torsdag 22 september 2016

Utblickar från "Det nya Landet".Med risk för att verka tjatig. Har du inte sett denna video så gör det nu

Det nya landet - INGEN VÄG TILLBAKA

Löfven bygger upp vi och dom hatet

Flyktingarna "får" en hälsocentral! Hällans hälsocentral i Öjebyn har öppnat en flyktingmedicinsk enhet på Pite havsbad med ekonomiskt stöd av Migrationsverket. Hotellets tidigare spaavdelning har byggts om till undersökningsrum och asylsökande i behov av vård behöver inte längre hänvisas till olika hälsocentraler i kommunen. Soldatmamma

Anne Ramberg


Anne Ramberg borde kanske tänka som Abraham Lincoln:Bättre att tiga och tas för en idiot än tala och undanröja varje tvivel.

Det goda samhället - Vad bör göras?
Jag frågade min polare på den amerikanska managementkonsultfirman Boose, Goldmann, Young, McGilvie, Rubicam, Frankenstein, Mountbatten, Lingonskog, Putin & Partners vad de skulle ge för råd till en svensk som jag som bara ser en massa problem och inga lösningar och inget trovärdigt ledarskap. De skickade ett team på femton kostymklädda konsulter av olika kön och skrev en rapport varur jag nu återger sammanfattningen.

Executive summary
Sverige är verkligen under isen. Problemet är tvåfaldigt. 
För det första har ni ingen fungerande och tillräckligt spridd självförståelse. Den dominerande ideologin eller samhällsuppfattningen – det ni kallar pk-ismen, alltså tanken att politiker och välfärdsindustrin har ansvaret för nationens framtid och dessutom kompetens att säkra framtiden – är själva grundproblemet i nationen. Ni har, med ett lyckat svenskt uttryck, utsett bocken till trädgårdsmästare. 

För det andra har ni inga potentiella nationella ledare som skulle kunna samla ihop ert förnuft och leda nationen rätt. Hur skulle förresten sådana ledare kunna uppstå och få genomslag i ett samhällsklimat där dagordning och etablerade synsätt bestäms av dem som är Sveriges problem?

Vår bedömning är att det där med politiska partier för er bör vara prioritet två. Ni har de partier och politiker ni har. Inget av partierna har egentligen någon genomtänkt politik på något enda område. Gör så gott ni kan med dem ni har. ”Läs hela artikeln för den är bra

Nedan följer två artiklar som åtminstone inte jag har läst om i MSM. Men så har ju också Sverige världens sämsta journalister eller…. 

Turkiet : Barnvåldtäkt vanligt – medierna mörkar
Journalisten som skrev om våldtäkten för tidningen Birgun uppgav att han och tidningen fick ta emot otaliga dödshot på sociala medier för att man rapporterade om fallet.

I juli upphävde Turkiets konstitutionsdomstol en lagparagraf vilken gjorde alla sexuella handlingar med barn under 15 år straffbara som "sexövergrepp". Parlamentet har fått ett halvår på sig att komma med förslag på ny lag.

De fakta som framkommit på plats ger vid handen att sexuella övergrepp mot barn är mycket vanliga i Turkiet, och att de turkiska myndigheterna inte agerar ansvarsfullt.
Syriska bebisar och barn, och även kvinnor, våldtas och behandlas fruktansvärt i Turkiet; förövarna går fria; journalister som skriver om övergreppen hotas; brott mot syrier censureras i medierna, och brottslingar får straffrabatt för "gott uppförande" av domstolarna. Allt detta får Turkiet att framstå som ett av de sista länderna på jorden som bör ta sig den moraliska rätten att kräva visumfria resor till Europa, eller andra ställen.Gatestone

Västerländska publicister underkastar sig islam
På grund av sin islamkritik lever Hamed Abdel-Samad under polisbeskydd i Tyskland. Precis som Salman Rushdie har han en fatwa på sig. Till fatwan kan också läggas förolämpningen att ha blivit censurerad av ett oberoende förlagshus. Detta är samma sak som man gjorde i Sovjetunionen för att tysta författare: förstörde deras böcker.
I en tid när dussintals författare, journalister och akademiker är utsatta för islamistiska hot, är det fullständigt oförlåtligt att västerländska publicister inte bara går med på att vika ner sig, utan ofta kapitulerar redan på förhand.
En domstol i Paris dömde Renaud Camus för "islamofobi" (böter på 4 000 euro) för ett tal han höll 2010, där han resonerade kring utbytet av den franska befolkningen med hjälp av multikulturalismens trojanska häst. En annan författare, Richard Millet, fick i mars förra året sparken från förlaget Gallimard på grund av sina åsikter om multikulturalism.
Inte nog med att Rushdies förläggare kapitulerade; även andra förläggare slängde lojaliteten överbord och återgick till att göra affärer med Teheran. Oxford University Press deltog i Teherans bokmässa, liksom två amerikanska förlagshus, McGraw-Hill och John Wiley. Dessa publicister valde att besvara mordisk censur med att falla till föga.
Det påminner om hur det var när nazisterna brände böcker – västerländska publicister teg inte bara, man bjöd till och med in en tysk delegation till Paris och New York.Gatestone
Marika Formgren var tidigare journalist men tvingades sluta då hon inte var helt politiskt korrekt. På sin blogg skriver hon: VÄGRA SKÄMMAS och Soldatmamma skriver om svenska politiker och journalister.
Läs:

1 kommentar:

  1. De som tror att moderaterna är bättre lurar sig själva och skadar landet ännu värre, låt aldrig dessa två pest och kolera partier avlösa varandra igen.

    SvaraRadera