torsdag 8 december 2016

Den berikande mångkulturen. Våldtäktsmän som en faktor i krig. Pågår det ett krig mot väst?Kulturberikningen i Sverige - Afrikaner berikar tunnelbanan i Stockholm

INVANDRARVÅLD. Tre svarta män misshandlar vakter i Stockholms tunnelbana. Det får vi inte se på SVT men om en vakt skulle spöa en kriminell svarting blir det ett jävla liv och förstanyhet i alla medier. Petterssons. Läs alla kommentarer

Kulturberikningen i Norge - Halshögg sin arbetskamrat


Den 22-årige mannen misstänks ha mördat snickaren Frode Mellemseter Sanni, 42, i ett personalrum på ett norskt byggvaruhus.
I polisförhör har han berättat att han halshögg sitt offer med en yxa.
En tid före mordet ska Frode Mellemseter Sanni ha gått fram till 22-åringen på jobbet och bett honom sluta titta på avrättningsvideor, skriver VG.

..Tidningen skriver att 22-åringen en tid före mordet suttit på jobbet på byggvaruhuset och tittat på videor som visade hur medlemmar i terrororganisationen IS utförde avrättningar i Irak eller Syrien. Snickaren Frode Mellemseter Sanni uppges då ha gått fram till 22-åringen och bett honom sluta. 22-åringen ska inte ha uttryckt några sympatier för IS, men enligt uppgifter till VG ska han ha varit besatt av just avrättningar.Hela artikeln på Aftonbladet Bildresultat för Angela Merkel i burka

En 26-årig tysk kvinna sparkades oprovocerat ned för en trappa i tunnelbanan i Berlin i oktober månad. Nu letar polisen efter tre män med arabiskt utseende för det hänsynslösa dådet.

Fr. Snaphanen:

”Och således växer faran för vårt land hela tiden”

Reaktioner på ett mord

Rainer Wendt, chef för det tyska polisförbundet:
Detta och många andra offer hade vi inte haft om vårt land hade varit förberedda på de faror som alltid är förknippade med massinvandring. Även anhöriga sörjer och offer genomgår obeskrivliga lidande,  drabbade av ”välkommenkulturen". Inte ett ord av medkänsla, inget samvete, en arrogans snarare sprungen ur sin egen ädla övertygelse. Den sgrymma sidan av denna policy drabbar offren och för att under många år dragit in på polisen och rättsväsendet . Och det gör att faran för vårt land växer hela tiden.

Heinz Buschowsky, SPD, borgmästare i Berlin, Neukölln
Den enkla ekvationen är inte förhandlingsbar: Hade gärningsmannen inte kommit in i vårt land så hade hans offer förmodligen varit i livet. Men skulle Tyskland varit fritt från kriminalitet, om inte en enda flykting hade kommit in i landet? Knappast.
Men faktum är att gärningsmannen kommer från ett brutalt, patriarkalt samhälle och han förhåller sig till kvinnor som om de står till hans förfogande. Det kommer att ta generationer innan den inställningen kommer att förändras, och dessa människor anpassar sig till våra väsentliga europeiska värderingar. Snaphanen
So reagiert die Politik auf den Mordfall Maria

Maria Ladenburger – våldtäktsoffer och offer för ett förräderi

Den anhållne för Freiburg-mordet: Hussein Kavari
Merkel borde ställas till svars för stämpling till mord. Detta är bara ett i en lång rad.
Detta postade han efter våldtäkten den 16 oktober 2016 sju dagar innan han anhölls.
Polisen är via DNA säker på hans skuld.

Det anses "hatpropaganda" att dela foton på Facebook. Jag håller inte med. En snobbig, narcissistisk, 17-årig ”selfies”.. Vi måste ha närkontakt med det onda, Merkels politik har fått ett ansikte, och vilket ansikte, att skydda dessa typer mot publicitet, som Sverige har försökt med fem afghaner som gruppvåldtog ett barn i Uppsala, handlar om att skydda politikerna från konsekvenserna av sina egna handlingar. Inget annat. Brittiska medier tycker inte att de ska vara helt anonyma.

Jag bidrar inte till det, de ska tvingas att se sig själva i ögonen. …För fiender i krig gäller olika regler gäller, och våldtäktsmän är per definition krigförande . Fråga en psykolog om mekanismerna bakom våldtäkt. Han är en inkräktare och bör inte ha krav på vanligt rättsligt skydd. Han kommer att vara i livsfara till dess han har lämnat Tyskland, och det är som det ska vara.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar