onsdag 14 september 2016

Olle Ljungbeck: IQ-katastrof. Anna Ekström, ny gymnasieminister, medlem i sluten globalistklubb.Verkligheten visar att Tage Erlander och Palme hade rätt.

Rubricerade statsministrar var båda oroade över den sjunkande intellektuella nivån hos regerings- och riksdagsledamöter. Bekräftelse på att deras farhågor var riktiga får vi så got som varje dag.

Senaste exemplet var under riksdagens öppnande när den socialdemokratiska riksdagsledamoten Monika Green trots sin ålder (56 år och sålunda ingen ungdom) inte kunde tygla sin barnslighet utan jagade pokèmon under statsministerns tal!

En annan som visat brist på såväl omdöme som begåvning är miljöpartiets utbildningsminister Gustav Fridolin. När frågan om att förbjuda religiösa friskolor för att förhindra att barn indoktrineras ansåg han att 6- 14 åriga barn mycket väl själva kunde säga i från om de inte önskade bli indoktrinerade!

I dag stoltserade såväl försvaret som politiker över att man beslutat om att ca 150 soldater skullevara kvar på Gotland för att försvara denna mot någon makt som inte nämndes. Denna nyhet presenterades utan att någon brast i skratt.

Miljöpartisten Karin Svensson Smith vill att kommunerna skall få ta ut en särskild skatt på parkeringsplatser. Hon lär ha föreslagit detta på fullt allvar!

Detta är bara några exempel på förslag från dagens politiker som Tage Erlander och Palme redan på sextiotalet varnade om att  deras begåvning var i dalande. Efter som deras uttalanden gjordes för ca femtio år sedan måste vi börja närma oss katastrofen!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 GävleRiksdagsledamot fångade Pokémon – under Löfvens tal
Stefan Löfven talade om arbetslöshet och ministerutnämningar.
Men partikamraten Monica Green (S) var helt fokuserad på att fånga en ankliknande pokémon – bakom prins Daniels rygg.
– Jag kan göra två saker samtidigt, jag vet att det finns de som inte klarar av det men jag kan det, säger hon. Aftonbladet

Anna Ekström, den nya gymnasieministern, är  medlem i sluten globalistklubb. Trilaterala kommissionen närmare bestämt. Denna klubb anklagas för att styra världspolitiken bakom kulisseran. Fria Tider
Bildresultat för anna ekström

Det finns en agenda för att förstöra Sverige. En essä om hur Sverige erövrades del 1

Världen styrs av 30 finansfamiljer
Rothkopf beskriver ett USA och andra länders regeringar vars ledande politiska grupperingar ser kreativt tänkande som direkta hot. Dessa små grupperingar lider av en dysfunktionell gruppsykologi, enligt honom.

”I tankesmedjor, där det är meningen att folk ska skapa nya ideer, kommer inga nya idéer fram för om du har en ny djärv ide, blir du inte bara attackerad på Twitter, du blir inte bekräftad för ett nytt regeringsuppdrag, för att vi är förhöjt reaktiva till giftigheten i den politiska debatten.
Vi har regeringar med en vi-mot-dem-mentalitet, små grupper av personer som tar beslut. Om du sitter i ett rum med en liten grupp av människor, vad får du? Du får grupptänkande. Alla har samma världssyn och alla perspektiv som kommer utifrån betraktas som hot. Detta är en fara.” NewsvoiceInga kommentarer:

Skicka en kommentar