onsdag 27 juli 2016

Våldtäkterna som sattts i system nu mot svenska kvinnor är krigsbrott. Våra politiska ledare är skyldigaFrån Wikipedia

"När våldtäkt blir satt i system på detta sätt betraktas det numera som ett folkmord och brott mot mänskligheten och bestraffas som krigsbrott"


Jag hatar Sverige, jag är bara här för att knulla svenska flickor"

Publicerad 26 juli 2016 kl 13.58
Inrikes. En 27-årig asylsökare misstänks för att ha sexuellt ofredat minst fyra unga kvinnor på torget i Vimmerby under natten till söndagen.
– Han börjar skrika hur mycket han hatar Sverige och att han bara är här för att "fuck swedish girls" och spendera sina pengar, säger ett av mannens offer till
DagensVimmerby.

Nog nu! Nu är det dags att prata ur skägget om vem som våldtar och varför det sker. Alla fega svin i media och politik som antyder att det är ett gemensamt mansproblem är bara populister som söker att vinna kompispoäng med vänstern och PK eliten.
Samma vänster som aktivt mörkar anledningen till ökningen av överfalls- och gruppvåldtäkter, och därmed ensamt är ansvariga för denna våg av våldtäkter, påstår sig vara feminister. Jag kräks över er feghet.
Och alla som påstår att detta inte har med etniskt ursprung, religösa eller kulturella aspekter eller kvinnosyn från andra länder att göra. Svara mig på en sak.
Varför vägrar BRÅ, på uppmaning av våra politiker, då att redogöra för nationalitet, ursprungsland etc i deras data. Det finns tillgängligt men man menar att det inte är intressant att redovisa.
Sveriges egenutnämnda första feministiska regering har svikit alla kvinnor och flickor i detta land.

Läs för övrigt de senaste inläggen på Soldatmamma

Till muslimer som diskriminerar och förtrycker svenska kvinnor.

Cornelia Kellner skriveri sydsvenskan till den senaste kränkte muslimen:

-"Jag vill helt enkelt bara förklara för dig att du inte är diskriminerad. Du lever i ett sekulärt land där din religion din och ingen annans, din tro är din och ingen förbjuder dig att utöva den i din privata sfär. Hela inlägget

Stefan Fahlander, FB:

- Krigsbrott mot Sverige ?

Att våldtäkter har satts i system i inbördeskrig och andra konflikter är bekant.

I historieböckerna kan vi läsa om hur det har skett i bl.a:
- Forna Jugoslavien
- Rwanda
- Sierra Leone
- Centralafrikanska republiken


Skall vi nu behöva addera vårt Sverige till denna sorgliga lista?

Ett mycket intressant citat ur Wikipedias artikel:

"Även de LEDARE SOM inte aktivt deltagit i våldtäkten men ACCEPTERAT eller uppmuntrat till våldtäkt kan dömas för brott mot mänskligheten" Läs hela inlägget med kommentarer

Så här skrev man på  Snaphanen den 14 juli:

Konstiga ställen
I spåren av det varma vädret sköljer en våldtäktsvåg över Sydsverige. På åtta dagar har det inträffat sex grova överfall mot kvinnor. Offren är både tonåringar och mogna kvinnor.
Börje Svensson vill inte uppmana kvinnor att begränsa sin rörlighet efter det som hänt. – “Det handlar nog bara om att vara förståndig och inte vara ensam på konstiga ställen,” säger han. Förklaringen till vågen av våldtäkter i sommar

Fr. danska i övers.
De som sett svensk TV eller lyssnar på svensk radio, är medveten om att det har varit ett kvinnligt maktövertagande som skett. Man hör en man för varje tionde kvinna. Sju av tolv chefer för SVT är kvinnor. Det kan gå många timmar när man inte hör en man.

Jämställdhet innebär att kvinnorna har tagit makten. I och för sig också politiskt, men bara 45 procent i Riksdagen är kvinnor, de flesta av männen ”dresseras”för att vara kvinnor. "Könskampen”, som den svenska regeringen och medierna uppmuntrar till betyder att männen måste kapitulera. Inte slå tillbaka, sådana är reglerna. Milo YIANNOPOULOS har synpunkterden typen av jämlikhet. Därför är den svenska vänstern - och det är nästan alla av dem tillsammans - rasande att han kommer till Sverige denna vecka. Det ska bli riktigt kul.

Svenska kvinnor är bland annat använt sin dominans till att ge bort 30 procent av landet till sexuella konkurrenter till svenska män, och inga män i hela världen har drabbats av en sådan orimlig konkurrens av "jämlikhet", men som man ser av dagens voldtægtsartikel (läs hela) 

Nu jagas svenska kvinnor från 12 till 90 år vilt i Sverige, och det finns inte så många manliga män för att skydda dem. De är så att säga "på kvinnans mark". Några av dem kommer förmodligen att fråga sig om deras politiska talanger är lika stor som deras politiska ambitioner, men de flesta kommer aldrig att bli så inopportuna (kätterska). De vill bara undvika "konstiga ställen" och "det varma högsommarvädret." De kommer att söka sig till  politik och arbeta för mer "jämställdhet."Snaphanen

Senaste nytt
Milo ställer in resan
 Onsdagen den 27 juli var det tänkt att Milo Yiannopoulos skulle delta i evenemanget ”Pride Järva”. Men nu ställs det in meddelar sajten Breitbart där Milo arbetar som journalist. De bedömer att det helt enkelt är för farligt i Sverige.
När den konservative debattören och journalisten Milo Yiannopoulos annonserade att han tänker besöka Stockholm under Prideveckan kom nyheten att skapa stort intresse i Sverige. Men det är inte det officiella arrangemanget Stockholm Pride som låg i fokus, utan istället ett mindre event som äger rum i Järva – ett av Stockholms mest utsatta utanförskapsområden.Nyheter idag

Det fina vädret får skulden för våldtäktsvågen
Inom loppet av åtta dagar har inte mindre än sex våldtäkter och överfall mot kvinnor anmälts i Sydsverige. I de flesta av fallen handlar det om överfallsvåldtäkter utomhus med flera gärningsmän och fyra av dem har inträffat i Kalmar län. Fria Tider

Läs:
1 kommentar:

  1. Eftersom våldtäkt skall klassas som en krigshandling så borde väl krigslagar mot de utländska förövarna vara tillåtna?

    SvaraRadera