lördag 17 december 2016

Svenska politiker vill förbereda svenska folket för krig mot Ryssland.Dag in och dag ut ljuger svenska politiker och journalister för svenska folket.

Läs här på Russia Insider om Sverige.

Här finns en del av översättningen:
Svenska försvarsdepartementet säger åt städerna att förbereda krig mot Ryssland.

”Varit för flata att sätta gränser för toleransen”

Ni förtjänar endast snöret varenda en i sjupartiet, så lägg inte lök på laxen, genom att försöka urskulda att ni idéfattigt snurrat tummarna när landets friheter går under. Och framför allt, Björklund, gör inte skadan  mångdubbel genom mer EU, roten till allt ont.Soldatmama

Då och då får jag tankar från Brage Norin

Tankar från Brage Norin Skogså Tankesmedja
EN TYST MINUT FÖR SVERIGE - EN GÅNG I MÅNADEN
SVERIGES ABSOLUT VIKTIGASTE UPPGIFT ÄR ATT KLIPPA BANDEN MELLAN STATEN OCH WALLENBERG.

Sverige är inget fritt land. Vi är både en nation och ett aktiebolag. Finansfamiljen Wallenbergs band med staten måste klippas av. Detta band har förnedrat vårt land i nästan ett helt århundrade. Alla statsministrar i alla regeringar har i praktiken varit i händerna på den mäktiga finansfamiljen Wallenberg.  Finansfamiljens strypgrepp runt Sveriges hals har under lång tid varit den svenska krigsindustrin.

..Vi måste sörja över den tid när Carl Bildt var Sveriges utrikesminister
- Vi måste sörja över att Sverige kämpade för "friheten" i Afghanistan
- Vi måste sörja över att vi deltog i kriget mot Libyens folk
- Vi måste sörja över att vi tillverkade trampminor så länge
- Vi måste sörja över att svenska ministrar kördes med Wallenbergs privata flyg till 

I Boken Den nya överklassen finns ett kapital som lyder:

Vad  är det för speciellt med Wallenbergs?


Hos den så kallade breda allmänheten präglas bilden av familjen Wallenberg av vitt spridda missuppfattningar, t.ex. att den är så rik vilket inte alls stämmer det finns  företagare i vårt land som är mycket rikare.


Enligt författaren av boken är det en missuppfattning att familjen är långsiktig som ägare. Han menar att det kanske var så förr i världen men knappast nu och så räknar upp flera företag upp som inte har ”rosat marknaden” enligt författaren.

ABB gick nästan i konkurs, Ericsson gick också nästan i konkurs, Astra gjorde en misslyckad fusion och blev brittiskt.

Stora blev finskt och har därefter gjort ett antal katastrofala affärer.Medieteknikföretaget Gambro misslyackes med sin förvärvsstrategi och köptes upp av den egna riskkapitalfonden EQT. Saabs personbilstillverkning såldes till oengagerade GM och har därefter fått en besynnerlig, holländsk ägare. 

SAS har i åratal varit i mer eller mindre konstant kris. SEB:s vårdslösa kreditgivning – med parallell bonusfest – tvingade ledningen att luta sig mot staten. WM-Data såldes till ett brittisk bolag.
Börsplatsen OMX såldes till Dubai och amerikanska Nasdaq. Och aktieinnehavet i Scania såldes till Volkswagen under mindre sympatiskt former. Övriga aktieägare blev lottlösa.”

Här kan du ladda ner boken som pdf

Staten och kapitalet. Socialdemokratin har haft sitt ihop med Wallenbergs länge. Läs mer här


Starka krafter i Stockholm vill bygga ett Nobel Center på Blasieholmen och riva Kungliga Tullhuset och hamnmagasinen och ersätta dem med ett kärnkraftsliknande Nobel Center. Finansiärer är bland andra HM-familjen och Wallenbergs stiftelser. Finansieringen kan ske på olika sätt.

Självklart är det Socialdemokraterna  och Moderaterna som driver frågan. Ingen känsla för svensk kultur.


Att "mycket förmögna personer" inom finans- och affärseliten kunnat köpa sig platser till Nobelfesten får forskarvärlden att rasa. (Foto: TT)


1 kommentar:

  1. Jag är sen många år förberedd på krig i mitt land Sverige men INTE mot Ryska personer utan mot drägget som väller in landet från fjärran länder.

    SvaraRadera