måndag 19 september 2016

Proapagandafilm om Sverige ”Det nya landet”. Hakelius: Välkommen till uppfostringsanstaltenSe först denna video
INGEN VÄG TILLBAKA

Individuell Människohjälp Har Fallit Offer för Globalismen
Sverige är inte längre Sverige,
utan
"Det Nya Landet"

Landet, där svenskar skall IntegrerasFr. Snaphanen:

“Det är inte bara nya svenskar som ska integreras. Alla behöver integreras, även etablerade svenskar”

Kommentarer om filmen
1.Filmen är hemsk, uppfordrande, totalitär. Tror man att dessa personer som på ett bestämt sätt säger till mig (verkar det som) att det är bara att rätta sig efter vad vi säger, vad vi tycker, vad vi som säger detta anser, då känner man inte till hur människor som jag fungerar.

Överheten, i vilken skepnad den än kommer, som skall tala om för mig vad jag skall tycka, tro, tänka, acceptera, har inget att hämta. Jag vill själv forma min egen uppfattning, jag vill utforma mina egna tankar
och min politiska uppfattning, allt baserat på egna erfarenheter.


2.Filmen är hemsk och säger väldigt mycket om globalisterna och bankmaffian som vill ha den nya världsordningen. Men hoppet försvinner aldrig KANSKE är det här som får svensken att vakna upp nästan försent. Måste hända något före valet 2018 mig personligen skulle det inte förvåna mig om inte Sverige är med i Nato lagom till valet 2018. Helt fantastiskt vad ett fåtal personer har lyckats förstöra ett helt land på så kort tid. Som jag ser det började det öppet 2006 när Reinfeldt flög på Bilderberg möte innan han blev tillsatt och blåste svenska folket totalt svenskarna trodde på ettnyktrare sätt att se på invandringen han blåste oss totalt. Sen Margot i EU parlamentet och liberal kärringarna som samarbetar med Peter Sutherland.

Börja visa den här videon så vaknar nog svenskarna och Trump blir president i USA. Det är viktigt. Om bankmaffian tillåter honom att bli president men det är nog så pass upplyst att dom törs inte låta mörda honom. Förlåt råka ut för en tragisk olycka som det så fint heter. Men en maktgalen Löfven som ser sig som storpamp i FN. Så kan han styra FN 2030 efter den svenska modellen. Men jag tror att dom bara använder honom som nyttig idiot.

3.Lena Holfve spekulerade i att hans vägran att avgå kan bero på att han som bilderbergare vet något som vi andra inte vet. Att det kommer bli undantagstillstånd 2018 och inställt val. I så fall har du förmodligen rätt om Nato som kommer att garantera att diktaturen fortsätter och sätter pli på dissidenterna.

4.Det började med en propagandafilm från 1980 talet där man förvrängde Esaias Tegnérs dikt: " All bildning står på utländsk grund tillslut blott barbariet var en gång fosterländskt" Allting har gått snabbt utförsbacke sedan dess fast man lömskt försökte förändra innebörden av en gammal klassisk dikt.Läs mer


…Jag vill också skapa ett nytt land. Ett svenskt Sverige. Att företräda en nationalistisk politik är inte att vilja vända tillbaka. Att vända tillbaka vore att åter välja sossar och borgare som förstört vårt land. Jag vill blicka framåt.
Jag tror på Sverige och svenskarna. Jag tror att du som läser detta inom dig har motståndsviljan. Låt dig inte luras av de krafter som önskar att du ska ge upp motståndet. Se filmen och hjälp till att sprida den. Motståndet upphör inte förrän vi har återerövrat vårt land. 

Välkommen till uppfostringsanstalten
Johan Hakelius

Vi lever i en tid då vuxna tilltalas som vore de barn.
Det finns ett grundläggande tilltal i de flesta samhällen. I auktoritära samhällen, till exempel, är det grundläggande tilltalet ordern. I byråkratiska och legalistiska samhällen gäller istället det formellt juridiska tilltalet. I samhällen som låtsas vara något annat än alla vet att de är, blir lögnen normen. Har vi lyckan att ha att göra med fungerande demokratier – de verkar bli allt färre – kan det grundläggande tilltalet vara det resonerande.

Folk ljuger och ger order även i fungerande demokratier, förstås. Men det grundläggande tilltalet i ett samhälle är det som faller sig mest naturligt i offentlig kommunikation. Inte bara från statens sida, utan i största allmänhet. Det ekar från institutioner av skilda slag: kulturella och kommersiella, religiösa och akademiska.

I förra veckan skrev Kinakännaren Ola Wong en kolumn i Svenska Dagbladet om Östasiatiska museet. I korthet varnade han för att museet, världsberömt för sina samlingar, är på väg att förskingras.

Kulturminister Alice Bah Kuhnke utsåg förra året Ann Follin till chef för Statens museer för världskultur. Det sägs att hon kommer att genomdriva en sammanslagning av Östasiatiska med Etnografiska museet och Medelhavsmuseet. En "gallring av samlingarna" på Östasiatiska har aviserats. Även sakkunskapen rensas ut, enligt Wong. In kommer i stället politiserade byråkrater och pr-människor. Uppdraget för museet verkar inte längre vara att förmedla kunskap, utan att driva propaganda för önskvärda idéer, som mångkultur och jämställdhet. Det, och att öka antalet besökare.

 Bildresultat för Alice Bah Kuhnke Ann Follin
 Vi har alla våra förutfattade meningar. Mina gör att jag helt och fullt tror på Wongs varningar. Det han beskriver låter som exakt vad man kan förvänta sig i dessa yttersta dagar. Wong nämner att Follins favoritutställning var en prisad sak om Sidenvägen, som gjorde stor affär av Tangdynastin som förebild för multikulturalism och girl power.

Gissa hur välgrundat det var, annat än i någon nyformulerad värdegrundsplan.  Men det är den typen av utställningstexter som vi har fått vänja oss vid. Vill man beundra bronserna från Benin, till exempel, måste det ske under ett bombardemang av manande kommentarer. De antyder att det afrikanska kungadömet inte stod romarriket efter. De gisslar besökarna för att tillhöra den tjuvaktiga västliga kulturkrets som förstörde denna högkultur. Och tilltalet är omisskännligt.

Det kommer uppifrån, är snorkigt och otåligt. Det utgår ifrån att de tilltalade är i behov av korrigering, rent av en uppsträckning. Det avslöjar en trötthet vid dessa felprogrammerade massor, som inte har vett att tänka rätt.

Det är, kort sagt, ett uppfostrande tilltal.
Välkommen till det svenska samhället 2016. För museerna är långt ifrån ensamma. Öppna vilken tidning som helst och det uppfostrande tilltalet finns där. Ras och miljö, kön och hbtq, köttätande och resvanor: ämnena som vi ska uppfostras i är hundratals. Till och med kommersiella företag har börjat uppfostra sina kunder. Det är en särskild del av det som kallas corporate social responsibility och har sin egen kader konsulter.

Och, vet ni, jag tror att de flesta av våra uppfostrare – på museer, myndigheter, marknadsplatser och i medier – inte ens tänker på det. Tilltalet kommer alldeles naturligt. För det uppfostrande är på väg att bli vår tids grundläggande tilltal.

Möjligen undantaget när vi talar till barn. Fråga er vilken uppfostran dessa barn har fått!Hakelius

Sydsvenskan:
Dödshotades av barn med pistol på kyrkogården
”Du ska dö”. En kille på 12 - 13 år drar fram en pistol och pressar pipan mot 74-årige Kjells panna. Aldrig har han känt sig så förnedrad. Utom möjligen när han läste polisens motivering att lägga ner utredningen. Hela artikeln på Sydsvenskan

På Sydsvenskan finns också en av de värsta journalister som tillåts skriva i vårt land. Hans namn är Per Svensson. Här kan du läsa en artikel som han skrev för ett antal år sedan som handlar om den svenska landsbygden. Själv lär han bo i Berlin!
Läs Handen som gungar vaggan av Per Svensson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar