fredag 15 juli 2016

Sanningen uppenbarar sig mer och mer. Europa på randen till inbördeskrig. Terrorbrott i NiceBruce Bawer, amerikansk debattör:
”Europa håller långsamt på att begå självmord, men Sverige är tydligt fast beslutet att göra det snabbare än resten av Europa.”
Bruce Bawer den 21 maj 2013 på Frontmag.

EKP: Putin  - Nato driver världen mot kärnvapen krig 
Jag måste säga att han har anledning att oroa sig. USA / Väst är i desperat behov av en distraktion från den hotande finansiella och ekonomiska katastrof som har orsakats av centralbankerna.
… Hittills (sedan 2011) har priset på guld undertryckt därför att man har dumpat pappersguld och andra ädelmetaller, dvs. tons av icke existerande riktigt guld, på Comex och Londonbörsen,  medan Shanghai enbart hanterar riktigt guld. De som tvivlar på detta bör lägga in en beställning på COMEX för riktigt guld och insistera på att få det levererat. Lycka till. Hela inlägget  här

”Sverige som krigszon – Sverige som transitland antingen för USA/Nato eller Ryssland?
Gentemot Sverige kommer USA/Nato att hävda det avtal som förra Regeringen undertecknade en av de sista dagarna de satt kvar, vilket är ett Carte Blanche för Nato att invadera Sverige utan krigsförklaring.”
 ”Om vi står utanför USA/Nato, och vi kan försvara oss mot ett angrepp från norskt territorium och hävda svensk alliansfrihet då kommer vi inte heller att bli anfallna österifrån. Detsamma gäller om vi skulle råka ut för någon form av angrepp från öst där man vill åt vårt territorium. Kan vi hävda vårt land och försvara oss blir vi inte angripna från väst”, skriver Andersson i detta inlägg. Bakom kulisserna och Sveriges väg mot utplånande

Carl Bildt: Om tio år är vi med i Nato


Peter Hultqvist, försvarsminister och vapenvägrare. Slapp värnplikt av samvetsskäl.

Paul Craig Roberts:
EU och USA samarbetar – på väg mot världsunion
USA;s regering lögnare och krigsförbrytare

Fr. Snaphanen:
Angela Merkel: Terrorister har kommit till Europa förklädda som flyktingar
I ett uttalande till sitt parti  säger Angela Merkel att terrorister har fått tillgång till Europa genom att vara förklädda till flyktingar
"Massinvandring används delvis för att smuggla terrorister."
Så uttalade sig  Tysklands förbundskansler Angela Merkel vid ett möte med sitt parti CDU i östra Tyskland i måndag.s Här bekräftade hon att militanta grupper har använt samma vägar i Europa också syriska flyktingar har använt.
Det skriver Reuters.
Uttalandet kommer bara en vecka efter att chefen för den tyska underrättelsetjänsten Federal BVF, Hans-Georg Maassen, meddelade att man för närvarande känner till 17 medlemmar av den Islamiska staten, som har kommit till Europa förklädda som flyktingar..
En kommentar, som man bör nämna:
Bravo..Bravo!  Bravo! Ge damen ett stående bifall .
Det tog henne bara två år att erkänna vad vi alla sagt från början, men vi var naturligtvis omänskliga rasister den gången.

Grattis Angela, sedan kan nästa steg vara att du erkänner din del i invasionen i Europa? Jyllandsposten

Fr. Snaphanen:
Sanningen kommer i droppar – mycket små droppar
…Den har varit på väg i sex månader. Först var det alldeles tyst från tjänstemän. Då rykten spreds på sociala medier, hade polisen ingenting att säga om anklagelserna om masssexuella övergrepp och andra brott som utförts på nyårsafton i den tyska staden Köln. Det var bara några dagar senare som tjänstemän rapporterade att hundratals kvinnor var offer för misshandel i Köln, Hamburg och andra tyska städer.

Men siffror som nu växer fram kommer sannolikt att chocka ett land som fortfarande försöker komma till rätta med vad som hände i Köln för mer än ett halvt år sedan. Enligt ett  läckt polisdokument, publicerat av tyska Süddeutsche Zeitung-tidningen och programföretag NDR och WDR, måste de tidigare uppskattningarna dramatiskt revideras - uppåt. Myndigheterna tror nu att på nyårsafton var mer än 1200 kvinnor utsatta för sexuella övergrepp i olika tyska städer, inklusive mer än 600 i Köln och cirka 400 i Hamburg. Mer än 2.000 män påstods inblandade, och 120 misstänkta - många av dem utländska medborgare - har identifierats. 2,000 men ’sexually assaulted 1,200 women’ atCologne New Year’s Eve party

Minst 84 döda i lastbilsdåd – utreds som terror  - Firandet av Frankrikes nationaldag

Frankrike är återigen drabbat av ett blodigt terrordåd. Minst 84 personer dödades när en tung lastbil mejade ned människor i Nice. Vapen ska ha hittats i fordonet.
Polisen utreder händelsen som terrorism och undantagstillståndet förlängs.
– Frankrike är under konstant hot från terrorister, sa president Hollande i natt. SvD

Islamistisk massaker i Nice. Vi friska gråter blodstårar - men andra tackar Allah för lyckad grisslakt.


Europa mot inbördeskrig

Fransk Underrättelsechefs  oerhörda varning: Europa är "På gränsen till inbördeskrig "på grund av migranters SexAttacker”

I ett chockerande icke-politiskt korrekt utbrott, meddelade Patrick Calvar, chef för generaldirektoratet för inre säkerhet, medlemmar av den franska parlamentariska kommissionen att tack vare den ökande frekvensen av sexuella övergrepp av islamiska invandrare "växer extremism överallt ... vi är på randen till inbördeskrig. " Zerohedge och Klarvaken

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar