fredag 25 november 2016

Regeringen desperat, lagstiftar mot obekväma åsikter. Detta passar Peter Wolodarski på DNAtt inte genast tillhandahålla fri bostad för alla födda utomlands måste betraktas som renodlad nazism i sin värsta form.....

  Klart vi måste prioritera de nyanlända. De bara längtar efter att få arbeta och framför allt betala världens högsta skatter och på så sätt bidra till att svenska politiker får ännu mer ekonomiska medel att manifestera sin oändliga godhet med.

Regeringen är desperat – vill lagstifta mot folkliga 

Inrikesminister Anders Ygeman och den regering han ingår i vill öka förföljelserna mot svenska folket. Regeringen låter migranter från tredje världen välla in i Sverige för att underminera den tidigare etniska homogeniteten och söndra nationalstaten. Att slå sönder vår nation är en del av en politik som har bedrivits i minst 30 år. Den kommer inte att upphöra förrän den siste svensken ligger sönderslagen i en rännsten och blöder till döds.

…I sann totalitär anda begår makthavarna gigantiska övergrepp mot svenska folket.

.. Statskontrollerade media citerar Anders Ygeman:

– Det kommer bli förändring i form av att fler människor kommer kunna ställas inför rätta för hatbrott ganska snart för nu har vi fått de här speciella hatbrottsenheterna och de blir ju specialister inom sitt område. Det är klart jag förväntar mig att det blir resultat, säger Anders Ygeman.

..De ska en dag ställas inför rätta i Nürnbergliknande rättegångar där ansvar och straff ska utkrävas.

…Du måste räkna med att hamna i fängelse för att du inte vill se ditt land gå under. Se det som en merit att du då har gjort vad du kunnat för att motsätta dig den totalitära regimens inkvisition. Du kommer att överleva den och blir ännu mer målmedveten i ditt arbete för att rädda vårt kära fosterland Sverige från den undergång som hotar om vi är tysta. Läs hela artikeln på Asylkaos

Den politiska adeln – vår tids härskande klass

Dagens maktelit är förvisso utsedd i god demokratisk ordning. Den verkar inom det parlamentariska systemet. Den respekterar – fram till en viss punkt – folkets fri- och rättigheter. Samtidigt har den gemensamma drag med flera av sina föregångare.

Till exempel det faktum att den inte är i kontakt med folket och verkligheten. Medan vanligt folk i dagens Sverige oroas över att polisen inte fungerar, skolan inte levererar, tågen inte går som de skall, välfärdsstaten krackelerar och att det råder en akut bostadsbrist ägnar sig makthavarna åt… annat.
Den svenska politiska eliten är fullt upptagen med att försöka forma den nya, socialdemokratiska människan. En undersåte som tänker rätt, lyder, inte har något emot att lämna pissprov på gymmet, underordnar sig övervakning och ger upp sin ekonomiska självständighet. Här är kulturpolitiken, statsmedia och en utbredd konformism verktyg för en politiskt korrekt och missriktat välmenande likriktning.

… Makt korrumperar, på så många olika sätt.

Frihet har alltid betraktats som samhällsomstörtande av den härskande klassen. Det gällde i feodalsamhället och det gäller än i dag. Martenssonsmeningar

Dagens Nyheter är familjen Bonniers flaggskepp genom det stora inflytande som tidningen har på samhället. Familjen Bonnier driver en agenda som går ut på att man å enda sidan vill tjäna massa pengar och å andra sidan skapa olika monopol som gör att man både kan tjäna (stora) pengar och sprida politiska kampanjer som riktar sig mot nationalister i Sverige och andra länder. All form av nationalism ska bekämpas, vare sig den är mild och nästan osynlig eller mer konsekvent och tydlig.
Men det är huvudsakligen de europeiska folkens nationalism som ska bekämpas, andra folks nationalism bejakas ofta, särskilt om det kan användas som ett medel mot vita människor.

Dagens Nyheters agenda går ut på att driva kampanjer för globalisering och mot varje form av nationalism. DN använder sig av alla existerande tänkbara knep som lögner, guilt by association, döljande av sanningar, påhitt och osanna vinklingar för att uppnå effekt.

… Martin Gelins påståenden om Breitbart gäller istället för DN. Det är på DN som många galenskaper frodas, inte minst rasism. Men den rasism som DN sprider riktar sig mot svenskar eller mot vita människor och den bottnar i ett djupt hat mot vita européer.

Samma dag publicerar DN en artikel av Lisa Meyler som skriver om SD att partiet är ”rasistiskt, nationalistiskt med färska nazistiska rötter.” 

…Lisa Meyler är rädd för att svenskar ska upptäcka att de är förrådda av sina politiker och att Sverige håller på att koloniseras av andra folk som tränger undan svenskarna i sitt eget land. Lisa Meyler vill hjälpa DN att ta ifrån svenska folket rätten till sitt eget land och inbilla svenskarna att de inte är ett folk med historisk rätt till den egna territoriet.

Varför är det viktigt för Lisa att markera att hon är ”judisk”?Asylkaos

Från Snaphanen – Julia Caesar:
..Baksmällan kom tidigt i år
Svenska Dagbladets kulturskribent Hynek Pallas twittrade ut sitt oförblommerade förakt mot dem som lagt grunden till vår civilisation. Han ansåg nämligen att Brexit möjliggjorts av “äldre vita gubbar med kissfläckar i byxorna”. 

Han glömde nämna att bara drygt var tredje – 36 procent – av de unga väljarna under 25 år hade orkat masa sig till valurnorna.  Det var de som inte brytt sig om att rösta som jämrade sig i högan sky över att de nedkissade gubbarna förstört deras framtid.

Största larmet utlöst av Göran Rosenberg

Men det största larmet utlöste som vanligt din kollega Göran Rosenberg, självutnämnd överstepräst i Alarmist-journalisternas Förening för Inbördes Distanslös Beundran och Oemotsagd Självgodhet. Som sådan har han full tillgång till alla existerande medieplattformar. Expressen, Sveriges Radio, SVT – alla rullar ut röda mattan för honom bara han behagar vifta med pekfingret.
I SR Godmorgon Världen påstod han den 1 juli att “folkomröstningar är ett slag i magen på demokratin”.

Det obehagliga med folkomröstningar blir särskilt tydligt när folket fattar fel beslut, det vill säga ett annat beslut än vad de valda politiker som utlyste folkomröstningen hade hoppats på och räknat med, anser Göran Rosenberg, tydligt inspirerad av Peter Wolodarskis demokratifientliga ledartext några dagar tidigare.

“Folkomröstningar är vanskliga” ljöd det från DN-skrapan i Marieberg, plus uttrycklig empati med de stackars politiska partierna som “nästan överallt i världen utgör slagpåsar” för sina förskräckliga och otacksamma väljare.
“Var god skölj” som det heter hos tandläkaren. 

Peter Wolodarskis offentliga krisbearbetning
I Dagens Nyheter fortsätter Peter Wolodarski sin offentliga krisbearbetning. Kan ingen tipsa honom om en bra psykoterapeut? Julia Caesar
Trumps valseger sänder isande vindar över hela världen” påstår han. 
DN skriver om “apokalyps”, “katastrof” och “skred”. Tidningen intervjuar psykologen Åsa Landberg som ger goda råd om hur man talar med sitt barn om Trumpchocken.
Svenska Dagbladet gör samma sak, men där heter experten Somaya Ghanem och jobbar som kurator på BRIS. Snaphanen
Kungen av DN i midsommartid


Om DN och demokrati
Tidningen Journalisten – en frysbox värd 30 miljoner
Det här är berättelsen om journalisterna som hamnade i Dagens Nyheters frysbox och om en arbetsgivare som tappade sin medmänsklighet. Bo Keskikangas tillbringade ett år i frysboxen, ett projekt som kostat tidningen 30 miljoner. 


Det är måndag den 26 augusti 2013 och sensommarvärmen hänger kvar över Stockholm. 23 grader och molnfritt vid lunch. Den första riktiga höstkänningen rullar in mot slutet av veckan. Men i Marieberg på Kungsholmen råder redan vinterkyla.

Bo Keskikangas strosar som vanligt in på DN på eftermiddagen för nattpasset på webben, hälsar på kollegerna och sätter sig och jobbar. Efter en stund ringer telefonen. Personalchefen Henrik Fontin vill träffa honom på en gång. Läs hela denna artikel.

Sedan 2009 bedriver DN med Kungen av DN agendajournalistik och det är lätt att förstå vilkas agenda det är.
 

1 kommentar:

  1. Så länge folket köper PK tidningar så länge finns de kvar. Nätet är den bästa platsen att få reda på det som man anser är sant och osant.

    SvaraRadera