fredag 16 september 2016

Eid al-Adha-muslimsk högtid med mänskliga offer. Sandor Herold kommenterar. Sveriges samhällskollapsBildresultat för Pildammsparken bön
 Inte en kvinna i sikte, inte ens en liten flicka i Pildammsparken i Malmö. Feminism är ta mig fa-n mycket märklig. Tack och lov är denna avart av marxismen nästan obefintlig i Danmark. När jag ser att artificiella öar skall föra Sverige och Danmark närmare varandra, blir jag mörkrädd. Lägg märke till den  sektliknande bakgrundsmusiken för video 2, direkt ur Guru Maharajij och Scientologi. Muslimska män fyllde park i Malmö. Det sågs över hela landet, här i Dalarna.

I Dagens Nyheter kan man studera den ideologiska karaktären i matriarkatet. Så övar försvaret på att strida med genustänk. Det kommande kriget ser ut som ett nederlag, men man skall spå försiktigt idag där allt är ett spel. Om tio år är vi mycket klokare.

I Snaphanen och Helsingborgs Dagblad:

Tickande bomb på arbetsmarknaden
Nyanlända med låg utbildning utgör en tickande bomb på arbetsmarknaden, som kan brisera lagom till valet 2018, varnar SEB-ekonomen Johan Javéus. – Det är en utmaning som går att hantera, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson.  Helsingborgs Dagblad

Fr. Snaphanen:

Sveriges diskreta samhällskollaps
Idag måste  socialdemokraten  Ylva Johansson erkänna att Nyanlända med låg utbildning, utgör en tickande bomb på arbetsmarknaden. Det var hon som på danska DR 2 för bara arton månader sedan, hävdade att det inte fanns någon gräns för hur många flyktingar Sverige kunde ta. Det är sådan skitprat man säger, när man är bunden av ett partiprogram - eller är inkompetent i allmänhet.

Tack vare människor som Ylva Johansson, kroknar Sverige i fogarna 360 grader. Vad som spricker först är en fråga. Nu säger hon "Wir Schaffen das" på svenska, ingen djävul kommer tro henne. Johansson, Stefan Löfven, Mikael Damberg, Alice Bah Kuhnke och Margot Wallström, vittnar om ett svenskt socialdemokrati som helt slutat att producera talanger. Danmark hade det berömda Jordskrevsvalet” 1973. Man anar att ett svenskt jordskredsval pressar på 2018. Snaphanen

På Petterssons finns ett inlägg om den muslimska högtiden Eid-al-adha. Läs den och se videon så förstår alla hur framtiden för oss kommer att bli med de folkförrädare vi har som representerar svenska folket.

På Every Kinda People finns också ett intressant inlägg om Theresa May som i ett tal framhäller att ”många britter gynnas av sharialager”
Brittiska premiärministern Theresa May, såg sitt tillfälle under  Eid al Adha-firandet genom att leverera ett tal vars innehåll var så sjukt och framfördes med sådant kryperi att det var pinsamt att lyssna till. EKP

Ett lejon jämfört med den svenska schakalen Läs mer på EKP

Så här skriver Sandor Herold:

Den muhammedanska högtiden Eid al-Adha
Tydligen så vill den Luxemburgs utrikesminister Jean Asselborn att Ungern skall uteslutas ur EU.

Anledningen till detta är att Ungern inte följer de  grundläggande värderingarna som EU har enligt honom. Till de grundläggande värderingarna som EU tydligen har är att släppa in primitiva varelser som man kan se här under i videon  i Europa utan någon som helst kontroll. Primitiva varelser som är kapabla att utföra masshalsavskärningar i ett som det verkar vara ett slakteri någonstans i vildarnas s k kalifat.

EU:s flyktingpolitik kombinerat med öppna gränser utan någon  som helst kontroll mellan medlemsländernas gränser kommer att bli Europas undergång om det får fortsätta så här.
Likaledes är insatserna i Medelhavet där man "räddar" tusentals s k flyktingar som sätter sig i farkoster  där relingen ligger några centimeter ovanför vattenytan och där man också tar med sig småbarn är ännu ett steg mot Europas undergång, sedan må skälen vara hur humanitära som helst. Naturligtvis så bör dessa s k flyktingar med omedelbar verkan förpassas tillbaka till den kust därifrån dom har startat sin ansvarslösa resa.

Titta även på video från firandet av den muslimska barbarhögtiden Eid al-Adha i Malmö. Hur många halsavskärare finns i den samlingen tro som har tagit sig in i landet med förra årets "flyktingström" då de primitiva varelserna vällde in i Europa och Sverige helt utan kontroll.
När ett land, i detta fallet Ungern,  äntligen säger stopp för detta vansinne så utmålas dess ledare och befolkning för att var rasister och annat nedlåtande och nu hotas man också av uteslutning ur EU.

Eftersom jag själv är ungrare så tänker jag som en sådan fortfarande, tack och lov, jag har på den punkten inte blivit en menlös svensk trots att jag t om är född den 28 december vilket förr i tiden betecknades som Menlösa barnens dag, så jag är övertygad om att en uteslutning av Ungern inte oroar ungrarna ett dugg. Det borde dock oroa det övriga EU, eftersom man då utesluter ett land som vågar säga ifrån och som vågar stå upp för sin egen existens. Den ungerske utrikesministern Peter Szijjarto kontrar sin luxemburgske kollega med att säga att endast ungrare  har rätt att bestämma vem de skall leva tillsammans med i sitt eget land. Jag undrar när Margot Wallström skall säga något liknande?

Snarare kommer det väl ett uttalande att svensken inte har ett eget land och kommer inte heller att i framtiden ha något eftersom Sverige numera är mångkulturellt och svensken skall hädanefter lyda under våra gästers lagar och seder och fostra sina barn enligt koranens påbud. Numera råder här sharia och det skall vi hädanefter fira!

Istället så borde ju alla andra medlemsländer inta samma hållning mot allt vad invandring heter från dessa efterblivna och våldsbejakande länder och kulturer där man inte drar sig för någonting när det gäller att ta död på sina antagonister på det mest vidriga sätt man kan föreställa sig. Dessa varelser är helt enkelt inte människor som kan göra så här! Det är helt enkelt tvåbenta as!!!!

Och dessa as har inget att göra i Europa. Dom skall helt enkelt inte ens få komma i närheten av Europas gränser. Att asen håller på så här i sina efterblivna länder är en sak, men vårt Europa skall inte förvandlas till ett muslimskt helvete där våld, död och primitiva seder och bruk skall råda.

Viktor Orban i Ungern är en politiker som förstår att hans uppgift i första hand är att se till sitt eget folks säkerhet och fortlevnad. Det är därför han inte tillåter en gränslös invandring av vildar från MENA-länderna till sitt land.

Man kan bara undra när idioter och landsförrädare som Jean Asselborn och vår egen lille gnom Morgan Johansson skall fatta detta?

F. ö så såg jag helt kort den lille gnomen när han minglade och drack champagne vid öppnandet av Riksdagsåret och när han senare satt och lyssnade på en konsert i någon anrik och fin lokal i Stockholm.

En sån som han skulle tillsammans med de övriga riksdagsledamöterna som försatt landet i denna situation sitta i en svinstia och tvingas lyssna till en säckpipeorkester varvat med hysteriska minaretutrop.

Konserter och liknande tilltag är verkligen att kasta pärlor till svin i sammanhanget.
Det har nu faktiskt gått så långt att man med tre små ord kan sammanfatta läget i Europa, och i synnerhet Sverige, när det gäller massinvandringen av lågt stående primitiva varelser :

DOM ELLER VI?                                                                                                              

Sandor Herold, Malmö


3 kommentarer:

 1. Frågar man de zombieliknande svenskarna blir svaret med stor sannolikhet dom för de är såå räddhågsna att de inte vågar annat. För egen del blir det VI.

  SvaraRadera
 2. Jag hade inte kunnat skriva det bättre!! Fruktansvärt att vi svenskar sitter och blundar för vad som pågår i detta land..SER NI INTE eller VILL NI INTE FÖRSTÅ?

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man ser vad PK media och de olika TV kanalerna har matat Svenska folket med under de senaste 25 åren förstår man var de anser nivån att ta till sig information ligger hos det Svenska folket i stort. Stora dela av befolkningen kan bara ta till sig rent trams och flams. Ju barnsligare det är desto roligare tycker folket att det är. Detta är till stor del skulden till att det ser ut som det gör i vårt arma land idag. Tyvärr syns det inget ljus i tunneln fn utan det kommer att bli ännu värre allt vad tiden lider. Hur detta vansinne kommer att sluta står skrivet i stjärnorna. De Svenskar som ser och förstår får se om sitt eget hus och säkerhet på egen hand.

   Radera