onsdag 30 november 2016

Mer flyktingar till Sverige kräver socialdemokrat. Ljungbeck: Regeringen måste bytas ut, motståndsrörelse krävs



Socialdemokrater kräver att Sverige tar emot fler flyktingar
 

Till Björn Abelson,(s), arbetarkommunens ordf. i Lund

Björn Abelson, Den svenske arbetarens bäste vän!!!!
Från: Sandor Herold

Malmö 28-11-2016

Du säger att Sverige måste stå upp som moraliskt föredöme och att vi för vår trovärdighet snarast måste återgå till en generös flyktingpolitik.

Jag tycker att du snarast skall stå upp som ett moraliskt föredöme själv och öppna upp ditt hem och ta emot några s k flyktingar och stå för deras kostnader fullt ut tills de kan stå för sin egen försörjning. Om du inte gör detta så tycker jag inte att du är något annat än en förbannad hycklare, och som en sådan typisk hycklare är det lätt att gapa om moraliskt föredöme när kostnaderna som vanligt skall betalas av andra via skattsedeln.

Som vanligt så åberopar du höjda skatter för att välfärd och integration skall kunna fungera. Vi har redan världens högsta skatter och här skall inga skatter höjas och definitivt inte för att ta emot fler parasiter vare sig i form av s k ensamkommande flyktingbarn eller andra bedragare som bara kommer hit för att utnyttja det som vi här i landet har byggt upp i generationer och som det snart inte finns något kvar av som kan liknas vid välfärd.

Vi behöver inte fler mord, gatuskjutningar, anlagda bränder, våldtäkter, misshandel, hedersmord, assistansbedrägerier, brott mot äldre, tiggande rumänska romer, bilmålvakter, sprängningar och annat som i huvudsak utförs av just sådana som du tydligen vill öppna upp gränserna för.

Jag önskar av hela mitt hjärta att du eller någon till dig mycket nära anhörig blir utsatt för något av ovanstående. När din eventuella dotter har haft den stora "lyckan" att få vara med om en mångkulturell gruppvåldtäkt utförd av ett gäng av dina skyddslingar så kanske du ändrar uppfattning vad det gäller ökad flyktingmottagning.

Eller att få uppleva att din eventuella son blir rånad av ett gäng mångkulturella grabbar när han är på väg hem med cykel och av dessa blir uppmanad att inte visa sig där rånet skedde för det är farligt för honom att vistas där. Just detta skedde med min grabb när han var 15 år gammal i utkanten av det mångkulturella träskområdet Rosengård i Malmö.

Rån och våldtäkt är en mildare form av mångkulturell närkontakt för en hel del svenskar har under årens lopp t om fått plikta med livet tack vare den flykting och invandringspolitik som ni har påtvingat landets befolkning.

Majoriteten av det svenska folket har fått nog av ditt och andra politikers strävan att förvandla Sverige till en mångkulturell sopstation och en behaglig plats för all världens tärande slödder som inte tillför landet annat än sociala problem och kostnader.

Dock kan jag ha lite förståelse för dina önskningar att förstöra landet ännu mer och vältra över ännu mer kostnader på det svenska folket när jag betraktar ditt ansikte i artikeln i Sydsvenskan. Man kan väl säga att du har ett utseende som spelar i ungefär samma division som dina politiska åsikter, d v s i den lägsta divisionen.

Dina och dina partikollegors åsikter och önskningar kan sammanfattas med ett enda ord : SKAM!!!

M V H
Sandor Herold, Malmö
invandrare av den tamare och icke tärande sorten
Läs artikeln här på Petterssons och Sydsvenskan

Olle Ljungbeck:
Riksövergripande försvarsorganisation och motståndsrörelse krävs. Så skriver Olle Ljungbeck bl.a.


Regeringen kan inte längre garantera medborgarnas säkerhet och därför är den inte regeringsduglig utan måste bytas ut.



…Hur kan överhuvudtaget en tidning som Aftonbladet betraktas annat än som en boulevardtidning och därför av den som köper den snabbt förpassas innanför rocken eller i handväskan för att inte avslöja sin bildningsnivå. Den speglar med förödande klarhet att de ansvariga för tidningen avsvurit sig allt ansvar för seriös journalistik.

Och tyvärr befinner sig merparten av dagens politiker på samma undermåliga nivå från vilken i dag sällan  hörs någon röst som kan inge medborgarna hopp.

Därför måste vi medborgare agera genom egna initiativ. Ett av dessa kan vara lokala medborgarinitiativ som tar strid mot de som försöker tvinga på oss en ny "värdegrund" och tackar oss för att de fick en fristad här genom att mörda, råna, begå våldtäkter,
förstöra materiell egendom samt införa värdenormer som endast hör hemma i barbarstater.

Denna artikel började jag skriva efter att jag den 24/11 i TV 4 lyssnat på "debatten" mellan Stefan Löfven och Anna Kinberg Batra. Den gjorde mig inte bara förbittrad utan också rädd för att dessa två kan få fortsätta att totalförstöra vårt land. Inte ett enda intelligent och klokt förslag om Sveriges framtid förmådde de formulera. Den som vid kommande val röstar fram dessa katastrofala individer gör sig därmed skyldig till Sveriges undergång såväl beträffande välfärd som värdegrund. En så primitiv "debatt" förd av en statsminister och en eventuellt blivande sådan, har jag aldrig hört tidigare trots att jag följt dessa sedan Per Albins tid! De berörde överhuvudtaget inte den katastrof de försatt Sverige i.
 …Varken regeringen eller de övriga sjuklöverpartierna är beredda att sätta in resurser för att en gång för alltid stoppa invandrarbrottsligheten.
.. Dagens politiker saknar klart och tydligt den begåvning och bildning liksom strävan bort från det barbari som är kännetecknade för de kulturer varifrån merparten av dagens invandrare kommer.  Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591.  Gävle Hela artikeln kan du läsa här



2 kommentarer:

  1. Ännu en socialdemokratisk byfåne som har vädrat sina åsikter.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Byfåne var tamejfan det mest korrekta epitetet på denne kvartsfigur som inte har en susning om verkligheten, men som naturligtvis är avlönad av ett parti bestående av 99% oduglingar.

      Radera