torsdag 25 augusti 2016

USA och Sverige - vad har de gemensamt? Nato och Den nya världsordningen?Fundera på vad vicepresidenten Joe Biden gör  i Sverige men läs detta först.

Vad det handlar om:

"Libyens diktator Muammar Gaddafi i har drivit frågan om att arabstaternas olja inte längre ska handlas i dollar utan i gulddinar (äkta guld) ... en konkurrerande valuta till US-dollarn och Euron. Dessa planer hotar den amerikanska dollarn som världsledande valuta som givit USA och dess politiska och finansiella elit en enorm makt. Då Saddam Hussein bestämde att irakisk olja skulle handlas i Euro och inte längre i dollar invaderade USA Irak år 2003.

En andra anledning för USA:s inblandning i attackerna mot Libyens ledare Gaddafi med bl.a. bombning av huvudstaden Tripoli kan vara att Libyen är ett av få länder i världen som har en egen centralbank som inte står under kontrollen av centralbankernas centralbank, Bank for International Settlements (BIS), vilket gör att landet står utanför de internationella bankirernas kontroll genom bl.a. skuldsättning och ränta." Nya politiken


Libyen och Muammar Gaddafi:
…I sitt sista uttalande, bara timmar innan han mördades av de Väststödda skurkar som USA och EU hycklande kallade "frihetskämpar", sade Muammar Gaddafi:

"Hör nu, folk i Nato. Ni bombar en vägg som stod i vägen för afrikansk invandring till Europa, och i vägen för Al Qaida terrorister. Denna vägg var Libyen. Ni bryter det. Ni är idioter, och ni kommer att brinna i helvetet för tusentals invandrare från Afrika och för att stödja al-Qaida. Det kommer att vara så. Jag ljuger aldrig. Och jag ljuger inte nu. "


Wesley Clark 
Vi kommer att ta sju länder inom fem år och börjar med Irak och sedan Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och avsluta med Iran. (- We’re going to take out seven countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran.)

Joe Bidens besök i Sverige

Gasledning oroar USA

”Amerikanska UD:s energisändebud Amos Hochstein har talat om ett energipolitiskt ”kallt krig”.

Kontakterna mellan Sverige och USA är mer intensiva än normalt när Obamaadministrationen går in på upploppet inför presidentvalet i november. Tidigare i år har Stefan Löfven varit i USA på ett officiellt besök, Peter Hultqvist har undertecknat ett försvarssamarbete med sin amerikanske kollega Ashton Carter, Margot Wallström träffar regelbundet USA:s utrikesminister John Kerry. SvD
 John Kerry och Margot Wallström.

Flyktingfrågan i fokus för Biden
Joe Biden, USA:s vicepresident, har landat i Stockholm. Det är ovanligt att Sverige får den typen av högnivåbesök från supermakten, inte minst då det bara är tre år sedan Barack Obama som förste, sittande president reste hit. Det visar på att Sverige är en viktig och uppskattad partner – men också att världens kriser kommit närmre.

Vårt land är intressant för omvärlden på grund av det stora antal flyktingar vi mottagit under de senaste åren. Under förmiddagens förhandlingar i Rosenbad kommer därför fokus att ligga på flyktingkrisen. FN har bjudit in till ett högnivåmöte i september, där migrant- och flyktingströmmar ska diskuteras. I bästa fall leder det till icke-bindande utfästelser om att världens länder ska motverka grundorsakerna till att människor migrerar eller flyr, och vaga ambitioner att ta emot fler flyktingar. Läs mer SvD

Om Joe Biden:
”Bara en dag efter att han meddelat att han skulle ställa upp i presidentvalet fällde han en kommentar som kom att överskugga hans kampanj. I en kommentar om sin medkandidat Barack Obama sade han: ”Han är den förste vardaglige afro-amerikanen som är vältalig och smart och ren och ser rätt bra ut.”  Detta uttalande fick många i det afro-amerikanska samhället att rasa.
Barack Obama meddelade den 23 augusti 2008 att han valt Joe Biden till sin vicepresidentkandidat  och på morgonen den 5 november 2008 stod det klart att han blev USA:s näste vicepresident efter att Barack Obama utropats till segrare i presidentvalet.
Barack Obama har i augusti 2015 gett Joe Biden sin välsignelse om att ta upp kampen mot Hillary Clinton om demokraternas presidentpost. Så har dock inte skett.”Wikipedia

Läs sedan detta så förstår ni att USA är inte längre det land som det tidigare var.

Läs hela denna intressanta artikel


USA för krig mot Syrien

USA har utan krigsförklaring angripit Syrien – sedan länge.  Detta strider mot FN-pakten och international lag, och kan därför ses som en allvarlig krigsförbrytelse.


* Massmedia tiger om USA:s angrepp, liksom om landets nya krig mot Libyen men sprider al-Nusras fejkade bild av pojken Omran – i terrorismens intresse.

En militär källa från syriska demokratiska styrkorna (SDF) avslöjade för BasNews att USA nu etablerar två flygbaser i de kurdiska områdena i nordöstra Syrien som kan användas för både militära och icke-militära ändamål.
1 Källan talade på villkor av anonymitet och förklarade att många amerikanska experter och tekniker nu arbetar på banan i en nedlagd flygfält i Rmeilan, Hasaka provinsen i nordöstra Syrien. ”Det mesta av arbetet är redan slutfört.” Enligt källan, kommer den andra flygbasen vara belägen i sydöstra Kobane där konstruktionen pågår. Enligt satellitbilder som tidigare erhållits av säkerhetsanalytikern Stratfors, började USA att renovera och expandera en nedlagd flygbas nära den nordöstra gränsen till Irak, där den är betydligt närmare ISIS fäste i Mosul i Irak.Läs mer
Uppgifterna förnekas av USA, som väntat. Nu är dock officiella uppgifter från USA kända för sin osaklighet. Ny USA-flygbas i Syrien

Den fria pressen i Amerika har kollapsat
22 augusti 2016

Det är den största konspirationen genom tiderna. De korrupta politikerna har fullständigt korrumperat MSH (Main stream media)……… Fox News kunde de inte komma åt.. Alla från CNN, ABC, NBC, CBS, och otaliga tidningar jobbar alla för en kröning av Hillary på fullständig bekostnad av den fria pressen. Vi kan aldrig kunna lita på vad de säger eller skriva och det blir så uppenbart och rakt i ansiktet på oss,  New York Post har kommit ut med en fet huvudrubrik: Amerikansk journalistik kollapsar inför våra ögon.  De är alltför giriga efter makt för att förstå vad de gör, men det är ingen ursäkt för det förräderi de utför mot det amerikanska folket.

Roger Ailes var VD för Fox News men har “ sagt upp sig” sedan han anklagats för sexuellt ofredande. Han är konservativ och står på Donald Trumps sida men nu spekuleras det att han manövrerats bort av vänsterpolitiskt skäl.

I själva verket är detta en del av den sista tiden. Regeringen vänder sig mot folket och den fria pressen, som förmodades försvara vår frihet, har anslutit sig till konspirationen. …..De vet  att de håller på att förlora kontrollen Det finns ingen framtid kvar som vi ville ha den. Det blir ingen frihet eller frihet att lämna över till  våra barn och barnbarn. Pressen kämpar nu för att behålla kontrollen och har gått samman med regeringen och neokonservativa som bara vill föra krig och engagera sig i sin dröm om nationsbyggande, som har varit ett fullständigt misslyckande. De bryr sig inte om människor. Vi är den stora massan i vars blod de festar …..allt för makt och ära. Det för tankarna tillbaka till Patrick Henry och hans mest berömda citat: "ge mig frihet eller ge mig död!" Man når en punkt när de bara går för långt. De kan hota att döda dig. Om du når den punkt när du kan säga sätt igång  för att leva som din slav är ett öde värre än döden, avväpnar du dem. Det finns inget annat de kan hota dig med. Då, och först då, förstår du den djupa innebörden bakom orden Patrick Henry.

Det är en sorglig dag för journalistik. Den har aldrig varit så manipulativ som den är idag. Detta är verkligen slutet på allt som gjorde Amerika till ledstjärnan för frihet i världen. Det är bara ett ihåligt skal. Att tänka sig att föräldrarna till dessa journalister arbetat hårt för att se till att deras barn fick ett bättre liv. De har skämt ut sina föräldrar. De har fördömt sina egna barn. De har gjort narr av vår frihet, och de arbetar hårt för att främja oligarkin,som alltid förstör varje Republik känd i historien. När lag och rätt kollapsar som vi har sett med Hillary, och pressen blir en redskap för etablissemanget, är allt som återstår det monetära systemets kollaps. Spelet är över. Släck lyset. ….Vi måste helt enkelt krascha och brinna med hoppet att överleva och resa oss från askan till ett helt nytt system. För att citera Patrick Henry:2 kommentarer:

  1. Sveriges elit välkomnar vilken ohyra som helst. Det är ingen ände på galenskapen som våra makthavare ägnar sig åt.

    SvaraRadera
  2. Sverige och USA har det gemensamt att våra makthavare är fullständigt odugliga. Ju förr de förpassas till historiens skräphög desto bättre för våra folk.

    SvaraRadera