söndag 4 december 2016

Svenska politiker koloniserar Sverige mot folkets vilja. Reinfeldt den värste landsförrädaren i modern tid.


 
Bloggen "ORD MOT ORD":

"Med hjälp av enorma summor från skattemedel anser sig således oikofoberna ha rätt att förvandla Sverige till ett s k 'mångkulturellt samhälle', dessutom med tvång – trots att svenskarna i alla opinionsundersökningar sagt ifrån att de inte vill ha en sådan samhällsutveckling. DN citerade någon som för flera år sedan (1998) skrev att:

 'Detta är första gången i världshistorien som en demokratiskt vald regering tvingar sitt eget folk att bekosta sin egen kolonisering'.

 Så sant, så sant! Oikofoberna genomför med tvång historiens största omdaning av Sverige utan att svenska folket givit sitt medgivande till det i ett demokratiskt val. Vi får inte ens ifrågasätta det på sakliga grunder!" Tankesmedjan Feminix

Vi svenskar tvingas bekosta vår egen kolonisering. Kan det sägas bättre? Det är ju precis så det är.

Roger Scruton (Wikipedia) brittisk filosof, som myntat begreppet oikofobi, som avser en nedvärdering av den egna nationen och dess kultur.
 
 Bildresultat för The need for nations Roger Scruton


Fr. Snaphanen i övers. fr. danska
Den svenska humanismens sammanbrott
En anmärkningsvärd artikel inledde den första vågen av reflektion från maktens korridorer. Det kommer inte att bli den sista, även om de flesta av de största bovarna kommer säkert föredrar att tiga. Låt mig återigen påminna om att det har pågått under en generation i Sverige, på ett eller annat sätt faller det in under  alla erkända definitioner på folkmord från 1945 till idag.

Det kan med andra ord bli ganska allvarligt för de viktigaste förövarna, och man kan bara hoppas att en eventuell uppgörelse kommer att ske inom ramen för rättsstatsprincipen . Jag skall följa med, men än så länge finns det inga referenser till denna artikel i MSM, och jag tror att det blir så tills vidare. DEN trivialisering (bagatellisering) som pågår nu, visar att de är mycket väl medvetna om att de har begått stora misstag. Låt oss se hur svenskarna reagerar när välfärdsstaten har försvunnit. Det är i mitten av den processen nu: Ändlösa skattehöjningar och minskande välfärd.

Humaniteten i den svenska migrationspolitiken har brutit samman. Den kris vi just nu ser är en följd av händelser bortom vår kontroll – krig, terrorism och sönderfallande stater. Men ansvaret för att situationen blev så allvarlig i Sverige är vårt eget. Flera regeringar, inte minst den som jag arbetade för under åtta år, har begått stora misstag i migrationsfrågorna. Det skriver Mikael Sandström, tidigare statssekreterare i regeringen Reinfeldt.

 Bildresultat för Mikael Sandström statssekreterare hos Reinfeldt

“Om vi inte vill acceptera att det skuggsamhälle som redan finns ytterligare växer, måste vi vidta åtgärder för att hindra människor från fattiga länder att komma hit. Det är inte cynism att påpeka detta. Det som är cyniskt är att låtsas att det inte finns ett dilemma. ”

“Insikten att 2016 inte är ett extremt år, utan det ’nya normala’ sjunker endast långsamt in i Kommunsverige.”
“Vi måste vidta åtgärder som permanent, eller i alla fall för lång tid, gör Sverige mindre attraktivt för migranter, annars förvärras problemen ytterligare. […] Alltså måste familjeåterförening bli svårare för den som fått uppehållstillstånd i Sverige. Det gör ont att skriva detta.”
“Vi befinner oss i obanad terräng. Inget demokratiskt välfärdsland har tagit emot så många migranter på så kort tid.”
“Det stora problemet framöver kommer heller inte att vara pengar, utan att få tillräckligt många händer, fötter och maskiner som behövs för att bygga hus. Vi kommer att se ökad trångboddhet, nödbostäder och kanske även slumområden av ett slag som vi varit förskonade från under större delen av ett sekel.”
“Hur vi än gör måste vi dock räkna med att en stor grupp aldrig kommer in på arbetsmarknaden, utan kommer att vara permanent bidragsförsörjd.” De goda föresatserna och haveriet utan återvändo. Nu befinner sig den svenska migrationspolitiken i obanad terräng
En annan moderat har fått kalla fötter: Billström (M) talar ut: Vi tog inte folkets asyloro på allvar

Säg mig vem du umgås med Fredrik?

Thomas Gür, FB: - Några aktuella rekryteringar till statstelevisionen och statsradion

Hanna Stjärne, Behrang Miri, Lina Thomsgård, Alexandra Pascalidou, Gina Dirawi, Jan Helin, Karin Hermansson, Fredrik Reinfeldt

Reinfeldt leker Skavlan

Bildresultat för obama och reinfeldt

Obama damp ner i Sverige och sen lovade Reinfeldt att alla syrier skulle få automatiskt PUT!

…Ulf Sparrbåge: ”Reinfeldts förakt för folkhemmet och svenskarna är svårslaget. Ny kommer han blåljuga i tv och ställa meningslöst insmickrande frågor till elitmänniskor.”

En gång i topp alltid i topp! De kan vandra fritt. Makten tar hand om de sina. Ena dagen journalist. Andra politiker och vice versa. Dessutom finns det någon skillnad på höger och vänster? På Göran Persson och Fredrik Reinfeldt? Svar: Nej! Soldatmamma

Moderaterna går mot en katastrof med Anna Kinberg-Batra
15171021_1727650264228814_4816854365585225775_n 
 
4895053
…Ansvaret för att man inte lyckats att få den förväntade utdelningen i opinionen är Moderaternas mycket svaga och robotaktiga ledare Anna Kindberg-Batra. Hon går inte hem hos någon och hennes senaste patetiska utspel där hon kopierar SD:s invandringskritiska politik, får hennes parti bara att framstå som en vindflöjel. Om en väljare vill ha en restriktiv invandringspolitik väljer man då ett parti som på kort tid velat från helt öppna gränser till helt stängda, eller ett parti som konsekvent krävt stängda gränser hela tiden? Det valet förefaller ganska enkelt.
Moderaterna bör bita i det sura äpplet och erkänna att Batra var en felrekrytering som man blev pådyvlad av Fredrik Reinfeldt. Man har faktiskt skarpare knivar i lådan att ta till. Vill man ha en kvinna så är Elisabeth Svantesson ett överlägset mycket bättre kort att satsa på inför valet 2018. Sparka Batra och välj Svantesson innan det är för sent! Antropocene
Rune Lanestrand på Facebook
Skavlan gosade med Reinfeldt vilket var väntat då han ständigt stryker högdjuren medhårs för att inte säga hemfaller till rent pinsam servilitet.
Hur kan en så erfaren journalist missa att ställa den fråga hela svenska folket ställer sig: hur kunde du Fredrik Reinfeldt tro på en flyktingpolitik som har förstört Sverige i grunden. Och i stället för en humanitär stormakt gjort sig till åtlöje över hela världen med en havererad migrationspolitik som tas fram som avskräckande exempel både i EU och i övriga världen.
En så slipad, slug politiker som Fredrik Reinfeldt ska inte behandlas som en konfirmand utan grillas. Nu fick han ostört upprepa sitt naiva drömscenarie om öppna gränser och mångkultur medan förorterna brinner, handgranater kastas och en ny dödsskjutning äger rum praktiskt taget varje natt. Ett rent inferno för de som bor i dessa områden.
Reinfeldt borde åtminstone fått frågan om hur han ser på att de fruktansvärda terrorattentaten i Paris och Bryssel planerades och finansierades av ett Jihadistnäste i Stockholm.
Heller inga frågor om att Reinfeldt flytt Sverige, bor i USA och är seniorrådgivare hos storbanken Bank of America Merrill Lynch. Hans finansminister Anders Borg har dragit till Hongkong och den asiatiska investeringsbanken AIIB. Det står allt mer tydligt att de politiker som har huvudansvaret för dagens kaos, som dessvärre bara är i sin linda, tar inget ansvar utan ger sig av den ene efter den andre.
Reinfeldt borde också fått frågan om han inte tar del av alla internationella medier som kommer med sina team till Sverige och rapporterar hem chockade över tillståndet i landet. Nu senast i ett stort reportage i Washington Post om stenkastande ungdomar, skadade poliser, ett hårdnande hedersförtryck i svenska förorter och myndigheter som hukande inte vågar stå upp mot Islams medeltida kvinnosyn.
Skavlan, bryt dig ur den härskande klassens trygga och välavlönade bubbla och rakryggat skildra verkligheten som den ser ut i bl a Sverige och Norge i dag.
Just när jag skrivit detta i går kväll kommer uppgifter om två dödsskjutningar på ett kafé i Rinkeby. Och att poliserna utsatts för stenkastning. Rune Lanestrand på Facebook. Läs alla kommentarer

Fokus på Sverige 1: Demokrati, socknar, och storregioner

Många svenskar tror att vi lever i en demokrati eftersom det är vad politiker och många makthavare försöker inbilla oss. Med demokrati menas folkstyre där folket i allmänna val utser sina politiska företrädare och röstar om vilken politik man vill ha lokalt, regionalt eller nationellt.
I ett land där makthavare kan kontrollera opinionsbildningen med hjälp av egna organisationer, statliga verk eller medier som går makthavarnas ärenden är demokratin satt ur spel. Demokrati förutsätter ett offentligt informationsflöde som representerar olika åsiktsinriktningar.
För att det demokratiska systemet ska fungera krävs fri information, öppna debatter, total yttrandefrihet, fri organisationsbildning och mötesfrihet där möten kan hållas utan att hotas av motdemonstrationer, hot eller våld. Hela artikeln på Asylkaos


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar