tisdag 16 augusti 2016

Sandor Herold om bostadsrätter till s.k. nyanlända. Svensk kulturs sista suck.Ulla Lindström (S), journalist, statsråd 1954-1966:
Bildresultat för ulla lindström statsråd
 ”Det vore roligt om detta land (Sverige) med sina välskötta och slumfria städer och sin ovanligt enhetliga och välbalanserade befolkning även i framtiden skulle komma att bebos av våra efterkommande utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement”.

Till : justitieminister Morgan Johansson
Från: Sandor Herold

Malmö 16-8-2016

 Den ultimata förnedringen av egna landsmän

I morse på sjunyheterna i P1 så hörde jag något som nog kan betecknas som den ultimata förnedringen av dina egna landsmän.

Det var ett inslag som gällde att kommuner enligt lag tvingas att ordna fram bostäder åt de så kallade nyanlända som också enligt svensk lag påtvingas kommunerna att ta hand om. Detta har tydligen fört med sig att ett antal kommuner till och med ger sig in på bostadsmarknaden och köper insatslägenheter till marknadspriser där man sedan låter nyanlända flytta in.

I t ex min egen kommun Malmö så har man på detta sätt köpt ett 70-tal lägenheter. Tydligen så får inte en bostadsrättsförening neka till att kommunen köper en lägenhet där sedan en nyanländ familj placeras.

Jag undrar hur det känns för den personen som har skuldsatt sig och köpt en insatslägenhet i ett lite mer attraktivt område för att kanske kunna unna sig lite mer lugn och ro än han tidigare hade när vederbörande bodde i en kommunal hyreslägenhet och det kanske flyttar in en "flyktingfamilj" med kanske 4-6 barn i lägenheten ovanför. Som tillika inte ens betalar hyran och än mindre har köpt lägenheten för egna pengar. Måste vara helt underbart för den skuldsatte svensken att få njuta av mångkultur från t ex Somalia eller Afghanistan eller någon annan högt stående "civilisation" på så nära håll.

Helt underbart är det i varje fall utan tvekan för  den nyanlända familjen att få ta del av det som bjuds i den nya lägenheten. Tänk bara att kunna öppna en kran så kommer det friskt rent kallt vatten. Vilket under! Och ännu större blir undret när man vrider kranen åt det andra hållet. Ty då blir det varma friska vattnet plötsligt varmt! Tänk att nu slipper kvinnan i familjen vandra fem kilometer åt det ena hållet för att hämta skitigt vatten från en brunn och hon slipper även att vandra lika långt tillbaka med kanske 25 liter vatten i en tunna på huvudet.

Men det finns fler under i gratislägenheten! Man behöver t ex bara trycka på en knapp på väggen så blir det lika ljust på natten som det är mitt på dagen när solen står som högst hemma i Somalia eller var man nu har "flytt" ifrån.

Men undren i gratislägenheten är inte slut  med detta. För när kvinnan i familjen skall laga till det halaslaktade köttet så behöver hon först inte vandra ut i bushen för att samla ved och göra upp eld. Nej , det räcker med att vrida på ett vred på något som kallas för elektrisk spis så blir en platta där glödhet på några sekunder. Och eftersom man inte ens behöver tänka på något så trivialt som elräkningar, som svensken i lägenheten under måste göra, så kan spisen stå på hur länge som helst. Precis som 60-tums platteven i rummet intill som också ingår i den fantastiska lägenheten. Och eftersom det sitter en jätteparabol på balkongräcket så kan man fördriva tiden med att titta på program hemifrån dag som natt.

Om det nu är någon som tror att undren i lägenheten slutar där så har vederbörande fel. Nej, det kanske största undret återstår, för det är en liten lucka i ytterdörren där det varje månad punktligt ramlar in utbetalningar i form av försörjningsstöd, barnbidrag, flerbarnstillägg och säkerligen andra utbetalningar också. Och en vacker dag kommer det kanske ett brev från de gamla föräldrarna och de 14 syskonen att nu är de också på väg till det förlovade landet som dryper av honung , manna och gratisboende. Att de kanske inte får en lägenhet på en gång när de anländer gör inte så mycket, de kan ju bo hos familjen som kom först. Tjugo personer i en trerumslägenhet skall nog gå utan problem.

Förresten så blir lägenheten under snart ledig så kommunen kan köpa den också och kanske placera gamla pappa och mamma och de 14 syskonen där. Anledningen till att lägenheten under snart blir ledig är att svensken som bodde där hängde sig en dag efter att inte ha sovit en hel natt på ett halvår och även kollapsat ett flertal gånger på jobbet tack vare för mycket mångkulturella aktiviteter från lägenheten ovanför. Det som utläste det tragiska beslutet var troligtvis att det visade sig att lägenheten var helt osäljbar när det framkom för eventuella spekulanter vilka det var som bodde ovanför.

Morgan Johansson, jag bor tack och lov inte i lägenhet utan bor i eget hus så jag slipper i varje fall att utsättas att få mer eller mindre vildar som grannar vägg i vägg. Men skulle jag bo i en bostadsrätt och få reda på att en lägenhet i föreningen har köpts av kommunen och att man där ämnar att hysa in s k nyanlända så hade jag agerat mot detta på följande sätt:

Jag hade försökt att få andra boende i föreningen som liksom jag har köpt lägenheten och betalar hyra av egna medel att helt sonika blockera lägenheten den dag då de nyanlända gratisboende "flyktingarna" skall flytta in. Troligtvis så hade jag dock förblivit ganska ensam i denna aktionen för svensken hade nog på sitt sedvanliga menlösa sätt bara uttalat den svenska standardfrasen " det är för jävligt". Det är därför sådana kräk till politiker som du kan genomföra sådana här förnedrande lagar mot ditt eget folk.

Jag kan garantera dig att i mitt gamla hemland Ungern så hade du inte kunnat visa dig på öppen gata om du hade genomfört liknande lagar som totalt diskriminerar den egna befolkningen till andra klassens medborgare i eget land. Men som den förrädare du och dina politikerkollegor är oavsett partitillhörighet så tycker du troligtvis att det är helt i sin ordning att s k "flyktingar" skall åtnjuta samma boende som dina landsmän betalar dyrt för gratis. Du tycker troligen också att det är helt i sin ordning att svenska ungdomar inte kan flytta hemifrån på grund av den stora bostadsbrist som finns och var huvudorsak är just invasionen av s k "flyktingar".

Jag undrar hur många av dina landsmän som har fått sin existens och sin vardag totalt förstörd på grund av liknande händelser som jag beskriver här ovan.? Hur många har fått säga farväl till lugna hemmakvällar och ostörda nätter på grund av att vildar komna från de lägst stående kulturerna, där hänsyn och vedertagna normer är ett totalt okänt begrepp, blivit deras påtvingade grannar? Hur länge kan man kalla ovanstående för den ultimata förnedringen? Eller har ni kanske planer på att utöka förnedringen av era egna på flera sätt?

Kanske genom att tvinga svenskar att flytta från det egna huset för att s k "flyktingar" behöver huset bättre? Hur illa ligger i så fall vi till som numera sedan barnen flyttat hemifrån bara bor två i ett hus på närmare 200 kvm? Får jag i så fall behålla garaget så att vi kan bo där? Men då är ju risken överhängande att våra bilar slutar sina liv som en mångkulturell brasa om vi skall bo i garaget.

Önskar svar på ovanstående frågor.

Sandor Herold, Malmö

Läs :

En kulturs sista suck
…Romarriket förstördes slutligen av en invasion av barbarer. De armeér som skulle bevaka gränserna runt imperiet brakade ihop och lämnade stora hål i försvarszonerna efter sig. Om man vill kan man se parallellerna till dagens Sverige i massinvandringen av lågutbildade, krigsskadade och kostnadskrävande flyktinginvandrare från främmande kulturer mycket långt ifrån vår egen. Men det vill man väl inte?

Men en primitivisering har faktiskt skett. Männen från MENA är högfrekventa i vålds- och sexualbrott och kurvan pekar uppåt på ett mycket oroande sätt. De sexuella övergreppen på badhus och utomhuskonserter är ett yttre tecken på detta.


Det finns en stor skillnad mellan hur Sverige sönderfaller och Romarrikets fall. I Sverige har vi bjudit in de lågutbildade främmande gästerna, betalar deras uppehälle, ger dem gratis skola och sjukvård. Sedan har utanförskapsområden etablerat ett slags gatans parlament oåtkomliga för lagens korta arm.

Politiskt har de generella mångkulturella drömmarna legat vänstern varmt om hjärtat. Det är märkligt. Vänsterns centrala fokus ligger på jämlikhet och integration snarare än splittring och segregation. Man agerar mot bättre vetande och mot sin egen utopiska dröm.

Miljöpartiet är trots allt den extremiströrelse som har skadat Sverige mest. Tillsammans med den instabile Fredrik Reinfeldt möjliggjordes en överenskommelse om illegala invandringars rätt att ta del av välfärdsinrättningarna samtidigt som Polisen har det obekväma uppdraget att förpassa dessa ut ur landet!

..Så är vi framme vid den sista balustraden för vår kultur. Hur mycket tål den innan den äts upp av den sjuhövdade hydran som våra egna har skapat. Man får trösta sig med att fallet inte blir så högt eftersom det har haft en livstid på sig att kapa bit för bit.Osagt

Dags att ta del av Planerna för Sveriges undergång om ni inte redan gjort det. Så här har landsförräderiet planerats.1 kommentar: