måndag 30 januari 2017

Brage Norin: Svensk räddningspanel måste tillsättas. Bort med ruggugglorna som förstör vårt land. Makten och kvinnomaffian

Brage Norin:
Uppgiften är akut - en svensk räddningspanel måste tillsättas. Stasis folk i Östtyskland rensades ut - ganska - effektivt. Vi måste göra samma städningsoperation även i Sverige. Vi måste börja planera för vårt lands framtid. Precis allt måste ses över från grunden. Vi kommer att få leva med det gamla CIA-folket hur vi än städar. De har bitit sig fast i hela den akademiska världen. Men kanske inte detta blir något större problem. De svänger sannolikt alla kappan för vinden - utan att ens vara medvetna om detta. 

Hur sjukt är Sverige?
Sverige är ett mycket sjukt land. Ja inte bara sjukt utan rent bisarrt! Vi har folk i riksdagen, i justitieutskottet som tror att man löser läktarvåldet med en samordnare med genusperspektiv. Vår socialförsäkringsminister säger att vår sjukvård är i världsklass och att säga något annat är att sprida alternativ fakta. Detta samtidigt som canceroperationer skjuts […]Toklandet

HeForShe-ambassadör Stefan Löfven 

 Bild på statsminister Stefan Löfven och skådespelaren Emma Watson.

Statsminister Stefan Löfven och skådespelerskan Emma Watson gjorde gemensam sak för att lyfta jämställdhet vid Världsekonomiskt forum i Davos den 22 och 23 januari 2015.

 - Jämställdhet är något vi alla tjänar på. Det är moraliskt rätt för att det skapar frihet för både kvinnor och män att själva välja hur de vill leva sina liv, och jämställdhet bidrar också till tillväxt och ökat välstånd, säger Stefan Löfven.
… - Länge har jämställdhetskampen drivits främst av kvinnor. Det är dags att fler män kliver fram och engagerar sig för att driva jämställdhetsarbetet framåt. Jag vill därför uppmana alla män att vara med och ta sin del av ansvaret - på jobbet, i familjen och bland vänner. Det är vi alla som bor i Sverige som tillsammans formar vårt land. Tillsammans kan vi skapa ett jämställt samhälle, säger Stefan Löfven. Regeringen
 

Kaplan om Fadime: “Det var rätt att hon dödades”

HEDERSVÅLD Före detta bostadsminister och miljöpartisten Mehmet Kaplan ska ha reagerat på mordet på Fadime Sahindal med att uttrycka att det var rätt att döda henne.

Enligt Ledarsidorna.se ska Kaplan som dåvarande ordförande för Sveriges unga muslimer, som nyligen blev av med statsbidrag, ha fällt uttalandet då han och Bam Björling, som lämnade Miljöpartiet i samband med att Kaplan blev minister, var på väg till en tv-studio för att debattera mordet på Sahindal.
“Det var rätt att hon dödades”, ska Kaplan ha sagt till Björling – ett citat som är avstämt med Björling som i sin tur ska ha “beordrats” av Yvonne Ruwaida (MP) att inte tala om så kallat hedersvåld.

Läs: Olle Ljungbecks två tidigare inlägg här och här
av Uzay Bulut  •  27 januari, 2017
"Några av dessa kvinnor och flickor har varit tvungna att titta på när 7-, 8- och 9-åriga barn förblödit framför deras ögon, efter att ha våldtagits av ISIS-miliser flera gånger om dagen. ISIS-miliser har bränt många Yazidiska flickor levande när de vägrat att konvertera... Varför? För att vi inte är muslimer..." — Mirza Ismail, ordförande vid Yezidi Human Rights Organization-International.
"Detta är ett folkmord mot kvinnor." — Zeynep Kaya Cavus, en framstående alevitisk aktivist.
Ledsamt nog valde många av arrangörerna och deltagarna i kvinnomarschen i Washington att ignorera det faktum att kvinnor torteras och utrotas av islamistiska terrorister, och att de i andra delar av världen inte får utbilda sig eller ens lämna hemmet utan tillstånd från en man.
Om bara dessa kvinnor hade känt sig lika motiverade att protestera mot slaveriet, våldtäkten och tortyren av yazidiska kvinnor och barn som mot priset på tamponger.
Lernia vill att blattesvenska ska bli norm i Sverige

…Lernia går nu in för att maximera språkförstörelsen. De säger på sin hemsida:
Lernia erbjuder företag och organisationer att använda sig av den nya rikssvenskan, till exempel genom att ersätta rösten på sina telefonsvarare och andra taltjänster. Detta är ett effektivt sätt att bidra till att bryta normen kring hur svenska ska låta.

Mikael Parkvall som är ”språkforskare” på Stockholms universitet säger:
Rikssvenskan har varit en norm för hur människor ska tala när de talar så kallad ”felfri svenska”, men för oss lingvister finns överhuvudtaget inget som är rätt eller fel. Den nya rikssvenskan visar på ett aningen absurt sätt att det inte finns något som är felfri svenska, iallafall inte om vi vill låta människor i hela Sverige vara representerade och inte bara låta något ursvenskt fantasifoster vara måttstocken.
1 kommentar:

  1. Det blir kanske lite råg i ryggen även på de gamnackade svenskarna när de ser vad som händer i den stora världen. Trump och Putin får hålla på ett tag sen blir det dags för oss i Sverige och ta till orda och handling.

    SvaraRadera