söndag 28 augusti 2016

Katastrof för europeiska kvinnor, värdegrund och värdegrundsarbete, vems värdegrund? Slavhandel!Skriften på väggen

…Afrikanska flyktingar vrålar i Berlin: "Vi dödar alla er tyskar!" Och man frågar sig själv: Vilka är det som tillåter sådant och också stöder det?

Det är en bra fråga, eller hur. Många verkar inte fatta att vi lever på 2010-talet och hävdar fortfarande mot bättre vetande att islam är en fredlig religion som i likhet med de flesta andra religioner predikar att man inte får döda, stjäla och ljuga. Värre är att det inte bara är ett religiöst hat som vi möts av, det är även ett etniskt hat mot vita européer.
Upplagt för katastrof, framförallt för Europas kvinnor. Förra året kom över en miljon män över Medelhavet. EKP och läs kommentarerna
 I&N
Bloggläsare i slutet av augusti
Tillbaka på jobbet sen två veckor. Det sprängs, skjuts och brinner på med oförminskad styrka. Jag förundras över alla människor i min omgivning som inte verkar bry sig om att samhället långsamt (men tydligt) eroderar framför ögonen på dem. Vad behövs för att få dem att reagera? Skulle ens en stor terrorattack på svensk mark göra någon skillnad? Hörde på radion i dag om den exceptionella frekvensen av handgranatsexplosioner i Sverige, tydligen helt unik i Europa. Hur tror du det skulle gå om jag försökte diskutera detta med mina lärarkollegor?
***
På mitt arbete skall man ha en heldag om värdegrundsarbete och jag är faktiskt ledsen över att på grund av semester missa övningen. Jag har dock kontakt med en kollega som lovade mig redogöra för allt fint man kommer att förmedla. Jag tyckte att hon skulle ta upp de somalier som kastar in handgranater i lägenheter i Göteborg och fråga om de har samma värde som de som träffas av detonationerna.
Feminismen är resultatet av frångåendet av ordningen för hur familjer har varit sammansatta allt sedan de första människorna på jorden, frångåendet av de olika uppgifterna som män och kvinnor traditionellt har haft både i familjen och i samhället i övrigt, förnekandet av biologiska och sociologiska fakta och den mycket långt gångna sekulariseringen. Läs mer av inlägget

Fransk toppolitiker: "Fransmän vakna, annars hotar inbördeskriget er!

Den infekterade konflikten om burkini och annan religiös klädsel i Frankrike är en del i en större kamp mellan en sekulär och religiös stat som kommer leda till väpnad konflikt. Det befarar den franska toppolitikern och tidigare statsrådet Nadine Morano (UMP).

– Fransmän vakna, annars hotar inbördeskriget er! varnar hon. Fria Tider
 En tragedi – feministerna står på islamisternas sida
Gudrun Schyman, Amnesty, PK, och många fler kräver att det franska förbudet mot att bära burkini tas bort.
Det är det som er problemet, PK-etablissemanget ställer sig på medeltidsprofeternas sida…det är en tragedi för kvinnorna och i förlängningen för alla utom islamisterna…Petterssons
Asylkaos – vad ska vi göra?
Islam – den fredliga religionen
Av: Nicolai Sennels

Muslimsk slavhandlare pryglar en afrikansk slav
(Billede: Muslimsk slavehandler piner en afrikansk slave)

 Islam är en egendomlig (häpndsväckande) religion.
Muhammed genomförde själv 28 större massakrer. Härtill kommer de 43 lönnmord han beordrade.
Då han kom till Medina var hans första handling att hugga huvudet av 600 judar.
Muslimernas slavhandel
Professor Bill Warner slår ihop  antalet icke-muslimer som mördats av muslimer.
Många vet icke, att det var muslimer, som stod för slavhandeln i Afrika, 11 miljoner slavar skickades till Amerika, medan 14 miljoner skickades till islamiska länder.
Afrika-missionären David Livingstone reste i områdena. Han uppskattade att för varje slav som såldes, dog fem andra under de muslimska slavhandlarnas  attacker eller sjukdom under transport.
Sammanlagt dödades 120 miljoner afrikaner av de brutala muslimska slavhandlarna.

270 miljoner dödade
Mellanöstern (inkl. Turkiet) och Nordafrika var ursprungligen Christian. Men hundratals muslimska jihadattacker har nästan rensat  kristna områden. 60 miljoner kristna dödades här.
Därtill kommer de 80 miljoner hinduer, som dödades i Indien under muslimska invasioner från år 1000-1525 och de 10 miljoner buddhister (t.ex. var Afghanistan från början buddhistiskt), som de mördade längs Sidenvägen.
Sammanlagt har muslimer dödat 270 miljoner icke-muslimer sedan Muhammed tills nu.
1)Medborgarna har rätt att bilda församlingar för att dyrka Gud i överensstämmelse med sina övertygelser, förutsatt att inget lärs ut eller görs som strider mot moral eller allmän ordning.”
 ”Så det finns ingen fullständig religionsfrihet i Danmark. Trossamfund som lär saker som strider mot a) dansk anpassad och b) vår demokratiska ordning är inte lagligt.
Tio saker du behöver veta om arabisk slavhandel

1. Den muslimska slavhandeln har pågått under 14 århundraden och fortsätter ännu i denna dag på platser som Mauretanien, Saudiarabien och Sudan.
2. Över 17 miljoner slavar (mest svarta kvinnor och barn) blev transporterade ut ur Afrika av islamska slavhandlare. Ytterligare 85 miljoner tros ha dött under transporten.
3. Profeten Muhammed praktiserade och gjorde slaveriet tillåtet, samt gav sina män direktiv till att göra detsamma.
4. Koranen ägnar fler verser att informera muslimska män om deras rätt att hålla kvinnor som sexslavar, än vad den gör för att tala om för dem att de ska be fem gånger om dagen.
5. Det arabiska ordet för ”svart” (Abd) är synonymt med ordet för ”slav”.
6. Muhammeds svärfar, Umar klargjorde att araber inte kunde göras till slavar, och befriade alla arabiska slavar. Detta ledde till den utbredda islamiska kampanjen att tillfångata slavar i Afrika, Europa och Asien.
7. Västs slavhandel utnyttjade afrikaner i första hand som arbetskraft inom jordbruk. Den arabiska slavhandeln å andra sidan, har oftare använt män som soldater, och kvinnor för sex och för att utnyttja deras livmödrar, för att producera barn som skulle bli muslimer.
8. Många muslimska ledare efter Muhammed har haft harem med hundratals (ja till och med tusentals) av ickemuslimska unga flickor och kvinnor för att betjäna deras begär.
9. Att omvända sig till islam är inte någon automatisk garanti för att ge slaven sin frihet, trots att detta påstås för att öka slavägarens himmelska belöning.
10. Enligt islamsk rättsuppfattning, får slavägare behandla sina slavar precis som de vill utan någon fruktan för bestraffning.
Eftersom Abd betyder slav på arabiska, så är alla namn som börjar på Abd gamla slavnamn, exempelvis Abdullah och Abdel." Petterssons
Fler artiklar av Nicolai SennelsInga kommentarer:

Skicka en kommentar