onsdag 14 september 2016

Kulturmarxisternas agenda är hatet mot Sverige och svenska folket.Sveket mot svenska folket är så oerhört stort så det saknar motstycke i historien.
Aldrig tidigare har svenska ledare svikit sitt folk på detta sätt.

 Sveket genomsyrar hela det svenska samhället från regering, riksdag, skolan, rättsväsendet, massmedia, kommuner, landsting och alla myndigheter.   En kommentar på denna blogg från 2012

Fr. Snaphanen - Inger Strand skriver:

“Jag vet inte någon som ställer upp på det samhälle ni har skapat”

God morgon Sofia Olsson.

Intressant att Aftonbladet lägger ut en längre artikel om “hat” i det svenska samhället.Kärnan är väl, som alltid, att ni vill bespotta Sverigedemokraterna än en gång. Så att det svenska folket, inte ens skall överväga, att lägga en röst på dem.

Idag vet de flesta svenskar att det var Fredrik Reinfeldt som förde in hatet i svensk politik. Och media har förvaltat det som ett lindebarn. Stefan Löfven går i samma fotspår. De få gånger han tittar fram.

Sverigedemokraterna har inte varit i närheten av den hatstruktur som etablissemanget byggt upp och eldar på.

Driver man en politik, utan något som helst ansvar, för vilka vi tar in i vårt land och ger dem förmåner så rasar allt förtroende för politikerna. Tycker ni det är konstigt?

Varenda parti och framförallt Socialdemokraterna, har en mörk historia vad gäller rasism, nazism och övergrepp mot enskilda grupper i samhället. Det nämner ni aldrig. Era yngre journalister kanske inte läst på tillräckligt.

I beaktande av detta har Sverigedemokraterna inte varit i närheten av något liknande. Svenska folket har tagits som gisslan och tvingas, med kniven mot strupen, vara en mjölkko för etablissemangets vansinnespolitik. En politik, som knappt någon svensk hade godkänt, om de sluppit hoten, lögnerna och mörkläggningen från er aktivister.

Demokrati och yttrandefrihet hör till svunnen tid. I dag jagar man enskilda personer att hänga ut offentligt om vederbörandes åsikt inte harmonierar med etablissemanget.

Jag pratar med många. Jag vet inte någon idag som ställer upp på det samhälle ni i etablissemanget skapat. Inte en enda. Däremot har människor fått upp ögonen, mer och mer, för hur media i första hand, blåljugit och försökt få hjärnkontroll över folket. Det sprider sig just nu som ringar på vattnet.
Hatet, som ni ylar om, är inget annat än en sund reaktion på de övergrepp som ni i åratal utsatt svenska folket för. Ni kan inte hantera ett uppvaknande från svenskarna. Vad gör ni då? Jo, det vanliga, anklagar människor för rasism, nazism och allt annat som slutar på -ism.

Det Socialdemokratiska normbrytarpartiet som fjärmat sig ljusår från svenskarna driver en rent sekteristisk politik. Era hatartiklar är inget annat än en ren hyllningssång till den förljugenhet som socialdemokratin vilar på.

Den största skandalen i Sverige, de ensamkommande “barnen”. Hur många miljarders miljarder har inte detta kostat svenska folket? Allt vi måste avstå till förmån för denna gigantiska lögn.
Migrationen i sin helhet. Merparten har inte giltiga asylskäl. Det är inte någon hemlighet längre. Rapporterna duggar tätt i utländsk media. Svensk propagandamedia ratar evidensbaserad fakta. Ingen hemlighet.

Vi har importerat en gigantisk kriminalitet som gjort vårt samhälle till ett rent limbo där otryggheten sprider ut sig. Inte ens mörkningskoden 291 kan dölja detta längre.

Rapporterna från Migrationsverket om hot och lögner från migranter mörkläggs. De som yttrar sig får sparken. Detta är Sverige idag. Och ni undrar varför folk blir fly förbannade.

Inte nog med detta, hela vårt välfärdssystem är på väg att kollapsa pga av denna massinvällning. Då är det dags för ny propaganda mot de som vaknat upp och de som är på väg att se sanningen. Ni angriper ALDRIG problemet. Det är inget annat än charader i åsiktskorridorens smala mittfåra.
Jag antar att ni på Aftonbladet anser att Malmö är ett föredöme för det svenska samhället. Göteborg, Norrköping, Nyköping etc etc följer efter i rasande fart. Och ni anklagar svenskarna för att vara hatiska!?

Vad är det ni vill egentligen? Svensken skall jobba, betala, hålla käften och backa undan. Och INTE rösta på Sverigedemokraterna.

Valet 2018 kommer Sverigedemokraterna ha ett väljarunderlag på över 30%. Det kan vi vara säkra på. Hur i hela friden skall ni inom main stream media hantera detta? Då är det förmodligen också kört för er del som hatspridare i det här landet.

Ni är en liten klick kulturmarxister som får allt offentligt utrymme idag. Men i morgon skall svenskarna börja andas ny frisk luft. Hatet står ni för. Rasismen står ni för. Vilket annat land i världen är så självutplånande som Sverige?Snaphanen och Aftonbladet


Här kan du läsa om kulturmarixismen

Makt över språket, Frankfurtskolans kärnidé -

En av Frankfurtskolans kärnidéer är att äga makten över det talade språket. Genom att målmedvetet påverka samhället med ordkonstruktioner anpassas debatten till den egna önskade politiska inriktningen. Som exempel nämns ofta de män från 16 år upp till cirka 35 år som klassas som Ensamkommande flyktingbarn. Trots att det i huvudsak rör sig om vuxna män med så goda ekonomiska förhållanden att de har råd att betala människosmugglare stora summor för att komma till Sverige visar ordkonstruktionen tydligt att den psykologiska påverkan som makten över språket har är viktig för den politiska agendan. Ensamkommande anspelar på någon som är alldeles ensam och därmed utelämnad åt sitt öde, flykting anger att någon flyr för sitt liv och slutleden barn är extra känslomässigt och förstärker de två första delarna av begreppet. 

Frankfurtskolans Kulturmarxistiska agenda
Skapandet av rasismbrott
Ständig förändring för att skapa förvirring
Undervisningen av sex och homosexualitet för barn
Urholkning av skolans och lärarnas auktoritet
Enorm invandring för att förstöra identitet
Främjandet av överdrivet drickande
Tömning av kyrkor
Ett opålitligt rättssystem med fördomar mot brottsoffer
Beroendet av staten eller statliga förmåner
Uppmuntra nedbrytandet av familjen
Läs mer på Motpol

Om kulturmarxism kan du läsa mer här:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar