fredag 9 september 2016

Sandor Herold: Ungerska politiker är inte som svenska
Malmö 9-9-2016

Till: Morgan Johansson
Morgan Johansson, alias Nordens gnom

Från: Sandor Herold

Jag ser i dagens Sydsvenska att du inte ger upp dina försök att pracka på det ungerska folket ett antal s k flyktingar som Ungern har låtit komma till det förlovade landet här uppe i norr som är Sverige.

Eftersom du inte har klarat av detta på egen hand så tar du nu hjälp från andra nordiska länder. Detta gör att du nu framstår som en ännu mer löjlig person.

Jag kan bara uppmana dig att ge upp dessa försök för ungerska politiker är helt annorlunda än du och dina kollegor i regeringen. En ungersk politiker värnar i första hand om sitt eget folk och dess säkerhet, därför så släpper man inte in primitiva varelser i hundratusental från dom lägst stående kulturerna som idag finns på vår jord i sitt land.

Ungerska politiker utsätter inte sina egna landsmän för dessa mer eller mindre vildars framfart vilket innehåller allt från mord, misshandel, anlagda bränder, våldtäkter, rån, bedrägerier, skjutningar på öppen gata och andra aktiviteter som utmärker dessa varelser.

Ungerska politiker skulle heller aldrig skämma ut sig och sitt eget folk så till den milda grad att man tar emot 35 000 s k ensamkommande barn per år som till största delen är vuxna män. I Ungern skrattar man åt denna idioti som pågår i Sverige sedan åratal tillbaka.

I Ungern är du ett skämtobjekt, Morgan Johansson. Du kallas för en hel del ganska grova saker som jag inte vill redogöra för. Men ett av dem är ganska gulligt där du kallas för den lille Gnomen. Denna benämning finns också inom Harry Potters värld. Googlar du på Gnom kan du läsa följande:

"Gnomen finns vanligen i trädgårdar i Europa och Nordamerika. Gnomen är ca tre decimeter hög, har ett oproportionerligt huvud samt har hårda och beniga fötter. Man tar bort gnomer från trädgården på ett mycket enkelt sätt. Man tar ett fast grepp runt gnomens fötter, snurrar gnomen tills denne blir yr och kastar sedan ut gnomen utanför tomtgränsen".

Så du kan nog räkna med att Viktor Orban kanske ger dig denna gnombehandling om han hittar dig innanför sitt land gränser och kastar ut dig när du har blivit tillräckligt yr. Så jag rekommenderar dig att sluta jävlas med mitt gamla hemland och dess befolkning. En ungrare är nämligen mer än du klarar av, Morgan!

M V H

Sandor Herold, Malmö

Sydsvenskan:
Morgan Johansson samlar nordisk front för att utvisa fler människor

Migrationsminister Morgan Johansson vill skapa en enad nordisk front för att tvinga Ungern att ta tillbaka flyktingar. I Sverige finns tusen syrier och afghaner som först registrerats i Ungern – och som regeringen vill skicka tillbaka. Hela artikeln


Ovanstående brev har genom Kenneth Sandbergs försorg skickats till varenda svensk riksdagspolitiker och hela den journalistiska "eliten"
2 kommentarer:

  1. Vi i Sverige skulle verkligen behöva en Victor Orban så det blir ordning och reda i detta sargade land.

    SvaraRadera
  2. Det är inte bara i Ungern man skrattar åt jordens fånigaste land uppe i norden.Sverige har gett idiotin ett ansikte,men vi får idag statuera exempel och avskräckande exempel hur det går när man släpper in kvinnor i politikens fin rum.

    SvaraRadera