fredag 20 januari 2017

Barack Hussein Obama - Det hemliga socialistspråketFörst ett litet utdrag från EKP som handlar om Obama och hans åtta år som president. I sammanhanget nu när han avgår passar jag på att lägga in en artikel som jag fick mig tillsänd för några år sedan. Alinsky-koden – det hemliga socialistspråket.

Nedräkning

Under de senaste åtta åren har Barack Obama använt makten som USAs president för införa sin vision av en socialistisk världsordning över hela jordklotet. Av den anledningen kommer många människor, inte bara här utan i många andra länder, att fira när Obama-eran officiellt slutar i dag.  Obama-eran har gett oss Arab Spring, Benghazi, ISIS, inbördeskrig i Syrien, inbördeskrig i Ukraina och Irans kärnvapenavtal. Hela inlägget här

Alinskykoden – det hemliga socialistspråket

America är som förvirrat, skrämt och dominerat av vänsterns hemliga språk.
Utan detta hemliga språk, skulle "matrix" av svek och villfarelse som omsluter det  moderna America försvinna snart - precis som i sci-fi film blockbuster "The Matrix" - och medborgarna skulle se Barack Obama och hans administration för exakt vad de verkligen är: engagerade revolutionärer från den radikala vänstern.

"I Orwells '1984 '  säger Whistleblowerredaktören David Kupelian,  "en tyrannisk framtida regering upprätthåller makten med hjälp av ett kraftigt manipulativt språk som kallas" ”Nyspråk”, med propagandaslagord  för det styrande politiska partiet - som" Krig är fred " "Frihet är slaveri" och "Okunnighet är styrka."

"Amerika idag vänds upp och ned på grund av ett 1984"-influerat "nyspråk" på vilket de politiska och kulturella byggstenarna i dagens samhälle nu betyder motsatsen till vad de ursprungligen betydde ", säger han.

Till exempel, hur kan en handling som att generöst ge stöd till dem som behöver, som tidigare kallades "välgörenhet", förvandlas till sin raka motsats - "rätt"? Hur kunde "illegala invandrare", som brukade vara brottslingar, förvandlas till "invandrare - ryggraden i vår nation"?

Alla vet att homosexuella nu är "gay", abortförespråkar "fritt val" och ateister "Brights", men visste du att viss vårdpersonal inom mentalsjukvården  nu hänvisar till pedofili som "generationsövergripande sex" och pedofiler som "mindre-lockande personer" eller Maps?

Hur kunde Islam (där den populära eufemism för pedofili är "barnäktenskap" och äktenskapsbrott kallas "tillfälliga äktenskap") bli en "fredens religion"?

Hur kunde Obama-administrationen omvandla krigshandlingen den 11/9  som resulterade i mass-slakt av nästan 3.000 amerikaner i en "man-orsakad katastrof" och vårt svar på det en "utomlands oförutsedd händelse"? Har vi nu omdefinierat allt så att vi nu anammar "1984"-stil bedrägerier som "Kärleken är RÄTT", "Moral är HAT", "TRO är okunnighet", "Avund är rättfärdighet" och "Stöld är RÄTTVISA"?

"Alinskykoden" är en omfattande och banbrytande rapport från David Kupelian med titeln  titeln  Magiska ord: vänsterns hemliga vapen för att omforma det traditionella Amerika.

Bland dess  uppseendeväckande fynd: USA: s kontroversiella" politiska korrekthet ”kultur  - - som påföres i  full styrka på college studenter och endast något utspädd på resten av befolkningen - kan ursprunget spåras till ingen annan än den beryktade kinesiska kommunistledaren Mao Zedong, som innehar rekordet av att ha dödat fler människor än någon annan i historien - runt 50-70 miljoner själar, fler än Stalin och Hitler tillsammans.

Höjdpunkter i "Alinskykoden"  är:

 "vänsterns brända jordens taktik" av Joseph Farah, vänsterns besatthet med att censurera och eliminera motsatta röster

 "Magiska orden" av David Kupelian, vänsterns hemliga vapen för att omforma det  traditionella America

 "Lib-Speak: ett lexikon för Age of Obama" av Don Feder

 "Politiska ordlekar" av Thomas Sowell, som kallar Barack Obama en "mästare" i "att ljuga väl" genom att omdefiniera ord

 "De 50 förbjudna orden" av Joe Kovács, rapport om New York City skoldistrikt som finns "politik", "evolution" och även "födelsedagar" som stötande för att finnas med i prov

 "Vad är" rättvisa "?" Av John Stossel, som visar att samtidigt lurar djup orättvisa bakom vänsterns favoritstridsrop..

 "Lögnens president”  av David Kupelian om vad som händer när den fria världens ledare ständigt vilseleder?

 "Alinsky s metoder förklaras" av Phyllis Schlafly, om hur Obamas roll modell Saul Alinsky visar revolutionär handling genom att inleda med några väl valda ord

 "Wannabetyrannens hemlighet" av David Kupelian, om vad som gör samhällelig negativ  transformation så lätt för radikaler att genomföra

"Varför liberaler inte debatterar med  konservativa" av Dennis Prager, som säger

"Vänstern är ett offer för sin egen hjärntvätt"

"Det är inte för sent att stoppa denna galenskap", säger Kupelian, "men vi måste helt enkelt förstå språket eliten talar med varandra - och till oss. Att inte förstå det är att anta det, tillgodogöra sig det och omedvetet delta i omvandlingen av USA till en plats som våra förfäder inte ens skulle börja att känna igen. " The Alinsky code

Här finns mer att läsa:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar