lördag 17 september 2016

Birgitta Ohlsson går globalisternas ärenden – Avskaffa SverigeLäs mer om Birgitta Ohlsson här. Hur kunde hon redan 2001 veta att nationalstaterna ska avskaffas? Är hon med i samma kamratförening som

George Soros – Dödsentreprenören


Peter Sutherland -   Globaliseringens fader


Nu har det avslöjats – Bilderbergdokument 

Nationalism är farligt
 

 
Under dagarna efter Bilderbergmötet i Chantilly, Virginia 2012, började Infowars exponera en serie läckta dokument märkta "konfidentiellt" och "inte för publicering" där de exponerar detaljer inifrån  Bilderbergmötena - nämligen konferensen Wiesbaden, Tyskland som hölls i mars 1966.

Vår on-air täckning avslöjade att Bilderberg-centrerade globalister "hade djupt rotat hat mot nationalism och, naturligtvis, att deras långsiktiga vision att styra världen mot en global regering. 1966 var dessa större mål kring två viktiga punkter på dagordningen,som fastställts av Bilderbergs grundare och dåvarande ordförande, Prins Bernhard av Nederländerna.

Eftersom dokumenten nedan klargör det första ärendet som behandlar en omorganisering av Nato, medan den andra gäller att samordna den ekonomiska utvecklingen i världen, särskilt mellan den industriella världen och utvecklingsländerna. Bakom kulisserna

Birgitta Ohlsson Klamberg är en folkpartistisk extremist
Birgitta Ohlsson är globalisternas megafon i Sverige.


Hon vill avskaffa alla nationalstater utom Israel. Hon vill att det ska byggas fler moskéer. Hon vill att invandringen ska öka och att Sverige ska ta emot fler romer från östra Europa. Hon samarbetar med George Soros på ett sätt som placerar henne i samma båt som Vidkun Quisling. Hon är en politiker som Sverige behöver skyddas från. Läs mer på Bojkotta Aftonbladet här och här

Signaturen ISM skrev följande inlägg angående Birgitta Ohlsons förslag att moskéer bör inrättas och uppmuntras”I en artikel införd i Östgötakorrespondenten den 29 december 2009 anser Ohlsson att Sverige ska tillåta böneutrop från muslimska minareter:

”Islam är vårt lands näst största religion. Att muslimer vill bygga gudstjänstlokaler är ett tecken på att man känner sig hemma i Sverige. Moskébyggande bör uppmuntras och inte bekämpas. Muslimer brukar kalla sig för Sveriges största undergroundrörelse med tanke på alla moskélokaler som finns i källare runt om i vårt land. Tack vare moskébyggen, i Malmö, Uppsala och Stockholm och andra städer, har vackra moskéer blivit synliga i det offentliga rummet. De utgör en omistlig del av Sveriges religiösa, kulturella och arkitektoniska mångfald.”

Sverigehatet - Avskaffa Sverige

I en debattartikel på Sveriges nationaldag 2001 pläderade Birgitta Ohlsson för att ”avskaffa Sverige”. Ohlsson har aldrig tagit avstånd ifrån, eller försökt nyansera sitt uttalande. Valet av Birgitta Ohlsson får därmed ses som talande för den borgerliga regeringens EU-politik och hon kommer säkert att ta sig an arbetet med att implementera Lissabonavtalet med stor entusiasm, säger Jimmie Åkesson.”

Här är Birgitta Ohlssons tal den 6 juni 2001.

Avskaffa Sverige!
 
Blågula fanor, rojalistiskt fjäskeri och fosterländsk glädjeyra. I dag på den svenska nationaldagen förväntas vi som goda medborgare att uppmärksamma vår nation. 

De mest entusiastiska vallfärdar till hembygdsgårdar, sjunger nationalsången och firar som om det vore en nära släkting som fyllde 50. Men vad firas egentligen? Demokrati och öppenhet som präglar denna del av världen? Ingalunda. Snarare ser vi en automatpatriotism och konservativt vurmande av nationalstaten. Trots att slumpen avgör var en människa föds, att nationalstaten sällan är den perfekta beslutsnivån och att världen blir mer globaliserad håller mänskligheten krampaktigt fast i nationen. Fenomenet har avigsidor.

”Nationalism är en barnsjukdom, mänsklighetens mässling”, yttrade Albert Einstein 1924. Einstein var övertygad världsfederalist, en idé från antiken som förklarar att människor är medlemmar av en universell gemenskap.

Det är dags för oss som kallar oss för världsmedborgare att damma av världsfederalismen som vision för en mer rättfärdig värld genom att sträva efter en global union med federalistiskt statsskick. Varje land ska avstå delar av sin nationella suveränitet. Genom en global rättsordning kan mellanfolkliga konflikter lösas fredligt.

En världslag ska stiftas av ett demokratiskt valt världsparlament och hävdas genom världspolis. Fredstanken är central inom världsfederalismen likaså tron på internationell rätt och vårt gemensamma ansvar för att mänskliga rättigheter tillgodoses överallt.

Albert Einsteins liknelse mellan nationalism och barnsjukdomar är träffande. De är bägge svåra att kurera. Vi kan vara oense om vilka medel som ska användas i kampen. Men vi vet att i bägge fallen väntar något friskare i slutändan. Världsfederation är inte en utopi – utan ett mål för praktisk politik. Kanske är jag en naiv världsförbättrare. Men den politiker som inte vågar tro på visioner, så även avlägsna sådana borde istället syssla med rörmokeri.
Birgitta Ohlsson, förbundsordförande Liberala Ungdomsförbundet (LUF). Läs Sverigehatet – Avskaffa Sverige

 Det goda samhället -Bekännelser:

…”Den varelse som ej sitt ursprung vördar,
 får inget säkert fäste i sig själv”,
 säger Shakespeare i Kung Lear.

Under min levnadstid har det väl aldrig förekommit någon aktiv vördnad för ursprunget, men det har länge funnits respekt. Om inte annat har folk gillat att turista i gamla miljöer och att bo på herrgård.

Sedan något tiotal år tillbaka känns det inte längre så. Nu gäller inte längre aktning för vår historia och kultur, nu gäller snarare avståndstagande och förakt. Exemplen är legio: förre samordnaren Mona Sahlins påståenden om att svensk kultur bara är töntig i jämförelse med andra kulturer, förre statsministern Fredrik Reinfeldts uttalanden om att Sverige på egen hand bara åstadkommit barbari, förre vice statsministern Åsa Romsons tanke att det svenska som eventuellt finns inte är djupare än att det räcker med att åka tunnelbana för att bli delaktig.

Hur kan detta komma sig? Jag bekänner att jag inte förstår. Jag kan se två möjligheter, den ena att det handlar om ett slags demokratins snedsprång, det andra att vi står inför en målmedveten och planerad samhällsomvandling. Läs mer

Läs också:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar