onsdag 7 december 2016

Fredrik Reinfeldt bör ställas till svars: Landsförräderi eller trolöshet mot huvudman!Pearl Harbor 7 december 1941

Innan attacken

Idag är det 75 år sedan den amerikanska flottbasen Pearl Harbor på Hawai angreps av Japan. Läs mer här
Nu till nutiden
Castro – levde som en sann kommunistpamp – stal från de fattiga och berikar sig själv!

Ylva Johansson gillar bara A-lagetYlva Johansson, i ungdomen kommunist – nu tillhörande sekten socialdemokraterna, stjäl från de fattiga och berikar sig själv.
Mikael Wiehe – mottagare av Leninpriset hyllar Castro i en dikt
Läs Julia Caesars söndagskrönika där hon skriver bl.a.
Det är tungt att konstatera att ingen ville lyssna. Och nu sitter vi här med arvet efter Reinfeldt. Ett sönderslaget land. Ett arv som åtminstone jag helst hade avstått ifrån. Självklart ska han ställas till ansvar för vad han gjort mot Sverige och svenska folket. Allt annat är stötande för moral och rättskänsla. Förslag på brottsrubricering: landsförräderi eller trolöshet mot huvudman.

…Julia Caesar  - Arvet efter Reinfeldt

Despot med samhällsomstörtande agenda

Förre statsminister Fredrik Reinfeldt (m) var förvisso inte diktator i en totalitär regim. Formellt räknas han som statsminister i en demokrati. Men som vanligt finns det gradskillnader i helvetet, och falluckorna i en demokrati är många.

Reinfeldts maktutövning under åren 2006-2014 kommer att gå till historien som exempel på maktmisssbruk och målmedveten förstörelse av ett land, och demokratins misslyckande i att hantera en despot med en samhällsomstörtande agenda.

“Vad teorin förbiser är att de val politikerna gör kan omforma människors tillvaro på sätt som gör den svår att återställa” skriver statsvetaren Katarina Barrling i en artikel i Svenska Dagbladet där hon ifrågasätter Fredrik Reinfeldts lättvindiga avgång på valnatten 2014, innan rösterna ens var färdigräknade.

Ett litet urval krönikor om Reinfeldt

I en rad andra krönikor ifrågasatte jag hans omdöme. Detta är bara ett litet urval.

Kommentarer:
Reinfeldt är helt klart behäftad med någon slags psykisk störning. Symptomen pekar entydigt på svårartad narcissism och den form av självförakt som ju undantagslöst har sitt ursprung i någon form av storhetsfantasier.
Förakt kräver ju som alla förstår alltid en fantasi om överlägsenhet!


Tyvärr har denne karaktärsdeformerade figur lyckats dupera sig till två (!) konsekutiva mandatperioder som Sveriges statsminister. Min tro är att ingen kommer att få sämre eftermäle än Reinfeldt i detta ämbete! Han är dock inte en landsförrädare. Det handlar om enfald och inkompetens snarare än illvílja. Troligtvis fattar han inte ens nu riktigt vad han ställt till med.
Min gissning är att inom två år kommer han att finna det lämpligt att lämna landet. Saknad av ingen.


Kasper:
Jag anser att Reinfeldt är den värste folkförrädare Sverige haft, alla kategorier. Jag håller honom till och med som värre än självaste Adolf Hitler. Denne ville i all sin ondska förgöra andra, inte som Reinfeldt det egna landet och dess folk. Det folk han via genomfalska förespeglingar fått förtroendet att värna. Det är i mina ögon det värsta av alla brott. Som en familjefar som önskar livet ur sin egen familj och genomför det med den vidrigaste taktik och de smaklösaste av föresatser och möjliggjort enbart genom en stab av ja-sägare. Dessa avskum som nu vrider sig som maskar på krok i sina avskyvärda försök till avbön.

Att Reinfeldt än idag, till skillnad från sina historiska gelikar som fick sina rättmätiga straff och slut, kan glida omkring och fortsatt predika sin ondska är naturligtvis bara på grund av sina allierade inom media. Denna axelmakt av ondska och för landet så förödande förbund skapat när han slog två flugor i en smäll vid uppgörelsen med miljöpartiet. Därmed hade han, förutom straffandet av alla i den sverigevänliga folkrörelsen, också för evigt skaffat sig fribiljett och VIP-status hos stollepartiets alla språkrör inom media.

Hans nya roll som politiskt handplockad till S(V)T är således bara ett helt naturligt fortsatt steg i den "karriär" som borde varit avslutad redan i sin linda.
Bara Reinfeldt själv torde veta vilka mörka och avgrundsdjupt hatiska bevekelsegrunder som drivit och fortsatt driver honom. Dagens kollapsade f d trygga välfärdsland kan bara vittna om att denna mardröm måste få ett snart slut. Mitt innerliga hopp står till att rättvisan på ett eller annat sätt segrar också i detta fall. Främst mot huvudpersonen själv men inte minst också mot alla hans medbrottslingar inom såväl politik som media som möjliggjort denna katastrof av närmast ogripbar dimension. Snaphanen


Ledarsidorna: Vi ses i livbåtarna
Den byggnadsarbetare som idag står på barrikaderna och jublar över ett öppet Europa efter valutgången i Österrike kan, inom några år, sitta i livbåten och undra vad det var som hände när han stod och jublade som mest. Varthän hans jobb tog vägen eller varför det inte kommer några svenska lärlingar efter honom. Varför de små och medelstora svenska byggföretagen helt enkelt bara försvann samtidigt som han gladdes åt sina importerade livsmedel och att kunna röra sig själv fritt i Europa.

Sedan kanske några börjar fundera på varför livbåten läcker så förskräckligt när det solidariskt finansierade välfärdssystemet inte längre kan finansieras med skatter och egenavgifter. När jobben försvinner, och därmed skattekraften, på en låglönemarknad där vi själva låst upp svenska företag och svensk arbetskraft i kollektivavtal men att ett poröst europeiskt system konkurrerar ut dem.

Uttrycket ”vi ses på barrikaderna” kan mycket väl komma att bytas ut mot något annat. Det vi ser i Europa har föga med högerpopulism att göra, det visar såväl en grundlig analys av BREXIT som utgången av det italienska valet , den rider bara på en våg av något annat. Något mycket starkare. Som omsorgen om sitt hus. Att känna oro inför sitt eget jobb eller bli arg över lönedumpning alternativt osund konkurrens har inget med högerpopulism att göra. Däremot rider gärna den senare på oron.Ledarsidorna hela artikeln

Arbetsförmedlingens generaldirektör i ett luftslott

 Bildresultat för Mikael Sjöberg

I&M 5 december
I morse såg jag till min förvåning att Arbetsförmedlingens GD Mikael Sjöberg upprepar sitt tidigare mantra att vi behöver ett invandringstillskott på 64.000 människor om året för att vi föder för få barn. Men var finns de jobben och vilka har kompetensen? Och varför underlättar aldrig staten för våra egna svenska kvinnor att kunna föda fler barn?
Majoriteten som kommer är ju enligt rapporter från samma arbetsförmedling personer som har liten eller ingen skolgång och efter hur lång tid som helst i landet är hälften av alla utomeuropeiska invandrare utan sysselsättning (trots alla stödåtgärder och snabbspår). Två tredjedelar av bidragsförsörjningen i landet går till dem som har utrikes bakgrund.
”Vi har en stor kompetensreserv bland utrikes födda och vi har som ambition att fler av dem ska komma i arbete”, tillägger denne utopiskt skolade GD.
Ambition? Sverige ligger i botten vad gäller integration inom OECD.
Har dessa myndighetschefer helt förlorat omdömet? Kan glappet mellan karta och terräng bli tydligare?

3 kommentarer:

 1. Visa mig den "kompetensreserven"!
  När SvT yrade om "kompetensregnet" slutade det i platt intet..
  Fråga Borlänge som tog emot en större bunt somalier, hälften var analfabeter..
  Ge mig exempel på enkla jobb för en analfabet?
  Det går att fortsätta längre men ingen kan övertyga mig om att det finns någon större "kompetensreserv" att tillgå.
  Nån som minns Monas undersökning om "taxitjörande lekare" för ett antal år sen?
  Man hittade en mindre antal (<12st) som efter vida0reutbildning kanske skulle kunna arbeta i landet, men man hittade också sjukhusdiskare som kallade sig "läkare"!

  SvaraRadera
 2. Gunnar ,gunnar,du vet var lille fredrik jobbar nu?
  Det förklarar allt,,han sålde ut sverige för att sko sej själv,borg likaså,,,,dessa gossar räknar med fina poster i den nya världsregeringen som sionisterna ämnar dra igång,,,men sd fattar ingenting???eller räknar dom med något liknande,,,sd är sjukt,synd att inte folk fattar det

  SvaraRadera
 3. SD är ingenting att räkna med. När Åkesson sänker sig så djup att han går på bögklubb och säljer sig till högstbjudande för att få laga mat i rampljuset har det gått överstyr fullständigt. När vårt land är i fritt fall finns det annat att ägna sig åt än tramserier.

  SvaraRadera