onsdag 13 juli 2016

Utblick från Dårarnas paradis: Sverige

Birgitta Ohlsson (FP):

”Avskaffa Sverige!…Det är dags för oss som kallar oss världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt. En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis. Birgitta Ohlsson i Expressen 6 juni 2001.Asylkaos


 Anna Kinberg Batra går nog fortfarande i Fredrik Reinfeldts ledband.
Fr. Snaphanen:
Han längtar efter sin mamma 


Danskar som inte ser svensk TV regelbundet inser inte hur mycket politisk propaganda svenskar utsätts för 24-sju (sju dagar/24 timmar) . Det är inte alls konstigt att svenska eliten har lyckats ge bort 30 procent av landet till tre världen. Rövslickarna på SR och SVT har en hel del att svara för, och nu har Löfven landat: Eftersom medierna inte tillät någon meningsskiljaktighet, kör politikerna nu i 180 in i en betongvägg och har en hårdare invandringspolitik än SD.  Svenska journalister är mikrofonhållare för makthavarna, men lyssna här då Per Gudmundsson pressar moderaten Johan Forsell. Det är inte ofta man hör en svensk journalist biter sig fast med obekväma frågor. Snaphanen

En av många kommentarer:
Nyhetsvärderingen den gör vi. Hur i helskotta kan man säga så. Det är till att göra bort sig och erkänna att vi bestämmer vad som är sant. Dom borde ställas inför rätta för det dom håller på med. Men tyvärr det här är en agenda Shipsteed som är stora ägare i Aftonbladet och Jan Hellin som tidigare var anställd där är nu på SVT. Ägarna till Shipsteed är medlemmar i Bilderberg och SVT som är politiskt styrd Både Reinfeldt och Löfven flög ju på Bilderbergmöte 4-5 månader innan dom blev statsminister givetvis flög dom med Wallenbergs privata jet. Wallenberg som är storägare i TV4 som är en stor propagandakanal i mina öron är det något som känns ruttet men svensken som bara tror gott om människor med makt i Sverige skriker att det är konspirationsteorier. Och det visar ju sig mer o mer att Löfven är maktgalen och står för globalism och världsherravälde där Sverige vill vara med och styra hela världen i sin riktning den svenska modellen. Så svenskarna har blivit brickor i ett fult spel med FN 2030 och Nato som blir stöddigare o stöddigare och hotar eller tränger sig närmare Ryssland och ett världskrig. Man undrar vem styr i världen är det demokrati eller är det samma bankirer bakom FN o Nato och hur är det med demokratin i EU är det ett fredsprojekt eller är det samma bankirer som står bakom där. Spännande att se med presidentvalet i USA Chlinton bankirernas val eller Trump demokratins val när människor börjar ledsna på demokraturen. Snaphanen

Fr. Snaphanen
Sverige i juni: 15 mord, 40 mordförsök
Det är ett mord varannan dag. Det finns inte att nya siffror för Danmark, men under det första kvartalet fanns 11 mord (mord). Det är ett var 8:e dag. Elisabeth Höglund är journalist, hon litar inte på B: s officiella statistiken. Den säger att det är 90 mord / dråp per år. Jag litar inte heller på den..

Under juni månad 2016 begicks totalt sett fler grova våldsbrott än under någon annan månad det här året. Min egen granskning visar att det i juni i år begicks 15 mord, 40 mordförsök, 32 fall av grov misshandel, 19 fall av misshandel och 24 mordbränder (eller misstänkta mordbränder).
Junisiffran för antalet mord är den näst högsta månadssiffran i år. Bara i januari begicks fler mord i Sverige (17). Det förtar inte intrycket att den grova våldsbrottsligheten ökar i landet. Då har jag heller inte tagit hänsyn till alla skjutningar och skottlossningar som polisen har att hantera på flera orter i Sverige men som kanske inte har lett till dödade eller skadade människor men som ökar otryggheten för vanligt folk på dessa platser.Brottsfacit för juni 2016: 15 mord, 40 mordförsök,  32 fall av grov misshandel och 24 mordbränder!

Polisen sänker begåvningskraveni


POLISEN. I våras kunde inte alla platser fyllas på polisutbildningen. Men nu ska antalet poliser öka kraftigt. För att fler ska kunna komma in på polisutbildningen har begåvningskraven sänkts.

…I höst ska 550 nya poliselever börja och i vår 800.
För att kunna fylla alla platser har antagningsprocessen ändrats. Spärrtiderna har tagits bort, där de som försökt att komma in tidigare men misslyckats förut hindrades att söka igen inom en ett- eller tvåårsperiod.

Men man har också sänkt kraven. Vid prövningen till polisutbildningen som började i våras slogs drygt hälften av de sökande ut när begåvning och personlighet testades. Men vid antagningen till utbildningen som börjar nu i höst klarade sig tre av fyra förbi samma moment.
Polisutbildningens begåvningstest har en niogradig skala och en normalbegåvad sökande får en fyra, femma eller sexa på testet. Förut krävdes en fyra för att komma in på polisutbildningen. Nu har det kravet alltså sänkts till en trea.

– Det innebär att man ligger lite lägre när det den teoretiska förmågan eller allmänna problemlösningsförmågan, säger Stefan Annell, psykolog vid Rekryteringsmyndigheten som sköter antagningen till polisutbildningen.

-Pettersson säger grattis Sverige, nu kan kanske mannen nedan klara polisutbildningen…Läs också alla kommentarer.Petterssons


PK-maffian slår till: Dan Eliasson prisbelönt

Idag tilldelas Dan Eliasson Sir Robert Peel-medaljen, som delas ut för ”enastående ledarskap inom evidensbaserat polisarbete", det stod klart på tisdagen under en årlig konferens som anordnas av kriminologiska institutionen vid universitetet i Cambridge.Soldatmamma

Här kan du lyssna på Dan Eliassons stora hit

1 kommentar:

  1. Det är inte bra för chefen om personalen är klyftigare speciellt gäller detta för personer inom all offentlig förvaltning.

    SvaraRadera