säger Kupelian, "men vi måste helt enkelt förstå språket eliten talar med varandra - och till oss. Att inte förstå det är att anta det, tillgodogöra sig det och omedvetet delta i omvandlingen av USA till en plats som våra förfäder inte ens skulle börja att känna igen. " Läs mer på Wnd


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar