måndag 5 december 2016

Maria Ladenburger, våldtäktsoffer och offer för ett förräderi. Kristendomen ska förintas i Sverige enligt Morgan JohanssonSnaphanen i övers. från danska. 

Artikeln nämner vilddjurets huvud vilket kan avse Kapitel 13 i Uppenbarelseboken i Bibeln.Här kan du läsa om olika meningar vad det kan betyda. Vilddjuret sägs ha sju huvuden och representerar ondskan. 


 Maria Ladenburger - ett offer bland många och ett offer för ett förräderi


 Våldtagen och dränkt i Freiburg av en afghansk asylsökande i oktober. 

Maria Ladenburger dog av en anledning: Hon blev förrådd av människor som inte bara var villiga att förråda sitt land utan också sina egna barn. Nu har mardrömmen hunnit ifatt förrädarna.

Han är troligen ansvarig för en annan kvinna mord i Freiburg, det på Carolin G, en annan joggare. Men den här gången finns det en skillnad från den vanliga mord och våldtäkt begås av tre världsmedborgare.  Hennes far är Dr. Clemens Ladenburger, juridisk topprådgivare för EU-.Kommissionen


Tragedin har drabbat vilddjurets huvud, det är skillnaden mellan det och nästan alla andra invandrarmord i Europa. "Om vi inte kan undvika valet, så hellre deras döttrar än våra, snarare än - oskyldiga underklassen", säger min vän författare. "Tillfogar oss död och våld, det är inte rättvist att de går fria." Det är lika svårt för denna familj, som för alla andra, men det bör inte och kan inte vara något annat.

Fattiga familjer och alla andra fattiga offer för EU och den politiska klassens förbrytelser mot de europeiska folken. Och stackars oss om vi inte reser oss upp mot dem i tid. Maria Ladenburger skulle ha fyllt tjugo år.Hennes vuxna liv hade inte ens börjat.

I Sverige var det för sent. Statssekreteraren Mikael Sandström kom med maktens eftergifter igår  men det var inte ett ord om det lidande och sorg för hundratals mord svenskar begåtts av invandrare, upp till 65.000 våldtäkter per år och 80.000 fall grov kränkning per år.

Sandström lovar ännu svårare tider, men innan de kommer bör enrättslig uppgörelse ske i Sverige. Ett enda beklagande från makten räcker inte. Man har ingen aning om  hur många vanliga människor som man har hållit tyst om och anses acceptabla ”collateral damage” i fyrtio år. De måste få upprättelse innan Sverige går vidare.. De har hållits nere och skall ha full politisk upprättelse.

Den huvudansvariga,  särskilt Fredrik Reinfeldt, skall be om ursäkt och betala för de liv som det har kostat. Varken mer eller mindre. Frågan i dag är om det finns en demokratisk lösning på vad de har gjort. Jag har starka tvivel. Om inte, finns det bara kvar våld…..

Fattiga familjer och fattiga alla andra offer för EU och den politiska klassen för brott mot de europeiska folken. Och dåligt av  oss om vi inte står upp mot dem i tid. Maria Ladenburger skulle ha fyllt tjugo år på morgonen. Hon hade inte börjat sitt vuxna liv. Sitt vuxna liv började inte.

Enligt en artikel på Gates of Vienna har tyska polisen stoppat utredningar som kunde visa att brotten är kulturellt betingade. Läs hela artikeln som är på engelska.


Låt oss komma ihåg Elin Krantz mördad av en “kringresande” berikare. Han hade varit i flera olika länder innan han hamnade i Sverige. Julia Caesar kallade det Ett politiskt mord. Läs hennes båda inlägg här:

Ett politiskt mord 1 och Ett politiskt mord 2

Justitieminister Morgan Johansson
har lovat

att förinta Kristendomen i Sverige.

Bildresultat för Morgan Johansson

Islam vinner genom att deras familjer skaffar sig så många barn som möjligt (1) och medvetet fostrar dem att följa islams livsregler. Ateismen vinner genom upprepande indoktrinering av antikristna idéer, genom konst, litteratur, teater och film. Vi kristna har undvikit att propagera för vår tro. Ateismen har lotsat fram sina sympatisörer till politiska positioner. Kristendomsfientliga lagförslag har ofta vunnit allmänhetens stöd. Jag var med när Humanisternas Christer Sturmark välkomnade Morgan Johansson som medlem. Den blivande ministern höll ett tal om att kristendomen skulle utplånas i vårt land. Världen idag

Pastor Stefan Swärd i Elimkyrkan i Stockholm skrev nyligen en artikel tillsammans med Humanisternas Christer Sturmark i Svenska Dagbladet. Deras gemensamma bedömning var att kronprinsessan Victoria och hennes make, nu prins Daniel, borde befrias från förpliktelsen att bevara luthersk tro. De menade att grundlagen bör ändras så att det blir möjligt för kungahusets medlemmar att välja ateism eller baptism som alternativ. Christer Sturmarks ambition är naturligtvis att påverka till kristendomens avveckling. Jag hörde när han och Morgan Johansson (före detta socialminister) lovade varandra att de skulle utplåna kristendomen i det här landet. Hemmets vän

(1)Houari Boumedienne i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:
”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar