onsdag 28 december 2016

Den västerländska civilisationens undergång - ska vi bara tiga och rätta in oss?Vem vågar säga nej till moskéer och muslimsk invandring?

 
Borlänge moské ska byggas vid Jussi Björlings väg
Det är nu klart att kommunen ska göra en detaljplan för ett islamiskt center, en moské, vid Jussi Björlings väg.
Det beslutade kommunstyrelsens arbetsutskott på tisdagen.
Moderaterna ville placera centret bakom Soltorgsskolan istället. Medan SD sa nej till islamiskt center.
– Sorry, vi har haft det i snart 30 år, den första moskén kom 1988. Men där har inte alla fått plats så man har haft den på flera ställen. Vi har religions- och föreningsfrihet och jag förstår att islamiska förbundet vill ha ett fungerande center, säger Jan Bohman (S), kommunstyrelsen ordförande. Hela artikeln

Fr. Snaphanen i övers. från danska
Tyska medier mörkar dansk TV 2 intervju
Intervjun är med ett par gamla föräldrar från Hildesheim , som är i Berlin för att besöka sin son på sjukhuset. Han ligger i koma efter terroristattack . "Tack, fru Merkel, jag skall inte rösta på ditt parti för resten av mitt liv." Tyska socialdemokraterna har varit våldsamt oroliga för de kommande valen, bara deras senaste utspel på bøder til Facebook för ”falska nyheter” visar desperationen. Man förstår att rödgröna tyska journalister inte har för avsikt att låta Merkels misstag skada henne och socialdemokraterna. Jag finner ingenting om detta annat än på en intervju kallad Epoch Times på tyska och jag tror inte det är MSM:

"Tack, fru Merkel. Jag kommer aldrig att rösta på dig igen, och jag tror inte att någon i min familj gör, säger en arg far till ett av terrorismens offer från Berlin i en intervju med danska TV 2. Medan video delas hundratusentals gånger på Facebook och Twitter i hela världen, och även har varit konservativ engelske aviser, mörkas klipp som är politisk dynamit i Tyskland av alla tyska medier. Inte en enda tysk media finna det värt att visa intervju Tyske medier mørklægger interview. Se också ”Alternativa medier garanterar vår demokrati”

Tysklands Självmord

av Guy Millière  •  27 december, 2016
Av de 1,2 miljoner invandrare som kom till Tyskland år 2014 och 2015 är det bara 34 000 som fått jobb.
Angela Merkel åkte och lade ut vita rosor på brottsplatsen för attacken på julmarknaden i Berlin. Tusentals tyskar gjorde detsamma. Många tog med sig ljus och grät. Men ilskan och viljan att bekämpa hotet förblev i stort sett frånvarande.
Inget beskriver det rådande tillståndet i Tyskland bättre än 19-åriga Maria Landenburgers sorgliga öde efter att hon mördats i början av december. Landenburger var medlem i en flyktinghjälporganisation och var med och välkomnade invandrare år 2015. Hon våldtogs och mördades av en av de personer hon hjälpte. Hennes familj bad alla som ville hylla deras dotter att skänka pengar till flyktingorganisationer så att fler flyktingar skulle kunna komma till Tyskland.
Lagen som fördömer hets mot folkgrupp, antagligen avsedd för att undvika att återvända till ett nazistiskt tankesätt, hålls som ett svärd över den som talar för högt om den ökande islamiseringen av landet.
Den stora majoriteten av tyskarna vill inte se att Tyskland ligger i krig eftersom en skoningslös fiende har förklarat krig mot dem. De vill inte se att krig har förklarats mot den västerländska civilisationen. De accepterar sitt nederlag och gör fogligt det som jihadisterna vill: de ger efter.
Om Angela Merkel inte ser skillnaden mellan judar som utrotats av nazister och muslimer som hotar att utrota kristna, judar och andra muslimer är hon ännu mer aningslös än hon verkar.Gatestone
….Julevangelium enligt Julia Caesar
För rörmokaren Josef Pettersson och hans trolovade Maria Karlsson, som var havande, funnes icke plats i härbärget. Maria födde sin förstfödde son i ett stall och lindade honom och lade honom i en krubba. I samma nejd voro några poliser ute på marken och höllo vakt om natten över den växande kriminaliteten. Då stod en ängel framför dem, och en stor härlighet kringstrålade dem; och trots att de voro vana vid stenkastning och knivskärningar blevo de mycket förskräckta.

Men ängeln sade till dem: “Varen icke förskräckta! Se, jag bådar Eder en stor glädje, som skall vederfaras allt folket. Ni, detta folk som så länge har låtit Er hjärntvättas och förtryckas, ni som under skatter digna ner, skall resa Er i protest mot islamiseringen av Ert land, mot Edra förtryckare och traditionsdödare, mot politiskt korrekta media, och ni skall spränga den trånga åsiktskorridoren i luften.”
Författaren Julia Caesar läser i klippet ovan sitt eget, alternativa julevangelium.

Läs: Maria - våldtäktsoffer

 Prins Charles, UK´s svar på Henrik Schyffert, tackas för sin julhyllning till islam. 

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar