fredag 29 juli 2016

Sverige värre och värre dag för dag. Jakten på svenska politiker börjar. Stridshingsten skäms inte.

Trots larmsamtal till polisen om att en man sprang lös med snoppen i handen mitt i centrala Rättvik skickades först ingen polisbil. Ens inte när mannen till slut var gripen av polis vägrade han släppa taget om snoppen. – Då sitter han inne på polisstationen och drar i sin balle framför poliserna, säger ögonvittnet Gip Persson till Nyheter Idag.
Nu träder ännu ett ögonvittne fram som berättar om onanidramatiken i Rättvik, en kommun som marknadsför sig med sloganen ”Välkommen att älska med oss”.Nyheter idag 
Svensk torde vara svårt att bli då det ej existerar. Svensk medborgare däremot kan uppenbarligen vem eller vad som helst bli.....

Svenska politiker – nu börjar jakten på er


Nu fullständigt exploderar våldet i Europa. Det smäller precis överallt. TV2 har en sommarvikarie som knappt kan tala som rapporterar. Allt det kan jag på något sett stå ut med. Men att svenska regeringen inte uttalar sig, inte kallar in hela det politiska etablissemanget finner jag avskyvärt.

Någon kan väl för tusan ordna en statskupp i vårt land, landet på glid.

Jag står ut med Trump, jag står ut med Brexit, jag står ut med Nice, jag står ut med Putin, jag stå ut med vad tusan som helst — men jag varken står ut med eller accepterar att svenska politiker sitter och sippar Pina Colada och ger fullständigt fan i Sverige, Europa och världen.

Det är inte "tjänstefel" — det är landsförräderi!Läs på storeblogg

Till dem som tvivlar
På kommentarsfält lite överallt får man läsa den ena defaitistiska kommentaren efter den andra om att svenskar är fega och inte duger någonting till.

Var har vi hört liknande resonemang ifrån?

Javisst ja, Fredrik Reinfeldt, Maud Olofsson, Anders Borg, och andra förrädaräckel...

Vitsen med att nedvärdera folket som värdelösa kräk på dessa kommentarsfält är densamma som förrädarnas, att krossa svenskarna! Hela inlägget

Stridshingsten gör comeback


Så här slutar den långa artikeln av Jan Tullberg

”Det är verklig utsatthet att sätta sin familj på en båt som man inte vet om den kommer över havet. Det är verklig utsatthet att fly fast man inte vet vart man är på väg, om man kommer fram, om man ens överlever. Men det är så när alternativet inte är möjligt att leva med. Därför måste man fly. Det är utsatthet.”

Om denna fiktiva inlevelse känner Reinfeldt sig manad att vittna. Reinfeldt har avgått, men han fortsätter i samma spår med att försvara en oförsvarlig politik. En quisling skäms inte över sitt landsförräderi.


Många hoppades att slippa höra mer av Reinfeldt efter hans märkliga dubbla avgång 2014 – ett svek mot alliansens möjligheter att behålla makten i det oklara parlamentariska läget. Men detta var inte hans slutord utan han återkommer regelbundet med nya märkliga uttalanden och framstår alltmer som en bisarr person, skriver Jan Tullberg.

Den pensionerade statsministerns agerande är inte en frikoppling utan en fortsättning; personen traskar på i samma tankespår som tidigare, inte klokare men lika envist. Det relevanta med detta beteende är att det kastar ett förklarande sken över den politik som fördes med Reinfeldt i ledarrollen.

Hans sommarprat 2015 bestod av en dramatiserad saga: Jag en före detta statsminister står med två tomma händer och undrar: kan jag skriva en bok om mitt spännande liv? Andra halvlek ska börja och Reinfeldt brottas med ödesfrågan: Får han skriva själv eller behövs det en spökskrivare? Spänningen stiger mot klimax och får en positiv vändning: "Den store förläggaren säger till mig att jag skriver bra så jag får skriva texten alldeles själv!" Vilken personlig triumf. Här ska lyssnarna uppleva att stridshingsten är tillbaka. En comeback i andra halvlek. Fria Tider hela artikeln

Stridshingsten ReinfeldtEn förlorad värld
Bloggaren har varit bortrest några dagar och varit lyckligt befriad från svensk nazi(förlåt) marxistpropaganda. Är emellertid tillbaka och mår ännu mer illa av det fadda klimatet med ömsom  statliga lögner, gråterskor och undermålig rapportering från de senaste muslimska kraftuppvisningarna - dödskörning i Nice och ett kuppförsök i Turkiet.

…De svenskar som förringar den egna kulturen accepterar lättvindigt andras kulturer utan en tanke på konsekvenserna. Ju mer man fjärmar sig från det egna ju mer sårbar blir man. Det är en naturlag. Naturlagarna spelar man inte tärning med.

De nya kolonisatörerna är en elit av politisk adel, media och kulturmarxister. De är förtryckarna som utan betänketid kastar oss till vargarna men försäkrar sig först om att ha sin tillflyktsort tryggad i frivilligt segregerade gated communities. Där sitter man och speglar sin godhet i åttatusenkronors-vinerna.

Alla kulturer och riken går förr eller senare mot sitt slut. Att det är de egna soldaterna som öppnar eld mot sin befolkning är bara en del av mönstret. En annan är dekadensen. Om det inte längre finns några värden att försvara kommer normerna för hur vi människorna ska agera mot varandra, att försvinna.

I tiden ligger "normkritiken" som den våg som snart ska störta sig över oss. Det är den norm man har skapat istället: Förstörelsen.Osagt


Den dekadente Nero
Del 1 av 6. Inkarnationen av dekadens i västerländsk tradition är Nero, kejsaren som spelar medan Rom brinner.

 Caroline Vout forskare vid Cambridge berättar om dekadens och erotik i Rom.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar