lördag 24 december 2016

Dementa äldre i Sverige ska svälta ihjäl. Det är gröt som gäller dag ut och dag in.Julia Caesar: De gamla och gröten


Trelleborgs kommun har nu infört radikala metoder för snabba upp dödligheten hos de allra svagaste kommuninvånarna; de gamla och dementa. Istället för lagad mat på kvällen får de fil och gröt, korv med bröd, ostkaka med saftsås och annan skräpmat. Till råga på allt måste de betala fullt pris för den näringsfattiga snabbmaten. Kommunens motiv: att spara tre miljoner kronor.

Kommunen har egna kockar som lagar mat till skolorna och äldreomsorgen. Matsedeln är varierad och vittnar om fantasi och omtanke. Men räksmörgås, köttfärssås, grönpepparbiff och annat som står på matsedeln gäller inte de gamla och dementa invånarna, som behöver näringsrik mat för att inte försämras i sin demenssjukdom.

På Östergården i Trelleborgs kommun får de gamla istället näringsfattig och undermålig kost med högt innehåll av socker, det vill säga tomma kolhydrater som påskyndar deras sjukdomsförlopp. Kommunen ger sig med berått mod på de allra svagaste i samhället, de som inte kan föra sin egen talan och inte protestera.

…Trelleborgs kommun ser genomförandet av undernäring på Östergården som ett pilotprojekt och vill spara tre miljoner kronor på att införa samma skräpmat på alla övriga äldreboenden i kommunen.

Bakom beslutet står socialnämndens ordförande, Lennart Höckert (s). Han framträder i Rapport, och det blir här uppenbart för tittarna att han själv absolut inte lider av undernäring.

 screenshot-2016-12-24-at-05-05-20

…För den svenska urbefolkningen som byggt detta land är hycklarnas huvuden tomma och hjärtat försatt i permafrost.

Jag vill starkt rekommendera Lennart Höckert att använda julen till tre dagars fasta under strikt avskildhet och djupgående kontemplation över alla människors lika värde.

Det enda han ska ta med sig in i avskildheten är papper och penna. Öva på två ord precis så många tusen gånger att de bankas in för liv och evighet.
Det första ordet är: SKAM.
SKAM SKAM SKAM!
Det andra är: EMPATI.
Om nu Lennart Höckert klarar att stava till det.Snaphanen

Snart lättar dimman
Under natten formerar sig intressena inför morgondagens strid. Man vet inte säkert vilka som kommer att ställa sig på vardera sidan när morgondimman lyfter. Man vet bara vilka som utgör kärntrupperna på ömse håll.
Man vet inte heller riktigt säkert om kriget börjar just i morgon. Krig beror på djupgående motsättningar, men de utlösande orsakerna kan vara obetydligheter som tänder de sedan länge förberedda stubinerna.
En sådan obetydlighet med osäker utgång är frågan huruvida socialtjänsten i kommunerna ska lämna information om folk som olagligt befinner sig i riket, så kallade papperslösa, så att polisen kan utvisa dem. Det goda samhället
Fråga: Hur dumma får politikerna vara?
Svar: hur dumma som helst. Ju dummare desto bättre!!!!!

4 kommentarer:

 1. Trelleborg "Porten Till Kontinenten" utmärker sig nu på ett föga smickrande sätt. Lennart Höckert har personligen gett välgödda sossar ett ansikte. Jag som boende och skattebetalare i Trelleborg är en av de som tyvärr är med att göda dessa AS. Det skall bli spännande att se hur SD hanterar detta. Det är ett stort hän mot dem som har byggt upp vårt tidigare så välfungerande land.

  SvaraRadera
 2. Kära Gerda! Tänk att vi "fått!" det så i Sverige. Jag "går i taket". Jag skäms över att vara svensk. Måtte Trelleborgarna och Svenska folket resa sig upp och kräva det som vi har rättighet till. Det sorgliga är att detta kan föda rasism, vilket jag inte önskar. Att ha en högre befattning kräver ingen kompetens inom vissa yrkesområden, vilket ganska ofta tydliggörs. Sorgligt men sant. Jag önskar dock, alla svenskar, nyinflyttade svenskar och alla mina medmänniskor, utom vissa i Trelleborgs kommun, jag kan inte det helt enkelt, en riktigt God Jul & ett Gott Nytt År

  Tömtemor Lotta

  SvaraRadera
 3. bedrövligt så har blivit i detta land.på alla områden.

  SvaraRadera