torsdag 21 juli 2016

Ljungbeck: Kan hyckleriet bli större? Margot Wallström och den globalistiska agendan. Manuel Valls om terrorn "folk måste vänja sig""Inget land med dödsstraff kan bli medlem".

Ovanstående citerade uttalande gjordes här om dagen av EU.s höga representant för utrikes- och säkerhetspolitik, Frederica Mogeherini. Sveriges "utrikesminister" Margot Wallström var inte sen att instämma i detta uttalande. Yttrandet fälldes med anledning av den turkiske presidenten och islamisten Recep Tayyip Erdogans uttalande om att införa dödsstraff i anledning av det misslyckade kuppförsöket. Mogeherinis yttrande gällde ett eventuellt framtida turkiskt medlemskap i EU.

Margot Wallström tycks kunna instämma i detta utan att rodna även mot bakgrunden av att Sverige nyligen träffat värdlandsavtal med Nato (denna organisation som helt styrs av USA). Men inte nog med detta. Sverige tillåter Nato öva på svensk mark. Det senaste är att USA skall få ha beväpnade kontrollanter på bl a Arlanda för att övervaka resande till USA. Men hon är inte ensam. En stor del av alliansens riksdagsledamöter med krigshetsaren Allan Widman i spetsen vill ge USA-styrda Nato baser på svenskt område kring Östersjön.

USA har inte endast dödsstraff. Man använder sig av tortyr för att få fram bekännelser. Detta har USA-militär själva erkänt. Vi vet att på Guantamoabasen där USA "förvarade" terrorister efter terrorattacken 11 september 2001 var en del av fångarna helt oskyldiga. Trots detta försökte man framtvinga bekännelser av dem!

Självklart är de som motsätter sig dödsstraff hedervärda. Men det är renodlat hyckleri och skenhelighet när man som i dag kan samarbeta, sluta avtal och till och med tillåta USA verka med såväl militärflyg som manskap i vårt land.

Ovanstående visar för kanske tusende gången att mellan en politikers ord och handling finns inget samband. Ordet hederlighet finns inte i deras vokabulär.

Självklart skall vi bryta alla kontakter med Turkiet som om en tid kommer att ha en ny ayatollah vid namn Erdogan. ( Än en gång ser vi hur den europeiska politiska eliten låtit sig luras och gått i fällan för en islamist). Men vi skall ej heller ha några som helst militärallianser med USA, Nato och EU.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Margit Wallström bevisar vilken idioti som härskar i landet.

Margot Wallström är utrikesminister i Sverige. Hon tillhör den socialdemokratiska eliten och är en av de främsta företrädarna för den globalistiska agenda som innebär att gränserna ska stå öppna permanent, att stora folkomflyttningar ska ske när folk från fattiga delar av världen invaderar Europa – för att Europa är ”rikt”.

Socialdemokraterna låter gränserna vara öppna av ideologiska skäl. De skriver på sin hemsida:
Handel, migration, teknisk utveckling och rörlighet för människor och länder närmare varandra. Problem liksom lösningar är än mer gemensamma än tidigare. En fri och rättvis handel är en nyckel till utveckling. Globaliseringen öppnar nya exportmarknader, sänker priserna på många varor och förskjuter makt och rikedomar mellan länder och inom länder.Asylkaos

Har nit hört någon av vår sjukklöverpolitiker yttra sig över terrordådet i Nizza? Har ni sett Margot Wallström gråta över alla unga flickor och kvinnor som blir våldtagna i vårt land. Däremot har hon väldigt varma känslor för bl.a. kvinorna i KongoKongo.Uppdrag granskning avslöjar idioterna i Sverige
Nina Drakfors från Granskning Sverige är lite av en specialist på att med hjälp av några enkla frågor locka fram en skrämmande bild av ett Sverige som delvis kontrolleras av idioter. Helaartikeln

Min tillvaro blev ett fängelse
Renate hos Ingrid och Conrad

Renate Falck kom som liten flicka till Sverige. Hennes föräldrar inpräntade i henne att hon skulle uppföra sig – att de var gäster i detta land. Nu är Renate pensionär och sörjer det förlorade Sverige. Missa inte denna starka berättelse.

Renate Falcks föräldrar invandrade till Sverige från Österrike på50-talets. Hon beskriver det Sverige som fanns då, och jämför det med Sverige (Malmö) idag (sista tredjedelen av programmet) Det är en äldre dam som nästan inte vågade lämna sitt hem av rädsla för "nysvenskarna." 40 procent av kvinnorna i feministlandet har det så. Var tionde kvinna går inte ut när det är mörkt, varannan törs icke motionera ensam.

Jag tänker på dirigenten Herbert von Karajan, som hade flygcertifikat. Han sade en gång om orkestern: "Det är en komplicerad organism när den först flyger, stör den inte!" Samma med samhället. När Sverige var nästan perfekt 1975, så vad kunde politikernai göra. Jo, de kunde förstöra det som ett sandslott, och som sagt så är det gjort. Allt det värsta på från 68, blev politiskt korrekt i Sverige bland alla politiker


Jag kan inte förstå varför de största bovarna inte sitter i fängelse nu. Ingenting skulle vara mer uppmuntrande än att se dem inlåsta. Särskilt Fredrik Reinfeldt och alla chefredaktörer  i landet. Tyvärr skapar politik ett minimum av ansvar, men lockar så många fler halvhjärnor - "kullerbyttor" som Asger Aamund lite vänligare säiger. Sverige har till stor del förstörts, och ingen hålls ansvarig..Snaphanen i övers.Stormningen av Bastiljen 14 juli 1789 brukar ofta anses vara startpunkten för franska revolutionen. Den 14 juli firas idag som Frankrikes nationaldag. Samtida målning av Jean-Pierre Houël (1735-1813).

Frankrikes premiärminister Manuel Valls blev utbuad då  han deltog i en minnesstund för offren för nationaldagens attack.
 Bildresultat för manuel valls
M anuel Valls deltog i en tyst minut i staden Nice när den stora publiken ventilerade sin ilska på honom, pratade högt och hånade honom  när han dök upp tillsammans med andra politiker.
Reaktionen kommer efter att han berättade för den franska allmänheten att "lära sig att leva med terrorism" efter den 12:eislamistiska  incidenten sedan januari 2015.

Han sade på fredagen: "Tiderna har förändrats och vi bör lära oss att leva med terrorism. Vi måste visa solidaritet och kollektiv lugn. Frankrike har drabbats i sin själ den 14 juli vår nationaldag.

Ett flertal videos visar hur människorna buar åt Valls med förolämpande uttryck och kräver hans avgång. Manuel Valls uttryckte också på en video att ”högern skall hållas kort”.


Bildresultat för siljans chark

1 kommentar:

  1. 1975 fattades det vansinniga beslutet av en då enhällig riksdag med landsförrädaren Palme i spetsen att Sverige skulle vara en mångkulturell nation. Efter detta beslut har allting gått åt FEL håll. Tyvärr var det då som nu ett mycket fåtal Svenskar som förstod vad detta skulle få för konsekvenser för landet och folkets framtid. Jag undrar ofta över var ALLA med sk höga utbildningar och befattningar befann sig då och var man befinner sig nu när vi skördar frukterna av detta beslut. Kan det vara så att pengar är mer värt än ett tämligen rent samvete? Jag blir mer och mer övertygad om att det är så.

    SvaraRadera