torsdag 26 januari 2017

Anden är ur flaskan. Sanningen kommer att segra. PK-isterna förlorar.Men sanningen lever. Bland bilor och svärd
Lugn står hon med strålande pannan.
Hon leder igenom den nattliga värld
Och pekar alltjämt till en annan.
Det sanna är evigt: Kring himmel och jord
Genljuda från släkte till släkte dess ord. (från ”Det eviga”)
"Detta kommer att bli folkets år."
av Soeren Kern  •  25 januari, 2017
"Denna ande kommer inte att återvända till flaskan, oavsett om du gillar det eller inte." – Geert Wilders, parlamentsledamot och partiledare för Frihetspartiet, Nederländerna.
Ett växande antal européer gör uppror mot årtionden av regeringsinförd multikulturalism, politiskt korrekta talkoder och massmigration från den muslimska världen.
Europas etablissemangpartier har, till skillnad från att adressera de vanliga väljarnas oro, försökt tysta ned de som är av en annan åsikt genom att stämpla nejsägarna som främlingsfientliga, islamofober och nynazister.
"I många avseenden bevisar Frankrike och Tyskland att de inte förstår Brexits betydelse. De följer reflexmässigt, nästan religiöst, exakt den väg som har framkallat EUs nuvarande existentiella kris." – Ambassadör John R. Bolton, USAs före detta ambassadör till FN.
"Det finns en genuin känsla av att Trumps övertagande av Vita huset är en del av en större, global rörelse. Våra kritiker skulle, med hänvisning till Trumps kandidatur och hans tal, kalla det för populismens uppgång. Jag skulle säga att det helt enkelt är en återgång till nationsstatlig demokrati och ordentliga värderingar... Detta är en äkta politisk revolution." – Nigel Farage, före detta partiledare för Storbritanniens UKIP, som var i spetsen för landets utträde ur EU.
"Detta avbrott är givande. Tabun från de senaste åren finns nu helt och hållet med på dagsordningen: illegal invandring, islam, struntpratet om öppna gränser, det dysfunktionella EU, folkets fria rörelse, jobb, lag och ordning. Trumps föregångare ville inte tala om detta, men det ville majoriteten av väljarna. Detta är vad demokrati är." – Roger Köppel, chefsredaktör på Die Weltwoche, Schweitz. Gatestone


DGS: Gästkrönikör Zhengyang Wu: Jag valde fel land
För 28 år sedan kom jag till Sverige som gäststudent, och jag valde att stanna för Sverige var ett vackert land, och det svenska samhället välmående och tryggt. Människorna var homogena därför var det lätt att förstå varandra och att komma överens, och samhällsviktiga förbättringar kunde genomföras smidigt. Det fanns ingen etnisk eller religiös motsättning, och välfärden såg till att ingen behövde lida på grund av fattigdom. Jag kände mig lyckligt lottad för att få flytta hit.Läs hela artikeln

Soldatmamma: Hack i häl på Trump.
Det finns trots allt ett par kloka Moderater, Här skriver en av dom, Tapani Juntunen (M): "Sverige först!.Alltför länge har Sveriges politik varit fokuserad på allt annat än just Sverige. Nu måste Sverige hamna i fokus. På företagen, på arbetarna, på medborgarna. På polisen, rättssystemet, försvaret, pensionärerna, välfärden.
Det är mycket bekymmersamt när vår statsminister Stefan Löfvén står i Davos på World Economic Forum och berömmer den svenska modellen. Samtidigt samma vecka framkommer det att efter ett mord i Malmö på en 16 åring har polisen inga resurser, bevismaterial säkras inte. Det är dagens Svenska modell.

Den internationalism som präglar Socialdemokraterna tycks ha tagit över den politiska agendan, och det nationella har fått stå tillbaka. Sverige behöver en ny politisk allians som sätter det nationella i fokus.Sverige Först"  Hela inlägget

Nu är inte bara Sverige på världskartan, även dumma murvlar visar världen att   vårt land styrs av idioter!
Den första, andra och tredje statsmakten i Sverige styrs av idiotiska nollor till murvlar. Det är de som har förstört vårt land. Det är de som föreslagit och hyllat andra idioter som de lyckats få in överallt i etablissemanget. Hela inlägget

1 kommentar:

  1. Trump tillsammans med Putin blir männen som visar vägen för oss folken i Europa. Viktor Orban skall besöka Putin i dagarna. Allt går rasande fort nu. Snart kommer vi folken i Europa åter att kunna andas friska nations vindar. Vi får hålla tummarna att de tre valen i Europa går vår väg.

    SvaraRadera