onsdag 14 december 2016

Reinfeldts hat mot Sverige och välfärden. Svenska pensionärer allt fattigarePå Aktuellt kunde vi höra Fredrik Reinfeldt uttrycka sin belåtenhet över sin tid som statsminister. Han tyckte invandringen var bra och bondjäntan Maud Olofsson instämde, glad att få ha varit med bland de stora gossarna!!!

Reinfeldts planerade förstörelse av välfärden.

Om framtiden
Några reflektioner om vad år 2017 och bortom kan innebära.

Vi närmar oss slutet av år 2016 med en rasande fart. Än har jorden inte drabbats av planet X (Nibiru) och annat elände, som WWW III, som förutspåtts i många filmer på Youtube.

Sverige har dock, tack vare ansvarslös politik, passerat "point of no return" vad gäller nationellt sönderfall. Det finns idag inga reella möjligheter att reversera utvecklingen i ett av världens mest korrupta och skuldsatta länder. Läs
här. Sverige är inte längre en tillväxtekonomi utan en skuldekonomi.
---Sverige ägs och styrs helt av de angloamerikanska bankoligarkerna och vi är alla slavar under dem. Regeringen är bara marionetter för dem, och det spelar ingen roll vilken regering vi har, eller får, då vi saknar reella möjligheter att påverka vår egen framtid p.g.a. EU och vår kollektiva skuldsättning som regeringen gör allt för att öka varje sekund. Vi är ägda. Kommer EU att ändra form i spåren av globalismens sammanbrott? Den frågan ställer Peter Krabbe här. Läs!
---Systemet byggt på makt och kontroll av en liten elit, 1% av jordens befolkning, ser ut som det gör, och ingen av oss har makten att ändra på detta. Allt vi kan göra är att förbereda oss på det som komma skall på det personliga planet.

Emigrera är ett helt klart ett bra alternativ då inget annat land kommer att råka lika illa ut som Sverige.
---Symboliken mellan Titanics undergång och Sveriges undergång är stark. Det var samma bankfamiljer som sänkte Titanic som idag sänker Sverige. Några av världens rikaste personer var ombord på Titanic och Rothschild behövde undanröja dem för att kunna etablera sitt "Federal Reserve System" vilket han gjorde året efter sänkningen av Titanic, år 1913.

1517 människoliv betydde ingenting för honom. Svenskarnas öde bryr sig bankmaffian inte om heller. I själva verket vill de utrota de flesta av oss i enlighet med FN Agenda 2021. Något jag skrev om bl.a.
här. Hela artikeln på Framtiden
Här följer tre artiklar från Det goda samhället som jag har saxat ur
Migrationspolitiken och orden
Det är dags att överge de begrepp och påståenden som har bidragit till det som vissa debattörer, inte utan grund, kallat för ”masspsykosen” kring svensk migrationspolitik. Det är hög tid för en tillnyktring. De ord, begrepp och påståenden jag tänker ta upp för analys är: 1. ”Alla som kommer är flyktingar”, 2. ”Papperslös”, 3. ”De flyr för sina liv” samt 4. ”Allas lika värde.
1. Att vi måste ta hand om ”flyktingarna” hör vi inte sällan från de som försvarar en stor invandring eller motsätter sig gränskontroller. De allra flesta migranter som kommit till Sverige är dock inte ”flyktingar” enligt FNs, eller någon annan rimlig och erkänd, definition. Icke desto mindre hör man detta konstant till exempel i Public Service.
2. ”Papperslös” är ett begrepp som är avsett att kamouflera och sentimentalisera dem som begår olagligheter, vilket det ju de facto innebär om man stannar i ett land trots att man inte har laglig rätt att göra de. Många av dem som migrationsaktivister kallar ”papperslösa” har i själva verket fått tydliga papper från Migrationsverket att de inte har beviljats uppehållstillstånd och således måste lämna landet. Läs hela inlägget här

Analysen av några av de ord, begrepp och påståenden som använts och ännu på sina håll används felaktigt i migrationsdebatten fortsätter. I dagens krönika ska jag diskutera om vad migranter egentligen reser ifrån och varför de åker 300–500 mil eller mer till just Sverige.
3. Att ”de flyr för sina liv” har varit ett mycket vanligt påstående hos dem som inget hellre vill än att se en fortsatt stor invandring trots enorma kostnader och slitningar för det mottagande landet. Särskilt vanligt var detta påstående under hösten 2015. Inte minst statsminister Stefan Löfven använde det ofta – minns talet vid Medborgarplatsen 6 september 2015. Hela inlägget
 Jag avslutar här min analys av några av de ord, begrepp och påståenden som använts felaktigt i migrationsdebatten eller som i sig saknar empirisk, etisk eller logisk relevans. Idag tar jag upp begreppet ”alla människors lika värde”.
4. Nämnda devis eller slagord är en felöversättning av FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna artikel 1: ”All human beings are born free and equal in dignity and rights.” Denna ursprungliga skrivning betyder att alla människor ska behandlas med ett grundläggande mått av värdighet liksom att de ska ha grundläggande mänskliga rättigheter varhelst de befinner sig. Läs mer av inlägget
De som använder påståendet redovisar aldrig någon empirisk grund för det, utan intalar sig det utifrån sin självupplevda godhet och uppfinner därifrån beskrivningar om hur det måste ligga till. Tankefiguren tycks vara ungefär som följande: ”Det är krig i Syrien. Människor från Mellanöstern kommer hit. Alltså flyr alla för sina liv. Vi måste öppna gränserna!”.Läs hela inlägget

Vilka betalar? Dags att svenska folket frågar sig det!

Fr. Snaphanen
Allt fler pensionärer lever i fattigdom


Svenska pensioner sämst i Norden
Jag har vetat det i flera år, men jag tror inte att danskar och norrmän i allmänhet är medvetna om i vilken utsträckning svenska politiker har slösat bort den gemensamma förmögenheten till utlänningar. De överför miljarder från svenskarna som byggde landet, till främmande ofta utan ett uns av asylgrund-. "Vi måste göra något åt det." säger Christina Rogestam, men det är inte mycket som kan göras vid denna sena tidpunkt.Hon var för övrigt chef för Invandrarverket 1988-92 under invasionen från Balkan, så hon har varit med i uppbyggnaden av denna olyckliga situation.

Det kommer att bli fler och fler svenska fattigpensionärer tills 100 procent är lika fattiga.  Med undantag för de rika, naturligtvis, som ofta kommer att vara pensionerade svenska politiker och journalister. De är en kast för sig, som en sovjetisk nomenklaturan.

Det framstår som en så allvarlig bild av svenska politiker och journalisters förstörelse och förräderi, att det inte är en avlägsen tanke att de inom fem till högst tio år kommer att hållas ansvariga för förräderiet. Rättsligt eller på annat sätt. Insatserna ökar stadigt, och Sverige är det mest slående exemplet på mismanegement (vanstyre) i Europas historia: "I mycket, mycket hett vatten." Kanske kommer det inte ens vara tillräckligt för att ha gjort en Anna Dahlberg nu. …

Siffrorna är helt förfärliga
Christina Rogestam hänvisar till ny statistik från Eurostat, som visar att trenden för svenska pensionärer går åt fel håll, både jämfört med våra nordiska grannar och övriga Europa. I Sverige har nu nästan var femte pensionär en inkomst som, enligt EU:s bedömning, innebär en ”risk för fattigdom”.Siffrorna är helt förfärliga, säger Christina Rogestam. Läs mer på Snaphanen och SvD

Från Snaphanen: Kommentarer om Mikel Wiehe och Nobelfesten.

Med kommunisten Mikael Wiehe på Nobelfest


Invandrare 1957
Sverige är helt fantastiskt. Man har lyckats göra politik av precis allting vänsterpolitik dessutom. Bara att ge etablissemanget en eloge dom har lyckats men att dom rikaste är så nära kommunismen är det otroliga i det hela. Men studerar man kommunism eller kapitalism så är det samma sak svälta ihjäl folket. Som gamla Maria som flydde Ungern 1956 hon sa åt mig för en 35 år sedan att kommunism eller kapitalism sak samma i det ena skjuter man ihjäl folket i det andra svälter man ihjäl folket. Dom orden kan jag inte bara glömma så nära dom ligger varandra Soros o grabbarna o Stalin sak samma vill jag nästan säga i slutändan är det. Makten ska ligga hos en liten grupp eller en person. En diktator behöver idioter runt sig också som kan förtrycka och hålla med precis som modern politik. Till och med som SD tyck som toppen annars är du körd men så blir det när inte makten utgår från folket demokrati alltså. Den existerar inte utan politikerna är översittare så utan uppror finns det ingen räddning för Sverige så enkelt är och upproret kommer aldrig det är en sak som är säker. Men jag ska dö i Sverige det är en sak som är säker för det är mitt hemland.

Kasper
I Mikael Wiehe har gåslevervänstern länge haft ett ansikte.

Samuel af Uggla
What you see is a paradise for misfits. Never forget!
Den enda som kan ställas till ansvar för Sveriges utomordentligt prekära situation är "BATRA".
Hon tillät Löfven genomföra en oblodig socialistisk statskupp i Sverige 2014. (DÖ)

Här kan du läsa inlägget från Snaphanen om Mikael Wiehe på Nobelfest

3 kommentarer:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=CoRw5kM-0ZY
  Minns nu EU är en del i det hela, man bör skyndsamt träda ur.
  https://twitter.com/rostaratt/status/805744159403495425

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vid EU valet var drygt hälften av väljarna hjärntvättade därför blev det som det blev. Vid EMU valet var det en majoritet som var vid sina sinnes fulla bruk och röstad nej. Vilket vi idag kan glädja oss åt. EU sekten skall vi lämna så fort möjlighet ges Denna möjlighet kommer förmodligen snabbare än vi kan ana.

   Radera
 2. Du invandrare 1957 har helt rätt något uppror från det Svenska kommer inte att ske. Svensken är alldeles för räddhågsen och konflikträdd och går därmed och längtar efter att någon annan borde göra något. Detta är inget nytt hos Svensken utan detta har pågått i många många årtionden. Svensken är en stor MES.

  SvaraRadera