måndag 12 december 2016

Mikael Wiehe, kommunismens övervintrade fanbärareFr. Snaphanen i övers.

Mikael Wiehe halvdansken på Nobelfesten.


Partiledaren och riksdagsledamoten Jimmie Åkesson var inte inbjuden detta år. Mikael Wiehe skrev en sju verser lång hyllningsdikt till till massmördaren Fidel Castro i Aftonbladet kultur. Man kan lära sig några saker av detta..

Kommunismen långa marsch genom institutionerna har varit en total framgång i Sverige. Även de borgerliga har upphört att vara borgerliga för länge sedan – allt enligt Roland Huntfordoch hyllar kommunistiska ideér  som ”globalisering, mångkultur och den så kallade ”genusvetenskapen”, som inte är någon vetenskap.

Det är en politisk doktrin som i alla kommunistregimer . Staten betalar, alla måste lyda idén. Vi har det inte i Norge, Danmark och Finland, endast i en urblekt version. Vi har borgerliga demokratier, något som  Sverige inte haft sedan 1968. Inte för att de är speciellt duktiga, de är bara mindre galna. Bildt, Bo Lundgren och Reinfeldt, det menar man väl inte på allvar?!

Se på t.ex. .Annie Lööf och hennes löjliga Centerpartiet, tidigare Bondeförbundet. Alla har varit anhängare av en maximal invandring som kommer att göra svenskarna till en minoritet i Sverige inom några decennier, kanske bara tio år. Man kan inte förutse vad som händer. Kommer mycket väl beväpnade svenskar göra motstånd mot ett fientligt övertagande av deras land, eller kommer de att överge allt motstånd i förväg? År 2016, vet vi inte detta.. Vi vet bara att de senaste 40 åren av politiken från samtliga parter, kommer att leda till krig förr eller senare, och troligen inom en generation.

Kommunismen förlorade, men den segrade totalt i Sverige liksom i Nordkorea och Kina i olika svårförklarliga variationer. …Att ett parti som kommunisten Gudrun Schymans Fi inte är någon riktig succé skyller man på att konkurrensen är alltför stor. Alla tillber de samma ideér, som vill  ödelägga landet…

Svenska AFA-iter som är hyper-våldsamma, är i själva verket inte systemoppositionella. De är maktens brunskjortor. De finansieras och understöds ideologiskt av den. Det finns ingen annanstans i Europa.

Sverigedemokraterna är inte inbjudna att ansluta sig till sällskapet, något som de borde vara stolta över. Den svenska nomenklaturan är en sekt i periferin av Europa som lever vidare trots att guden är död. Liksom de japanska soldaterna i Borneo, som år 1970 hade upptäckt att WW2 var över. Mikael Wiehe är en ideologisk soldat från tidigare krig som har kommit till platsen för att ära en grotesk regim, som inte har förstått att tiden rinner ut.

Där sitter han nu och ser ut som Kim Jong-un, en sådan ålderdom man kan endast kan få i ett sekteristiskt samhälle. Hans tröst måste vara: hjärndöda 18-åriga pop-festivalare som hejar på,  han är en ikon som Castro för alla dem som är vilseledda och aldrig tänkt en tanke. Nu bor han i Malmö, i en stad som har brutit samman ekonomiskt och socialt för vanliga svenskar. Vilken djupt föraktlig apparatchik (degenererad kommunistfunktionär) Mikael Wiehe är. Snaphanen


Från 2010 kan du läsa ett inlägg på denna blogg om Björn Afzelius bl.a. som var Mikael Wiehes vän

Björn Afzelius – En omvänd vänsterman

Hur det kan gå med hans hemstad kan du läsa här: Rättsstaten abdikerar 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar