fredag 5 augusti 2016

Gott om landsförrädare i vårt land. Birgitta Ohlsson. Annie Lööf, Carl Bildt och Bert Karlsson, för att nämna någraLåt det icke hända med ditt land – Sverige har dött

Videon är bättre än dess titel, men man måste lägga till sin egen kunskap. När, till exempel. det sägs att "svenskar är i minoritet i Sverige 2045" är det baserat på siffror fram till 2013, och de har gått både häftigt upp och ner, men det är förmodligen en rättvis gissning. Minoriteter betyder Bosnien om inte riksdagen faktiskt uppfunnit "den nya människan.Det är tillåtet att tvivla, denna samling av Europas dåligt utbildade parlamentariker, som har utsetts av partierna för att ”hålla käften” med sina egna synpunkter. Snaphanen


Landsförrädarna är många i Sverige – här är några

 ”Avskaffa Sverige!…Det är dags för oss som kallar oss världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt. En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis.”Asylkaos
Birgitta Ohlsson i Expressen 6 juni 2001.
Centerpartiets program:
”Som en nationell uppgift framstår den svenska folk­stammens bevar­ande mot inblandning av minder­värdiga utländska ras­element samt motverk­andet av invand­ring till Sverige av icke önsk­värda främ­lingar. Folk­material­ets bevar­ande och stärk­ande är en livs­fråga för vår nation­ella utveck­ling.”

Ur partiprogrammet för Bondeförbundet (senare Centerpartiet) 1933.
”Tack vare stora folkvandringar från t.ex. Afrika har dagens Europa befolkats och kunnat utvecklas ekonomiskt, socialt och kulturellt.”

Centerpartiets program ”välkommen till Nybyggarlandet” (2011):
”Hade vi haft den migrationspolitik som Kanada har hade vår population idag kunnat uppgå till hela ca 40 miljoner. Det skulle innebära mycket arbetskraft som vi är i behov av för morgondagens välfärd.”

Centerpartiets program ”välkommen till Nybyggarlandet” (2011).
”Centerpartiet strävar efter öppna gränser, fri rörlighet och en generös flyktingpolitik. För ett parti som värnar friheten och bygger sina värderingar på alla människors lika rätt och värde finns inget annat logiskt ställningstagande än att man är för en fri invandring.”
Ur förslag till nytt program för Centerpartiet 2012. Asylkaos Citatsamling


 

Tyranniets medlöpare - Stå upp för Erdogan, kräver Bildt.

”Det besvärande med Sveriges högerledda regering är varken dess allmänna politik eller löftena i valrörelsen. Det motbjudande handlar om utrikespolitiken, synen på folkmord och cynismen hos de mest ansvariga”, dundrade Tingstenliberalen och tidigare FP-ledaren Per Ahlmark i DN februari 2007.

Det specifika föremålet för hans ilska var Carl Bildt, som Alliansen precis gjort till utrikesminister. Ahlmark hade skäl för sin upprördhet.

…Intresset ljuger aldrig, som Marx sa. Och vad Carl Bildt hade för intressen att odla i sin undergivenhet mot det sudanesiska våldsregementet torde inte vara svårt att se (en lika utmärkt som skakande skildring om Lundin och Bildt finns att läsa i Kerstin Lundells bok "Affärer i blod och olja", 2010).

…Våldet, massarresteringarna, övergreppen, hänsynslösheten, Erdogans illa dolda hunger att göra sig till oinskränkt härskare, har chockat en hel värld.

Men Bildt beklagar att EU inte tidigt kom till Erdogans stöd vid kuppförsöket och hävdar nu: "Det råder ingen tvekan om att Turkiet har rätt att, och faktiskt måste vidta åtgärder för att skydda sig mot krafter som försöker störta den konstitutionella ordningen".

Så talar en tyranniets medlöpare. Så talar en ideologisk, moralisk och intellektuell ruin. Så talar en man som varit både statminister och utrikesminister i Sverige. Så talar Carl Bildt.
Är det underligt att Per Ahlmark fann honom motbjudande?Hela artikeln på ÖCAsylgrisen Bert Karlsson


- De är så djävla lata säger Bert om svenskar (svenska ungdomar) när jag frågar vad det kommer sig att han som tidigare har varit en nationaldemokrat numera aktivt bidrar till att ta hit hela världen och inte tycks känna att det är något fel i det han gör.

Somalier och folk från andra U länder är de som arbetar bäst i hans företag enligt honom och företaget som han hänvisar till heter ”Food Company” beläget i Lidköping. Han anställer helst människor från andra länder för att de arbetar så bra till skillnad mot svenskar som är LATA.

Men svenskarna är lata.

Bert Karlsson, asylprofitör

 ”Jag anställer nästan inga svenskar för dom är så jävla lata och dom snackar så jävla mycket skit, men dom vill inte jobba. Det är väldigt få svenskar som vill jobba ordentligt… ”
Bert Karlsson blir uppringd av Nej till asylboenden i Kungsbacka 4 april 2016.
Bert Karlsson är dock inte lat utan får hur mycket bidrag som helst från de svenska skattebetalarna för att upplyfta parasitinvandringen. Det är så han tjänar en förmögenhet idag. Genom att anställa somalier och folk från främmande länder som får bidrag av arbetsförmedlingen/försäkringskassan (skattebetalarna) vilka säkerställer att de får kollektivavtalsenliga löner oavsett om de arbetar eller inte. Experimentlandet
  
Nyspråk, när du skall skolas in i att hata dig själv..


På mainstreammedia kan du lära dig att kön är en social konstruktion, att kulturell härkomst är irrelevant för hur du beter dig och att alla kulturer är lika mycket värda, förutom den vita västerländska, vilken är unikt ond...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar