söndag 7 augusti 2016

Det brinner en bil, nej två, nej ännu fler. 21 bilar på två veckor. Kommunalrådet Katrin Stjernfeldt-Jammeh är arg.
Till Katrin Stjernfeldt- Jammeh (s) och andra "ansvariga" politiker i Malmö Stadshus

 

Från: Sandor Herold:
 

 Malmö7-8-2016

Eldfängd mångkultur
I dagens Sydsvenska så kan man läsa att du är förbannad över bilbränderna i Rosengård.
Tydligen så har det på knappt två veckor bränts 21 bilar i den mångkulturella stadsdelen. Jag förstår inte varför du är så förbannad över detta. Du har ju vid flera tillfällen sagt att mångkulturen är Malmös starka sida och att detta är något som gör Malmö attraktivt och den största orsaken till att Malmö har framtiden för sig.

Jag tycker du istället skall vara glad över alla eldfängda kulturer som vi numera har i staden och att sätta eld på bilar har en naturligt förklaring när det gäller folk komna från MENA- länderna och kulturerna där.

Det är ju på det viset att folk komna därifrån är vana vid ständiga krig och konflikter och till detta hör naturligtvis bränder, både av byggnader och fordon. Att sätta bilar i brand är troligtvis en avsaknad av dessa naturliga inslag som man hade i vardagslivet där hemma och därför så får vi inte på något sätt försöka sätta stopp för detta. I stället skall vi uppmuntra våra nyanlända att hålla sina traditioner vid liv och hjälpa dem att behålla dessa så gott det går.

Därför har jag ett förslag  som jag tror kommer att tilltala er och som ej heller kommer att rendera några större kostnader för kommunen. Det är ju så att Malmö stad forslar bort många s. k målvaktsbilar som sedan aldrig löses ut av ägaren, som ju nästan utan undantag tillhör gruppen nyanlända, utan troligen senare skrotas på kommunens bekostnad. Eftersom dessa bilar inte betingar något större värde så kan ju inte kommunen heller sälja dem. Så mitt förslag är att dessa bilar placeras ut på lämpliga ställen i de mångkulturella stadsdelarna och där får vem som helst sätta eld på dom efter behag. Bilarna skall då ha anslag om att det är fritt fram att sätta eld på dem. Anslagen skall naturligtvis stå på de flesta språken vi har i kommunen även om jag tror att det hade räckt med arabiska. Intill bilarna skall kommunen naturligtvis tillhandahålla lättantändligt material. Jag tror tyvärr inte att det är lämpligt med bensin eller diesel eftersom detta bara kommer att användas till att fylla  egna fordon med billigt drivmedel.

Ovanstående tycker jag är ett ypperligt sätt att uppmuntra våra nysvenskar att hålla fast vid sina traditioner, och vem vet, kanske vi svenskar också en dag upptäcker detta så vackra och givande och framför allt värmande, inslag av våra nysvenskars kultur.

Vill här också passa på att gratulera dig och de andra politikerna för ännu en mångkulturell skjutning på öppen gata i vår stad, denna gång på Lindängen, närmare bestämt på Koralgatan som ägde rum igår kväll. För övrigt så är denna gata och intilliggande Kantatgatan två lämpliga gator att placera ut brännbara bilar åt våra nysvenska vänner.

Vill du eventuellt ha mer information angående mitt förslag så hör gärna av dig. Jag har redan en hel del förslag på platser där brännbara fordon med fördel kan placeras ut.

M V H

Sandor Herold, Malmöbo som brinner för mångkulturen

Här är artikeln i Sydsvenskan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar