måndag 26 december 2016

Blir 2017 då västs politiker får stå till svars för sitt landsförräderi?Fr. Snaphanen:
”Tack, Merkel!"
Det fälls många hårda ord om Merkel nu. Om det fanns lite anständighet i henne, skulle hon om ursäkt och avgå: Björn Höcke: Exklusiv-Interview im holländischen Fernsehen og Merkels Tote. Intervjun förklarar också hur hon har brutit mot den tyska grundlagen och kan och bör hamna i en rättssal. (Han säger artikel 18 men menar nog artikel 16 a)

Geert Wilders menar liksom jag, och i stort sett varje terroristexpert: ‘We haven’t seen nothing yet’ Wilders warns 2017 will have even worse terror attacks. Detta är enbart politikernas gärningar och ingen befolkning har blivit tillfrågad, och  de kan glömma att det går över eller förändras av sig själv. Det krävs obehagliga beslut och för varje dag som de inte tas, blir de ännu obehagligare.

Multikulturalister kommer att med den våldsamma utvecklingen under året förlora den politiska kampen,  bara tidpunkten är förhandlingsbar. De bör göra pinan kort innan de måste svara för ännu fler dödsfall.

2017 kan vara sista chansen att rädda sig politiskt i landet från detta.. De kan ignorera Junckers rablerier idag, de är en gammal mans verk. …

Tyska socialdemokraters svar på blodbadet: Ett ’sandhedsministerium.

Vi vet redan vad det betyder. Regimkritiska nyheter kommer att bli ”falska nyheter”. Tyska socialdemokrater vill straffa Facebook för falska nyheter med miljonböter. Multikulturen har allaredan startat en totalitär utveckling i Europa, som har lagt sten på börda. Snaphanen

Läs: Vi kommer inte att rösta på Merkel .Petterssons
En Politisk Revolution Bubblar i Europa av Geert Wilders  •  23 december, 2016
De tyska myndigheterna underskattar hotet med islam på ett farligt sätt... De har svikit sina egna invånare.
Låt ingen berätta för dig att det endast är förövarna av dessa brott som bör beskyllas. Politikerna, som välkomnade islam in i sitt land är också skyldiga. Och det gäller inte bara Frau Merkel i Tyskland utan hela den politiska eliten i Västeuropa.
I den politiska korrekthetens namn har de avsiktligt blundat inför islam. De har vägrat inse religionens sanna natur. De vägrar erkänna att allt står med i Koranen: tillåtelsen att döda judar och kristna (Surah 9:29), att terrorisera icke-muslimer (8:12), att våldta unga flickor (65:4), att förslava människor för sex (4:3), att ljuga om ens sanna mål (3:54), och kommandot för att föra krig mot de otrogna (9:123) och underordna hela värden inför Allah (9:33).
Vi måste avislamisera våra samhällen... Men allt börjar med politiker som vågar möta och berätta sanningen.
Fler och fler medborgare är medvetna om detta. Det är därför en politisk revolution bubblar i Europa. Patriotiska partier växer snabbt fram överallt. De är Europas enda hopp om en bättre framtid.Gatestone

3 kommentarer:

 1. Man måste söka historiska exempel och jämförelser för att få litet hum om vad som kan hända nu. Brukar misslyckade regimer bestraffas? Eller brukar de låtas glida bort i glömska?

  I sverige är situationen så splittrad. Jag tror att normalt så utrotas tidigare regimer. Som när abassiderna utrotade umayaderna. Eller tusen andra exempel. Men invandringen har skapat nya maktcentra. Jag tror inte att straff finns på menyn på det sättet. Snarare, förrädarna kommer inte få något skydd från de nya makterna, de får springa hem till pappa USA. Som också är i gungning. Tiderna är otäcka, och ingen tycker om dem, men det kommer inte finnas centralmakt nog att förfölja dem. Eller skydda deras hejdukar. Ungefär så.

  SvaraRadera
 2. http://rny.nu/k/11679396

  SvaraRadera
 3. Jag önskar och hoppas på att det blir så men skall man se realistiskt på det kommer det INTE att ske.

  SvaraRadera