torsdag 1 december 2016

Kampen om Sverige. Ny FN-chef hävdar att migrationen går inte att hejda. Castros beundrareNär börjar kampen för att rädda Sverige och svenska folket?


Svenskarna är ett folk med mångtusenåriga anor. Landet är uppkallat efter den folkstam som dominerade vårt territorium och lade grunden för den välmående stat som växte fram och senare blev ett svenskt folkhem. Ett eget land för oss svenskar.
Våra rötter finns i bondesamhället. De var vi som röjde skogar, bröt upp mark och odlade landet. Vi skapade byarna, småorterna och de samhällen som våra förfäder levde och verkade i.
De stora mediakoncernerna som bedriver agendajournalistik med yttersta syfte att frånta svenskarna sitt eget land måste förbjudas och stängas ned.
Vi ska hjälpa svenska folket att hitta tillbaka till sina traditioner. Barnrika familjer ska bildas, levande byar och småsamhällen ska återskapas. Vi ska ta tillbaka vårt land.
Vi har mycket att göra om vi ska kunna rädda Sverige. Vi ska ta tag i detta och återkommer i ämnet. Asylkaos


Från Mopheusblogg 24 november:
Kort och gott håller Moderaternas plan på att gå i lås. Fredrik Reinfeldt inledde processen med att öka asylinvandringen till ohållbara nivåer. Nu är asylinvandringen är här för att stanna och håller på att undergräva välfärdsstaten som en irreversibel process. Antingen tvingas Socialdemokraterna att höja skatterna ännu mer för att finansiera underskotten, eller så blir de tvungna att skära i välfärdssystemen; oavsett vilket kommer Socialdemokraterna popularitet förmodligen att sjunka under mandatperioden. Under tiden kan Kinberg Batra invänta valet 2018 då hon hoppas på att kunna gripa regeringsmakten för att därefter fortsätta med den liberala politiken med invandringen som hävstång.
Invandringen har nått en sådan kritisk massa att den kommer att ha förödande effekter på det socialdemokratiska folkhemmet. Detta vet Anna Kinberg Batra om – och därför kan hon riskfritt ”ta avstånd” från den tidigare invandringspolitiken för att locka tillbaka väljare från Sverigedemokraterna.

Den nye FN-chefen säger att europeisk migration går inte att stoppa
Ut ur FN är en förnuftig överlevnadsstrategi


     "Tanken att hanteringen av migration är en fråga om nationell suveränitet är ytterst begränsad. Sanningen är att under tiden är de verkliga styrenheterna av internationell rörlighet smugglare och kriminella organisationer. ”Det måste göras klart att migration är oundviklig ",  framförde socialisten António Guterres till mängden av beslutsfattare och forskare.

     Trots att han använt ordet "börda" för att beskriva uppehållstillstånd till ett stort antal utlänningar, fortsatte han med att förklara: "Vi måste övertyga européer att migration är oundviklig och att det är de multietniska samhällen som är mångkulturella och multireligiösa som bygger välstånd. "Ny FN Boss: Europa Migration går inte att stoppa  säger den nya FN-chefen och politiker bör ignorera Väljarna. Snaphanen

Europa: Stoppa yttrandefriheten!
Har Europas länder blivit polisstater?

av Judith Bergman  •  23 november, 2016
New Europe rapporterar att i Leeuwarden har "runt 20 motståndare till planerna [på att bygga asylboenden] i området fått besök i hemmet av polisen". Med andra ord, Holland ägnar sig åt statligt sanktionerad censur, vilket väcker frågan: Har Holland blivit en polisstat?
I staden Sliedrecht dök polisen upp på Mark Jongeneels kontor och meddelade att han twittrade "för mycket" och att han borde "vara försiktig med tonfallet" – hans tweets kunde "uppfattas som uppvigling". Brottet? Jongeneel skrev i en tweet: "Högskolan i #Sliedrecht vill ta emot 250 flyktingar under de kommande två åren. Vilken dålig idé!"
I september 2015 rapporterade Die Welt att människor som uttrycker "främlingsfientliga" åsikter på sociala medier riskerar att förlora umgängesrätten med sina barn.
Medan europeiska medborgare grips och åtalas för att de utövat sin rätt till yttrandefrihet, kallar den tyske EU-kommissionären Günther Oettinger en kinesisk delegation på besök för "snedögon" ("Schlitzaugen"). Därefter belönades han med en befordran av EU-kommissionens president Jean-Claude Juncker, och är nu högste ansvarig för EUs budget.
Det är tydligt att alla inte är lika inför lagen. EU-kommissionärer kan fälla "främlingsfientliga" kommentarer och ändå bli befordrade; vanliga europeiska medborgare grips och åtalas för att de använt sig av sin rätt till yttrandefrihet.Gatestone
Kanada fördömer yttrandefrihet
av Judith Bergman
21 november, 2016
Efter att islamofobin har fördömts är detta inte slutet utan bara början." – Samer Majzoub, ordförande för Canadian Muslim Forum (det kanadensisk-muslimska forumet). Majzoub är ansluten till det Muslimska Brödraskapet.

Vad är det man fördömer egentligen? Kritik mot islam? Kritik mot muslimer? Debatt om Muhammed? Avbildning av Muhammed? Diskussion om huruvida ISIS är en sann manifestation av islam? Bör alla kanadensare som nu skriver kritiskt om islam eller är oense med de som menar att ISIS "inte på något sätt reflekterar religionen islams värderingar och lära" anses vara "islamofob"?

Frågan är naturligtvis huruvida Kanadas förslag kommer att återskapas i andra parlament i västvärlden. Organisationen för Islamiskt Samarbete (OIC) är särskilt aktiv i Europa efter att ha startat en permanent observationsgrupp för EU år 2013.
I vilket parallellt universum kan OICs försök att kväva yttrandefriheten ses som en avancering av yttrande- och religionsfrihet?

Medan OIC utökar sin mediakampanj och sina ansträngningar i Europa är det troligt att europeiska parlament uppmuntrar initiativ som förslaget i Kanada. Det verkar i alla fall som att EU gärna skulle underlätta ett sådant förslag.Gatestone


Kanadas premiärminister Justin Trudeau hyllar Fidel Castro men han äri nte den enda.


När Fidel charmade Sverige

Hur kunde Sveriges statsminister förnedra sig på detta vis? Tjusades han av Castros falska löften om att kunna skapa en ny och bättre människa? Var det den heta längtan efter att finna en alternativ väg mellan västlig kapitalism och förstenad kommunism av sovjetisk typ som fick Palme att så totalt tappa omdömet?

Pierre Schori, en av de ”goda krafterna”!
”Han är en av de största i samtidshistorien. Någon har sagt att han är för stor för sin ö. Castro ser allt i ett mycket långt perspektiv. Han är en encyklopedist och har närmast en renässansfurstens drag”,

Pierre Schori, i åratal en av Socialdemokraternas tongivande utrikespolitiker, i Sydsvenska Dagbladet 1986.
Den devota karaktäristiken är lika delar chockerande och sorglig, men inget tillfälligt hjärnsläpp från Schoris sida. Länge predikande han att Kubas socialistiska modell borde anammas av hela Latinamerika. ÖC Corren och Christian Dahlgrens blogg

Vi ska krossa dem Läs mer på Jan Millds Vitbok

Amerikas man i Sverige Carl Bildt yttrade så här efter presidentvalet i USA:
Om du lyssnar på vad Donald Trump har sagt under och efter sin kampanj, är det här slutet på västvärlden som vi känner den.
 Carl Bildt i Washington Post den 15 november


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar