måndag 1 augusti 2016

Sverige på väg utför i rasande fart. Svenska folket måste vakna NU! Rädda vår nationAnders Borg: Vi har öppnat gränserna – USA krigar och vi får flyktingarna

  "Ni krigar och vi får flyktingarna", sade finansminister Anders Borg under ett anförande hos en amerikansk tankesmedja i Washington. Han beskrev det massiva inflödet av invandrare till Sverige som en "tillgång för det svenska samhället" och förklarade att regeringen har "öppnat upp gränserna". Läs globalisternas dröm

FBI-chefens varning:

Våg av islamistisk terror "som vi aldrig tidigare sett" på väg mot Västeuropa

En våg av islamistisk terror "som vi aldrig tidigare sett" är på väg mot Västeuropa. Det hävdar FBI:s högste chef James Comey.Fria Tider

Men här går en del av den nya adeln i första ledet i Pride-paraden –  Sveriges statsminister, riksbögarna, riksetikettdamen Ribbing  och rikssvenskhataren och oroar sig nog inte särskilt mycket för det. Kanske har de redan konverterat.
En kommentar på Snaphanen
Att Stefan Röfven & Co deltar i detta smaklösa spektakel är ju en självklarhet. Det är skitungarna som styr landet Sverige nuförtiden, dessvärre bör tilläggas. Snaphanen


Fr. Snaphanen i övers. fr. danska  30 juli
 Sverige – Babels torns kollaps
 Igår kunde man se att Sveriges BNP-tillväxt för första halvåret 2016 är nere på 0,4, och vi är inte i en recession. Det är inte rätt pr. capita för hundratusentals "flyktingar" och asylsökande är inte inkluderade. Om de var det , skulle det vara noll eller minus.

Samtidigt är skolor, sjukhus, polis och bostadsmarknaden i allvarlig kris. En vanlig människa skulle kalla det som väntar  för en "multiorgansvikt ." Det kommer att bli svårt för obducenten att ta reda på vad som ska ingå i dödsattesten i sinom tid.

Weekendavisen gjorde en intervju med den amerikanske professorn Jonathan Haidt, som rest runt i Sverige. Haidt säger att det är inte ekonomin, som orsakar "högerpopulismen" och "rasism". Det är moral, psykologi och en överdos vänster. Folk hatar sällan andra bara för att de ser annorlunda ut. Rasism är ofta en manifestation av moraliska fördömanden "och svenskar fördömer naturligtvis islamiska normer. (Min kursivering)

Mörk framtid
Om man lägger ihop allt , låter det som om Sverige enligt dig har ett perfekt klimat för en högerpopulistisk våg? "Ja, och det är redan vad som händer med Sverigedemokraternas framsteg, som också sett i andra europeiska länder beror främst på grund av invandringen. Men bara för att Sverige är så mycket mer progressiv, har de också tagit emot långt fler flyktingar och invandrare, vilket innebär att de nu har en större assimilationsproblem än något annat europeiskt land ", säger Haidt.

- Hur ser du på Sveriges framtid?
"Jag är mycket bekymrad för Sveriges framtid. Och jag är inte särskilt orolig för Danmark framtid. Min rädsla är att Sverige nu har tagit sitt första steg mot att upprätta en permanent etnisk underklass. Detta är något av det värsta i USA.  Att vi har ett samhälle uppdelat i racer och att dessa skikt leder till moraliska fördömanden mellan grupperna. Detta är redan ett problem runt om i Europa med muslimer överrepresenterade i fängelser och bland de arbetslösa. Nu när Sverige har tagit så många invandrare, som har en liten chans att hitta ett jobb och har en mycket större risk för att  bete sig olämpligt mot t.ex. kvinnor, ökar kraftigt risken att detta beteende kommer att leda till starka fördömanden mot muslimer i på ett alltmer högljutt sätt från högerkanten . Samtidigt har frågan om islams plats i det svenska samhället blivit alltmer infekterat, medan stödet för välfärden i samhället riskerar sjunka.

När en etnisk grupp ses som de som i första hand gynnas av välfärd, vilket i sin tur betalas av majoritetssamhället, har det en förödande effekt för stödet. Vi har sett det  i USA. Man kan kalla det rasism, om man så vill. Men det är åtminstone förståeligt , och det är mycket farligt för tilliten i ett samhälle. De skandinaviska välfärdsstaterna existerar bara för att man har en otroligt hög grad av förtroende i samhället. Sverige riskerar att gå från ett samhälle med en hög grad av förtroende  till en medelmåttig nivå. Danmark är inte i samma riskzon", säger framtidprognosen från Haidt.

Men tillsammans med detta hittade jag en starkare politisk korrekthet än vad jag har upplevt någon annanstans. Det finns en tendens att kritisera , ja, ibland direkt attackera människor som har synpunkter som värdepolitiskt är till höger, särskilt när det gäller invandring
Babelstårnets kollaps. Weekendavisen SØREN K. VILLEMOES,

Kommentar på Snaphanen
IS kommer att växa i Sverige, Pride kommer att bli ett minne blott! Sverige islamiseras för varje dag mer och mer! Se är omkring i landet, No,GoZoner överallt med Sharia! Pride vågade inte gå i Rinkeby av alla ställen som verkligen behöver upplysas av svensk lag!

Naiva är de allihopa i Pridetåget med Löfven i spetsen som nyss sade att vi har varit naiva! Ni är fortfarande naiva! Ni förstår tydligen inte att Sverige mår dåligt! EU mår dåligt! Snaphanen


Öppna era  ögon – använd era hjärnor
En fråga till Sverige: Har vår syn, attityd och våra åtgärder under det senaste decenniet lett till ett tillfredsställande resultat? Är vi nöjda med nuläget? Är vi tillfreds med våra politikers och våra journalisters ageranden och resonemang? Kan vi beskriva dem som varit ansvariga för att leda skutan Sverige som kloka och klarsynta?

Om svaren är ja kan du sluta läsa här.
Du är fortfarande kvar…
…Om någon hade påstått att Sverige en dag skulle ha hemlösa som sover på trottoaren i minusgrader, eller att det skulle finnas minst en tiggare vid varje T-banestation i Stockholm, hade jag ansett denne vara galen: ”Det kommer bli ett himla liv, svenskar kommer aldrig acceptera det.”
Ack, så snabbt vi har vant oss.

…På 90-talet hade jag, i mitt mest dystopiska mardrömsscenario, inte trott att svenskar skulle tillåta islamister att föra fram sina positioner. Att man skulle ge mediautrymme till religiöst konservativa aktörer. Att man skulle fortsätta ge pengar till organisationer som redan med all önskvärd tydlighet avslöjat sin position på det islamiska spektrat. Att man inte bara inte skulle förpassa personer från dessa kretsar till kylan, utan till och med ge dem maktpositioner.

Att dessa aktörer hårdnackat skulle försvaras av sina egna hör väl till, men att de skulle få skamlöst och obegripligt stöd från vissa svenska politiker, debattörer och till och med ”feminister”?!
Svenska folket öppnade sina hjärtan för länge sedan, långt innan Reinfeldts tal. Gott så, inget fel i det. Men nu är det hög tid för makthavarna att lyssna på folkets uppmaning: Öppna era ögon! Använd era hjärnor! Det goda samhället

Vi bojkottar

 

 
Dagens citat:
Anders Borg (M), Finansminister:
”Utan invandring hade vi stått och stampat på ett jordgolv.”

”Alla de vackra färgerna man ser på kvinnorna här.
 På tio års sikt kommer det att se ut så i hela Europa.
 Europa kommer bli bättre, mer multikulturellt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar