söndag 31 juli 2016

Vad rden politiska eliten tänkt, så fel det blev. Se upp för Cecilia Malmström, Margot Wallström och andra skatorCecilia Malmström (Folkpartiet-Liberalerna):

 ”Med en åldrande och minskande europeisk befolkning behöver vi arbetskraftsinvandring för att klara välfärden. Europa behöver helt enkelt invandring för att överleva.”
Cecilia Malmström juni 2010 på sin blogg. Läs Asylkaos

Abraham Lincoln
Bättre att tiga och tas för en idiot än tala och undanröja varje tvivel.


Från  Exponerat och Julia Caesar

Den störste svenske landsförrädaren i modern tid

….. Han har hoppat jämfota på svenska folkets hjärtan

Det är sannerligen magstarkt att tala om tålamod och öppna hjärtan, av en man som i åtta års tid inte har gjort annat än exploatera vårt tålamod långt över bristningsgränsen, som har vridit om kniven i och hoppat jämfota med spikskor på svenska folkets hjärtan. Jag kan avslöja en sak. Ingen politisk psykopat ska kommendera mig att öppna mitt hjärta. Mitt hjärta är öppet för alla människor som jag håller av, men jag avgör själv vilka därutöver jag släpper in. Mitt hjärta är definitivt stängt för Fredrik Reinfeldt.
Han har haft åtta år på sig att visa vem han är. Nu vet vi. Vi har sett att kejsaren är synnerligen naken, och vi är många som gärna skulle bidra till att påskynda hans uttåg ur svensk politik med en uppmuntrande spark där bak. I skarp konkurrens med Olof Palme (s) har Reinfeldt avancerat till positionen som Sveriges mest hatade statsminister.

Har inkompetensförklarat sin egen befolkning

Vilka tror han att han lurar? I ett Sverige som under invandringstrycket snabbt är på väg mot kollaps på flera viktiga samhällsområden (skola, sjukvård, socialtjänst, äldreomsorg, polis, rättsväsen, tågtrafik) talar han om att 

“Vi har lärt oss att det är människor som kommer in i det svenska samhället och bygger Sverige tillsammans med oss, kommer det att blir ett bättre samhälle, tillsammans bygger vi ett bättre Sverige.” Läs hela artikeln och alla kommentarerna.

Carina-Finas pratisar:
Tacksam över att inte vara blind, döv och stum

….. Ett typiskt tillvägagångssätt för ett land som bedriver propaganda mot sitt eget folk består i att peka ut att totalitära stater – där ute i världen – minsann använder propaganda medan det här samhället bara ”utbildar” människor [folkbildar] och tillhandahåller ”information”, säger Mark Crispin Miller.

 Ett mycket typiskt sådant land är Sverige som med sina större medier (inkl public service) pekar ut propaganda i vissa andra stater, medan man samtidigt håller upp sina egna gärningar som försök att skapa ljus i mörkret. Soldatmamma. Läs också kommentarerna

av Soeren Kern  •  27 juli, 2016
  • "Jag är en soldat för kalifatet och jag ska nu genomföra en martyroperation i Tyskland ... Jag har levt bland er, bott i era hem. Jag planerade detta i ert eget land. Och jag ska slakta er i era egna hem och på gatorna. ... Jag ska slakta er med denna kniv och skära av era halsar med en yxa, om Allah vill." – Tyske yxjihadisten, i en video från Islamiska staten.
  • "Künast borde inte titta på en massa dåliga filmer. Vem skulle någonsin tro på att om en person attackerar polisen med en yxa och en kniv, så ska polisen skjuta yxan ur händerna på gärningsmannen? Det är totalt verklighetsfrånvänt och dumt. Om poliser attackeras på detta sätt, kommer de inte att försöka sig på Kung Fu. Tyvärr resulterar detta ibland i att gärningsmannen dör. Detta kommer inte att förändras." – Rainer Wendt , ordförande för det tyska polisfacket.
  • Bayerska kriminalpolisen har nu inlett en internutredning för att slå fast om polisen gjorde rätt som sköt en jihadist.Gatestone

Frankrike: Efter den tredje jihadistattacken

av Guy Millière  •  29 juli, 2016
  • Flera på varandra följande franska regeringar har byggt en fälla; det franska folket, som sitter fast i den, funderar bara på hur de ska lyckas fly. Situationen är mer allvarlig än många tror. Hela områden i Frankrike kontrolleras av gäng och radikala imamer.
  • Premiärminister Manuel Valls upprepade vad han sa redan för 18 månader sedan: "Frankrike är i krig". Han namngav en fiende – "radikal islamism", men var sedan snabb med att tillägga att "radikal islamism" inte har "något med islam att göra". Sedan upprepade han att Frankrike måste vänja sig vid att leva med "våld och attacker".
  • Fransmännen blir allt tröttare på försöken att frikänna islam. De vet mycket väl att alla muslimer inte är skyldiga. Men de vet också att alla som har utfört attacker i Frankrike de senaste åren har varit muslimer. Fransmännen har ingen lust att vänja sig vid "våld och attacker". De vill inte vara på den förlorande sidan och de känner att vi håller på att förlora.Gatestone
Läs:

 Anita Lindblom – Säg minns du den sången. Lyssna på texten. ”Då livet var fyllt av behag”. Hur är 
Sverige nu?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar