tisdag 3 januari 2017

Den globala eliten vill ha krig! 1968:orna förstörde SverigeUSA:

CIA-agent: Om USA lämnat Saddam i fred hade IS aldrig uppstått

Islamska Staten hade aldrig blivit framgångsrikt om Saddam Hussein blivit lämnad i fred av USA, säger John Nixon en CIA-agent och analytiker som förhörde Saddam. Nixon hävdar att vi måste acceptera ledare som Väst avskyr för att bibehålla ett stabilt Mellanöstern.
Uppgifterna kommer från RT.com som av bla Washington Post indirekt pekats ut som en fake news site, men flera andra medier publicerar exakt samma nyhet.
John Nixon var den första person som förhörde Saddam efter att han tillfångatagits i december 2003. Nixon skriver detaljerat om händelseförloppet i sin bok: “Debriefing the President: The Interrogation of Saddam Hussein” (Blue Rider Press). Han skriver även en debattartikel för Time Magazine om vad han anser var ett enormt misstag av USA, att attackera och ersätta Saddam Hussein som Iraks ledare.Hela artikeln

Sverige:
Början till slutet
De är fortfarande stolta över sig själva; stolta och självgoda. De vi brukar kalla 68:orna, raserade det svenska utbildningsväsendet och egentligen allting annat också med sin kommunistiska revolutionsromantik. Hur det var möjligt att tillbedja mördare och diktatorer "vet" de inte ens själva om du frågar dem. "Oh yeah, det var mina vilda år".

…Men 68:ornas slakt av Sverige har inte bara resulterat i 256 utanförskapsområden och 55 no-go-zones, utan i än högre grad den svenska skolan och högre studier. Det moras som präglar dagens universitet har ställt empirisk forskning utanför vetenskaplighet och utveckling. Idag är den vedertagna sanningen den att det inte finns några sanningar, bara den enskilda individens uppfattning omkring det mediabrus som det för närvarande fokuserar på. Det är som om det finns en inbyggd förstörelseapparatur i all samhällsuppbyggnad med början i skolan.

1968 var också året då den högljudda minoriteten grävde de första spadtagen till riksdagsbeslutet 1975 om att Sverige skulle vara ett mångkulturellt paradis. 68:orna ansåg att varje folk måste få leva enligt den egna kulturen och få alla förmåner som de som byggt och format Sverige. De kallade detta för demokrati. Det var också i denna demokratiska omformning som skolan var menad att fungera.

För att allt detta blev möjligt är det två män; byråkraten
Jonas Widgren och författaren/aktivisten David Schwarz, som sticker ut i sin lobbyism mot politikerna att genomföra ett multikulturellt Sverige. Widgren blev huvudsekreterare för Invandringsutredningen 1968 och var knuten till FN:s flyktingkommissarie 1987-1990. D v s från den tidpunkten när Sverige bytte kurs.

De vilda åren bestod av politisk kamp, motoffensiv, kampfront, tes-antites, Marx, Mao och Lenin. Det är svårt att urskilja någon annan period i svensk nutidshistoria som har varit så destruktiv och demolerande för Sverige. Fördumningens vagga, hyckleriets Janusansikte.

…Men kovändningen från framsteg och framåtanda till anti-intellektualism, emotionellt präglad sörja feministisk radikalism, floskler och likriktning draperad i jämlikhet, har svultit ut folkets intresse utåt.

Vi lever i 68:ornas drömsamhälle. Själva sitter de och jäser i sina stora hus i Djursholm och beräknar årets aktiekurser. Lika överklassiga som de alltid varit.
1 kommentar:

  1. Ja, det är inte första gången den senaste tiden som man får höra, att om USA låtit Saddam Hussein vara i fred så hade världen sluppit en massa terrorism. särskilt i Väst.
    Nu informeras vi om att Barack Obama "bara" fick ärva fem krig av Bush-administrationen när han tillträdde och att han då lovade att minska detta antal. Nu har han suttit sina åtta år och antalet kriga som USA är inblandat i har stigit till sju!! Tack Obama!!
    Därför får vi hoppas att Donald Trump lyckas bättre med att minska antalet och ta hem de amerikanska soldaterna som han lovat? Och att minska spänningarna mellan USA och Ryssland? Ska bli mycket intressant att få se hur han tänker tackla Obamas tydligen orättmätiga utvisning av de ryska diplomaterna?

    SvaraRadera