lördag 7 januari 2017

Blir valet 2018 ett blodbad, eller kommer det i år. Lena Mellin, "stjärnjournalisten" är skrämdFörst lägger jag ut ett inlägg av Kenneth Sandberg. Längst ner har jag lagt in en tonsatt dikt av Gustaf Fröding, en av våra stora diktare. Herr T och hans spelemän sjunger ”Det förskräckliga levernet  på kafeét”. Bildspelet är bra och ni kommer väl alla ihåg Skandiabanken och dess korrupta ”bankirer”.

Den tidigare socialdemokratiske justitieministern Lennart Geijer finns också med. Om honom finns mycket att säga. Alex Schulman skymtar också. Det är han som nu höjs till skyarnas av ”kultureliten” för att han har skrivit en bok om sin döda alkoholiserade mamma. Hon har ingen möjlighet att komma till tals, eller hur? Varför blev hon alkoholist?Från vederhäftigt håll har bloggaren fått höra att i trakten kring Vimmerby så kallar man Vimmerby Tidning för svintrumpeten. Här kommer till att börja med ett inlägg från Kenneth Sandberg om ”små gossar” i tjugoårsåldern som har fått lära sig att gå på toaletten. Projektledare är en dam som heter Angelica som säger så här:

Det var tufft men i efterhand så tycker jag att vi inte skulle ha gjort någonting annorlunda, säger socialnämndens ordförande Angelica Katsanidou (S).Läs mer

Den italienske komikern Beppo Grillo säger följande om pressen:
Italiens Grillo slår till mot massmedia "Uppenbar Manipulation av verkligheten"

""Tidningar och tv nyhetsprogram är de största tillverkarna av falska nyheter i landet, i syfte att garantera att de som har makten skall få behålla den.”Zerohedge

Fr. Snaphanen:
Varför Japan vägrar mångkultur
Det finns inte mycket kvar av Löfvens och Reinfeldts teorier om invandringens nödvändighet för arbetsmarknaden efter detta. I Sverige fabulerar S och M om att skapa 200.000 "enkla jobb" som 3 världsinvandrare kan fylla. I en tid när de försvinner så snabbt som morgondaggen , kommer före detta högteknologiska Sverige bli Brasilien: Gatsopare, skopoutsare och hissoperatörer. I en tid då även buss- och taxichaufförer blir överflödiga. Hur tänker svenska politiker? Inom kort kan det saknas 200 000 ”enkla” jobb. Jobb som inte kommer att skapas.Läs mer

Socialdemokrat: Nästa val blir ett blodbad

Lena Mellin har aldrig varit så skrämd
 Bildresultat för Lena Mellin
Jag tror nog att vi är några som har förstått detta i ett par år. Lena Mellin efterlyser en krisstrategi. Om de andra partierna haft en annan strategi än sticka huvuden i sanden, som de förmodligen använde huvudet till. Först förlitade de sig på att smarta journalister censurerade strategin från deras synvinkel. Eftersom det inte gick något vidare, försökte de att eliminera SD mandaten genom att frysa ut dem. Nu sanningen timme längre huggen. Den kommer 2018 där alla de problem som de har drivit framför sig kommer att bryta sig loss i full fart. Det är verkligen ett blodbad, Lena Mellin, och det har varit åtminstone tjugo år i vardande . De undertryckta avkastning i demonisk formen,som Kasper Støvring skrev i Jalvings Sverigebok 2011. Och det blir med en skräll (De bortträngdas återkomst i samhället)

Sverigedemokraterna skär som en rakkniv genom opinionen.Enligt Aftonbladet/Inizio äger partiet tre av åtta sakfrågor. Det är fler än något annat parti. Det här är den mest skrämmande opinionsmätning jag har läst i hela mitt liv.

Den visar med vilken styrka, bredd och omfattning som Sverigedemokraterna tar plats i den svenska opinionen.De föser med obönhörlig kraft de andra partierna mot politikens utmarker. De blir rädda för att de förstår att de gör någonting fel, men inte vad. Det leder till förlamning.
Det är enormt uppseendeväckande. Partistrategerna bör genast tänka ut en grundläggande krisplan om de vill undvika att nästa val blir ett blodbad. Det kan dock redan nu vara för sent. Sverigedemokraternas fäste i den svenska opinionen är långt mer omfattande än väljarbarometrarna, som mäter stödet för partierna, ger intryck av. Aftonbladet/Inizio: SD vinner fråga efter fråga

Johan Westerholm menar att blodbadet inträffar innan 2018. Det stundar ett politiskt blodbad. Men långt före valet 2018

Statsminister Stafan Löfvén.”Vårt land ska vara en ledande och inspirerande kraft i världen.
Där vi sluter klyftor och förverkligar de löften om frihet vi ställt ut till våra barn. Där vi investerar gemensamt i människor och miljö, i kunskap och konkurrenskraft, i trygghet i nuet och hopp inför framtiden.”

Precis så här värdelösa är svenska politiker idag 

  Vi har ett riksdagis med värdelösa fjollor som hellre springer på Pride-festivaler och excessar i privata upplevelser, precis som ekorrar i ett ekorrhjul.

Sedan vi slopade tvåkammarriksdagen har vi fått virrhjärnor och infantila nollor som befolkar det som tidigare var maktens högborg, och tyvärr i praktiken fortfarande är det, med andra ord har Sverige fått ett pöbelvälde och riksdagen har blivit ett riksdagis som fullständigt förstör landet.. Snart spricker Sverige.  

Sveriges kreditdrivna högkonjunktur börjar ge vika, visar nya siffror från SCB. Nu går det tungt belånade välfärdslandet mot lägre tillväxt, sämre tider och sannolikt en allvarlig kris.

Från Brage Norin har inkommit följande:
VILKET DJÄVULSKT KAOS SOM UTBRUTIT I DEN FÖRLJUGNA VÄRLDEN.
Vilket land man än läser om på nätet - så är det samma historia. The Diplomat
är minsann ingen kommunistblaska - vilka hisnande artiklar om USA fall i Asien! 
Libyen är ännu ett fiasko för USA och väst. Jordanien likaså. Egypten samma 
sak - för att inte tala om Turkiet. Dra inni helvetet så fort allt har gått.

Fattar inte SVT, Sveriges radio och Aftonbladet med fler - att läget är kört?
CIA kommer att krossas! EU kommer att haverera. Dollarn kommer att falla.
Kollapsen av hela den förljugna "fria" världen har redan kommit halvvägs.  
Under andra halvåret 2016 avlöste katastroferna varandra.

ÄR VÅRA POLITIKER SÅ BLINDA ATT DOM INTE FATTAR NÅGONTING?
Ser ni inte att ni har skapat ett storskaligt och totalt kaos i Sverige? 
Ser ni inte att ni har lyckats skapa kaos i den svenska sjukvården? 
Ser ni inte att segregationen i Sverige har misslyckats fullständigt? 
Ser ni inte att den svenska skolan har slagits sönder?
Ser ni inte att väldet exploderar?
Eller - kan det vara möjligt - var allt detta er mening?

Hur i blanka helvetet kunde vi rösta på er???
Vi sjunger inte ens "Närmare Gud till dig" - trots att den svenska skutan sjunker.
CIA:s hjärntvätt har skadat vår nation fruktansvärt. 

Vi måste tillsätta en nationell katastrofkommission - utom politikernas kontroll.
Kommissionen måste avstängas helt från det svenska hönshuset - Sveriges Riksdag.
Inom något enstaka år kollapsar väst. Vi kan inte låta politikerna fortsätta att förgöra vårt land. Men kanske är det omöjligt. Vi verkar vara förlorade. CIA:s femtekolonn i Sverige lyckades väl.

Brage Norin - Skogså Tankesmedja.

Det förskräckliga levernet på kaféet

 

1 kommentar:

  1. Det finns alltid att skylla för alla misslyckanden som våra politiker gör.
    Nazister, Trump och Putin, mer behövs inte.

    SvaraRadera