fredag 23 december 2016

Angela Merkel: Vi ska inte vara rädda! Anna Kinberg Batra: Integrering det viktigaste!Merkels Regering Fortfarande i Förnekelse

av Vijeta Uniyal  •  22 december, 2016
Islamiska Staten tog på sig ansvaret för de 12 personers död som blev konsekvensen av att en lastbil kört in i en julmarknad i Berlin den 19e december. Attacken kan liknas vid den som inträffade den 14e juli i den franska staden Nice, samt otaliga bilramningar som ägt rum i Israel. Nu upplever européer det som israeler lever med varje dag.
Denna månad utfärdade polisunionen i den tyska förbundsstaten Thüringen ett öppet brev till statens inrikesminister där de beskrev hur lagen och ordningen håller på att raseras som resultat av de ökande invandrarbrotten. "[Ni] överger oss i ett helt och hållet hjälplöst tillstånd till en övermäktig kraft... Men vad är det som förändras? Ingenting. Istället får man en känsla av uteblivet intresse."
Under tiden rapporterades det att representanter från den arabiska samhällsgruppen sagt till polisen i Ruhrområdet att "polisen kommer inte vinna ett krig mot oss eftersom vi är för många".
Förbundskansler Merkel, Tysklands styrande elit och media kan fortsätta hålla god min inför den okontrollerade massinvandringen från arabiska och muslimska områden, eller tysta ned nyhetsrapporteringen om invandrarbrott, men de kan inte önska bort landets försämrade lag- och ordningstillstånd. 
Det bör vara uppenbart även för en oengagerad att hennes regering fortfarande inte bryr sig om offren för den misslyckade "flyktingpolicyn". Gatestone och Zero hedge


Se denna video på Asylkaos: Mulitikulturalism dödar Tyskland

Klarspråk – dom hatar oss och dödar oss

Briitiska journalisten, KATIE HOPKINS, säger det ingen annan vågar: - "Hur många fler blodblad måste ske, innan våra folkvalda ledare slutar ljuga för oss, och bekänner att det är på grund av deras migrationspolitik, som vi européer tvingas att acceptera detta att bli terrordödade när vi julhandlar, är det nya normala. ”

Om sanningen ska fram - det finns inget skydd mot terror. Tanken är kvävande.

Och nu sitter vi här igen, chockade och tårögda, och väntar på nästa attack - som högst troligt kommer,  eller snarare definitivt kommer. Vi sitter som änder och väntar på att bli skjutna.

Angela Merkel uppmanar sitt folk att inte bli paralyserade av skräck, när hon står där och predikar med blod upp till öronen."Soldatmamma

Vad är rasism?
Jag for till Åre över Lucia. Skidåkningsmässigt var det värdelöst, men det var intressant i alla fall på grund av en upplevelse. I backen träffade jag en gammal skidkompis, en pensionerad läkare med ett framgångsrikt förflutet. Jag lyste upp men han stirrade misslynt på mig och väste genom sammanpressade läppar att han strukit mig från sin lista av vänner eftersom jag är rasist.
Jag blev alldeles häpen och sa vadå, Janne, hur menar du? Förklara är du snäll. Han väste att det var ingen idé, jag var rasist i alla fall. Sedan spottade han order rasist mot mig och tog av nedåt backen.Det goda samhället
Denna artikel på Snaphanen är lång. Därför kommer jag att ta väl valda delar av Julia Caesars utmärkta inlägg och lägga in här.

Julia Caesar: Ångerparaden

Det är många som ångrar sig nu. Ni kan knappast ha undgått att se dem sticka fram sina ansikten ur angiven skuldfylld mylla; Ångerparaden i all sin glans. Det är den nya trenden inom det maktbärande skiktet: rulla dig i tjära och fjädrar och bedyra din skuld. Försök därmed återvinna den makt du nu inser att du har förlorat. Men inbilla dig inte för en sekund att du kommer att bli förlåten för att du gav bort Sverige.
Läckta uppgifter från Wikileaks visar att de moderata partitopparna var väl medvetna om vad de gjorde när de på åtta år öppnade gränserna och släppte in nästan en miljon invandrare.
Det började med före detta statssekreterare Mikael Sandström, numera seniorrådgivare på PR-byrån Prime Group. Han var statsminister Fredrik Reinfeldts (m) närmaste man under hela alliansregeringens maktperiod 2006-2014 och bistod honom lojalt och energiskt i hans folkutbytesprojekt.

Att byta ut den svenska befolkningen – en strålande idé

Mikael Sandström sparade ingen möda för att på bara åtta år avsevärt och för all framtid förändra Sveriges demografi genom att stå Reinfeldt bi i att importera närmare en miljon invandrare från jordens mest våldsamma och dysfunktionella muslimska länder. Såvitt känt yttrade han inte ett pip till protest mot Den Stores megalomana planer under de år då han hade goda möjligheter att påverka någonting. Vi kan alltså utgå ifrån att han ansåg att Reinfeldts utbyte av den svenska befolkningen mot analfabeter från tredje världen var en strålande idé.
Totalt ansvarar Sandström för omkring 40 000 beslut och överenskommelser under alliansens åtta år, uppger han själv. För detta uppbar han inte bara en fet lön utan också alla övriga privilegier som tillkommer en statssekreterare. Äran inte att förglömma.

…Anna Kinberg Batra ångrar sig

Den nuvarande moderatledaren Anna Kinberg Batra, Fredrik Reinfeldts klon och skugga, ångrar sig också.
Från att i många år ha pläderat för fri invandring ”av ideologiska skäl” låter hon meddela att hon nu tänker annorlunda. Hon kommer visserligen alltid att vara ”fast övertygad om att öppenhet mot omvärlden är en överlevnadsfråga”. (För vilka? Min anm.)
”Men öppenhet betyder inte samma sak som kravlöshet. Att bejaka öppenhet mot omvärlden är inte detsamma som oreglerad invandring” lyder den bedövande klarsynen från Anna Kinberg Batra.

Under teflonet finns – ingenting

Det är någonting med hennes uppenbarelse som gör att man halkar av henne och hon går spårlöst förbi. Ytan är hal och repellerande som teflon, och under teflonet finns – ingenting. Inga tecken på liv, temperament eller själ. Personligheten är lika stark som en Barbiedockas. Hennes påstådda omvändelse lika trovärdig som muslimska utsagor med tillämpande av taqiyya.
Anna Kinberg Batra vet att bara en av fyra nyanlända som kom till Sverige 2008 har en helårsanställning i dag. 75 procent har det inte. Det skulle kunna leda till eftertanke kring vilka människor som släppts in i Sverige och på vilket sätt det gagnar vårt land att majoriteten kommer från havererade muslimska krigszoner och har låg eller ingen utbildning alls.

Anna Kinberg Batra har fattat absolut noll

Men för AKB beror fiaskot bara på att ”alliansregeringen misslyckades med integrationen”. Det vill säga: om man trots decennier av misslyckanden öser ännu fler hundratals miljarder över integration blir det plötsligt möjligt att banka ner runda klossar genom fyrkantiga hål och tvärtom.
Människor kommer att förändras mirakulöst. Med lite integration blir oanställningsbara analfabeter från tredje världen plötsligt rena vinstlotten.
Simsalabim! I denna enda mening avslöjar Anna Kinberg Batra att hon har fattat absolut noll av de ”utmaningar” (läs: olösliga problem) som hon och de övriga i alliansen har pådyvlat Sverige.

”Anna såg till att alla dansade efter Reinfeldts pipa”

Den före detta moderaten Fredrik Antonsson skriver på sin blogg ”I otakt”:
”Gruppledaren Anna höll ordning på den interna debatten i riksdagsgruppen och såg till att alla moderata ledamöter dansade på partilinjen efter Reinfeldts pipa. Gruppledaren Anna piskade upp dem som signalerade att de hade andra synpunkter där och då, sådana synpunkter som Kinberg Batra har gjort till sina här och nu. När Reinfeldt pratade på Norrmalmstorg om ”Öppna hjärtan” klappade Kinberg Batra händerna på ett sätt som hade gjort Nalin Pekgul grön av avund.
Men det var då. Nu ångrar sig Anna Kinberg Batra. (…) Orden ”förlåt” eller ”ursäkta” finns dock inte med i debattartikeln.” Julia Caesar

På Asylkaos kan du läsa om Anna Kinberg:  Hon är en politisk bedragare

Här ser vi två ruggugg förlåt kvinnliga politiker på samma bild.

Hur ska vi bemöta åsiktsdesertörer?
De senase veckorna har vi fått se vad som skulle kunna beskrivas som en migrationspolitisk tillnyktring bland moderater. Först ut var Anna Kinberg Batra, som valde att gå ut i Aftonbladet med en förklaring till varför hon ändrat sig om invandringen. Hennes artikel åskådliggör en helomvändning, från att propagera för fri invandring till att förespråka skärpt kontroll över landets gränser (1). En dryg vecka senare publicerade förre statssekreteraren Mikael Sandström en självutlämnande krönika i tidskriften Kvartal (2). Texten är en svidande uppgörelse med den politik han själv varit med om att utforma och uttrycker såväl ånger som skam. Därefter fick vi bevittna Anders Borgs lite blekare erkännande av att migrationsuppgörelsen med MP skapat en ohållbar situation (3).Läs mer Det goda samhället
Cicero: En nation kan överleva sina dårar - och till och med sina hänsynslösa karriärister. Den kan emellertid inte överleva förräderi inifrån. En fiende vid den främre porten är inte så farlig då han är känd och leder sin flagga synlig för alla.

Men förrädaren rör sig fritt innanför stadsmuren, hans diskreta viskning smyger igenom alla gränder och kan till och med kännas i regeringsbyggnaderna. Förrädaren visar sig inte som sådan. Han talar i förtroende, har ett trovärdigt ansikte, använder välkända argument och vädjar till avund som ligger djupt i varje människas hjärta.
Förrädaren arbetar för att försvaga landets själ. Han smider ränkor om natten - i hemlighet och anonymt - tills grunden i nationen undergrävts. Han infekterar landets politiska organ tills de förlorar sin försvarskraft. Var inte rädd för en mördare. Frukta en förrädare. Han är den verkliga pesten! "Marcus Tullius Cicero, 106-43 före Kristus.2 kommentarer:

  1. Det finns två sätt att bli av med våra verklighetsförnekare och det är genom att avsätta dem via val eller handgripligen lyfta ut dem. Det finns inget hopp för våra länder med Merkel, Svetsloppan, Batra etc vid makten. GOD jul och ett Gott Nytt År.

    SvaraRadera
  2. Jag har sagt det sedan många år nu: Även om ni inte vill det;- Förbered er på att döda för att inte bli dödade. Där är vi nu!

    SvaraRadera