tisdag 30 augusti 2016

Det är något ruttet i landet SverigeIan Wachtmeister
Även Fina fiskars huvud ruttnar förstIan Wachtmeister
Meddelande från statsministern för Den Humanitära Stormakten Sverige, DHSS.
All makt utgår från folket, men utnämningsmakten utgår från mig, meddelar statsministern. Därmed har jag rätt att utnämna vilka jag vill till vad som helst även om de inte kan något, men vem kan det, förtydligar han. Det blev ju tokigt det där med Riksrevisionen, som ska se efter att våra myndigheter sköter sig och så visar de sig själva vara helt genomsyrade av vänskapskorruption. De trodde att de hade utnämningsmakten – som jag har – så de utnämnde sina vänner, men det får bara jag göra!
Vid ett mycket trevligt och kamratligt möte enades utskottet och riksrevisorerna över en kopp kaffe om att de senare nog skulle försöka anstränga sig litet mer och inte bryta mot lagen i onödan. I andra länder hade alla riksrevisorerna avsatts på direkten, men sånt trams har vi slutat med i Den Humanitära Stormakten! Riksrevisorer är ju bara människor och visst kan det hända oss alla att vi missbrukar den makt vi har, bryter mot lagar och så där, förtydligade statsministern.

På jordbruksministerns initiativ har regeringen tillsatt en utredning som ska klargöra varför huvet ruttnar först på en död fisk hur stor och fin den än är. Utredningen har internt fått arbetsnamnet Surströmming, förklarar statsministern. Läs mer på Det goda samhället

Från december 2015
Sveriges största statsförstörande parti
Jag har tidigare skrivit om socialdemokratin här. Här följer ytterligare några reflektioner på Sveriges största statsförstörande parti. Kombinationen socialdemokraterna och miljöpartiet blev en dödlig kombination för nationen Sverige kommer framtida historiker att komma fram till.

Dessa två vänsterextrema partier (sedan Bommersvikarna utmanövrerade gråsossarna är de faktiskt det) förstörde Sverige genom tre saker:

1) Klassisk socialism/kommunism där dina och mina pengar betraktas som deras pengar. Det är ju bara att höja skatterna!

2) En fullständigt vansinnig, sinnesjuk och inhuman invandringspolitik som kommer att totalförstöra vår välfärd och vårt samhälle.

3) Islamiseringen av Sverige som kommer att förvandla Sverige till ett farligt U-land som vi själva tvingas betala för via skattsedeln. Sverige betalade år 2014 ut 7 853 573 kronor i statsbidrag till olika islamistkontrollerade föreningar. Läs


Socialism och kommunism är samma sak. Skillnaden är vägen fram till denna ideologi som ska skapa ”arbetarnas paradis”. Kommunisterna valde våldets väg, socialismen den revisionistiska. Läs


.. Här följer min snabbanalys av socialdemokratins väljare.

Deras väljare håller på att dö bort ifrån dem p.g.a. hög ålder. Det är gamla människor som alltid röstat på socialdemokraterna, för det skulle man göra då de var unga och då Sverige var en industrination.

1975 drev regeringen Palme igenom en ändring i grundlagen att Sverige skulle bli mångkulturellt (proposition 1975:26). Anledningen var antagligen att man måste bibehålla en växande väljarbas av väljare i utanförskap för att kunna överleva som ett socialistiskt parti. Redan då hade borgerligheten kastat in handduken och propositionen antogs av en enig riksdag. Idag skördar vi frukterna och en bättre samarbetspartner än miljöpartiet finns ju inte.

En dag skall de politiker som låtit detta ske ställas till svars inför folket och dömas av folket precis som nazitopparna ställdes till svars vid Nürnbergrättegångarna efter kriget. Då har förhoppningsvis socialdemokraterna försvunnit från den politiska kartan för gott, men folket kommer inte att glömma deras brott mot det svenska folket och nationen. Sverige.

Sina väljare har man övergett sedan länge, läs
vad min bloggranne Lars Wilderäng skriver. Sveket är alltså totalt och för mig ärt det obegripligt att någon överhuvudtaget röstar på dem då de gamla drabbas värst av deras nedmontering av välfärden. Bakom kulisserna och Hagenbo
 byt-ut-socialdemokraterna
Fr. Snaphanen i övers.
Skatterna höjs med 62 miljarder kronor.
Ännu under Reinfeldt-tiden kunde politikerna komma undan med att påstå att ”lönsamheten i väntan på "invandringen är lönsam.": Nu väntar lönsamheten på att:  "En dag kommer det att vara en god investering," heter det. Vilken dag? Massinvandringen 2015 återspeglas inte i budgeten ännu. Vid valet 2018 kommer svenskarna vara allt annat än roade. Kinberg Batra befinner sig därför i en värld av drömmar, när hon fortfarande talar om att regera utan SD. S och M har målat in sig i ett hörn, det kommer att vara underhållande att se hur de tar hand om det. Ingen tvivlar på att de hellre skulle sätta svensk parlamentarism i rykande ruiner, än kapitulera. Men de kommer till det.

Regeringen ska fortsätta höja skatter och offentliga utgifter.Totalt handlar det om drygt 62 miljarder kronor under de närmaste fyra åren, skriver Dagens Industri. Vägslitageavgift, kemikalieskatt och finansskatt är några av nyheterna som ska dra in pengar till statskassan. Skatterna höjs – med 62 miljarder kronor

Gudmundsson: Vi lånar, kort sagt, för att finansiera en misslyckad politik.
Ett annat sätt att mäta verkligt välstånd är i BNP per capita. När BNP per capita växer kan man satsa på offentlig välfärd utan att medborgarna upplever någon försämring. Om BNP per capita står still går inte det. Det senaste decenniet har BNP per capita knappt utvecklats. Tillväxten äts upp av att befolkningen blir större. Samtidigt som BNP har bromsat in och BNP per capita har varit i princip stillastående i ett decennium har dock mängden samhällsproblem – eller utmaningar, som de kallas när det saknas lösningar – vuxit. Ökad bruttonationalutmaning


Anna Hedenmo och SVT:s giftpropaganda

SVTs propaganda-avdelning hade först lyckats hitta två gamla M-reliker från reinfeldtsekten som fortfarande förklarade den mäktige sin underdånighet. Sedan såg  SVT också listigt relevansen i att plocka fram ett av de gamla klippen där reinfeldt med febriga ögon, och en stämma som darrade av privata känslor, gav sig på SD. Hatet i reinfeldt-talet var rent av hitlerskt, ansiktet förvreds och läpparna spändes affekterat när han fräste ur sig de gamla bonbasmerna om hur SD byggde HATET i vårt land och rasistiskt delade upp oss i "vi-och-dom". 

Anna Hedenmo gick i extas efter det vämjeliga klippet, men på Batra rådde hon inte. Till och med en skallerorm är loser när det gäller att få grepp om en som är hal som en ål. Läs hela inlägget och alla kommentarer.

Anna Hedenmo - skallerorm

Anna Kinberg Batra - ål


 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar