söndag 10 juli 2016

Nigel Farage och Brexit. Anna Lind Stiftelsen och "sosseeliten". Margot Wallström livsfarlig för svenska folketDaily Mail:
Dödshot efter Brexitomröstningen och belastningen på hans äktenskap tvingade Nigel Farage att sluta som UKIP ledare.

• Nigel Farage sägs ha gjort ett uttalande till polisen efter de senaste hoten
• En källa säger: "Han har varit mycket bekymrad över dödshot. De har verkligen tagit honom hårt”
• MEP medgav att hans politiska karriär frestade på mycket för familjen. Mer

Expressen-S-topparna gjorde slut på pengarna.
Men Jan Eliasson försvarar miljonrullningen.
Ingvar Carlsson, Jan Eliasson, Mona Sahlin. Expressen

Fr. danska:
Anna Lindh Stiftelsen
Det är nu 10 år sedan den svenska utrikesministern Anna Lindh, mördades.

Anna Lindh-stiftelsen bildades strax efter av EU i samarbete med Arabförbundet och skulle fungera som dialog mellan kulturer som en vidareutveckling av Barcelona-projektet från 1995. Dess mål var att slå samman de sydeuropeiske länderna tillsammans med nordafrikanska islamiska stater till "Eurabia "där Medelhavet således skulle vara ett innanhav.

Förste vice ordförande för Europeiska kommissionen, den svenska politikern Margot Wallström, var engagerad i detta Eurabia projekt och öppningstalade vid EU-Medelhavs parlamentets första möte i Kairo den 14 mars 2005. Hon nämnde ovannämnda Barcelonaprocess och det efterföljande inrättandet av EU-Medelhavs parlamentet samt "Anna Lindh-stiftelsen för dialog mellan kulturer”, som skulle vara baserat på Svenska institutet i Alexandra, och som Anna Lindh säkert skulle varit glad över.

Det man däremot inte vet så mycket om är Wallströms föredrag  vid Köpenhamns universitet, där hon talade om EU: s "Plan D" för dialog, debatt och demokrati, att bygga förtroende i Europa till Eurabia projektet. Man börjar förstå att "dialog med islam" inte har mycket med ärlig "dialog" att göra, och att avtalet mellan EU och arabländerna,
Den arabisk-europeiska dialogen ", som undertecknades 1978, snarare varit en utpressning .

Araberna kunde stänga av oljan, om de fick inte vad de ville ha: fri invandring i Europeiska unionen för alla överskottsarbetare och olika rättigheter i linje med EU: s "fyra friheter": fri rörlighet för varor, kapital, tjänster och människor och främja arabisk kultur (dvs islam med sharia etc.).

Den 13 juni 2005, blev det klart  vad "Anna Lindh-stiftelsen" skulle användes.till, Olaf Gerlach Hansen från det danska Centret för Kultur och Utveckling (DCCD = DCCD), som hörde till utrikesminister Per Stig Møllers departement, höll ett tal om "Foundationens" konferens i Rabat i Marocko. Det klargjorde hur man nu 27 år efter nämnda "Den arabisk-europeiska dialogen” skulle påtvinga européerna innehållet i de gränslösa löften man så lättsinnigt gett araberna. Läs mer på Spydpigen

Läs: Varför mördades Anna Lindh? Bo Holmberg – Anna Lindhs maken uttryckte vid något tillfälle ”det var ett politiskt mord”. Kan inte hitta detta på nätet. 

Här kan du läsa mer om vår ”klarast lysande stjärna” på politikerhimlen eller….! – Margot Wallström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar