onsdag 4 januari 2017

Det var inte bättre förr men nu är det värre!MAGSTARKT av Rockefeller:
”Den övernationella suveräniteten hos en intellektuell elit och globala bankirer är självklart att föredra framför det nationella självbestämmandet tillämpat under gångna århundraden.”

En James Corbett exponerar en liten del av Rockefellerfamiljens egen bakgrund i det här klippet: Den som föredrar Rockefellers eliter och bankirer idag skulle säkert också trott på hans farfars fars underverksbringande oljor, tecknade i videon. Lurendrejeriet fortsätter.


Rockefeller har också uttalat sig om Den nya Världsordningen Chang Frick har videon, och skriver: Här attackeras människor med nyårsraketer mitt i Malmö. Det har varit 35 angrepp med handgrantater i Sverige i år. Här mot politistationen i Katrineholm i natt. Putin sade häromdagen: “Det är inte flykt från krig, det är krig.”
Dramatiska videobilder visar hur individer skjuter raketer rakt in i folksamlingar på Möllevångstorget vid tolvslaget på nyårsafton. Trots att polisen närvarade med flera patruller kunde ingen gripas. – Jag såg en kvinna som hade blivit träffad av någon raket så hon föll omkull. Det var obehagligt att se, berättar Jash Doweyko-Jurkowski som befann sig på platsen.

Det var scener som hämtade från krigets Syrien som mötte nyårsfirare i centrala Malmö. Videobilder från tolvslaget i natt visar kaoset när människor tvingas fly undan nyårsraketer som åker rakt in i folkmassor. Nyheter Idag har talat med Jash Doweyko-Jurkowski som befann sig på Möllevången i centrala Malmö.Snaphanen

Fr. Snaphanen ( i övers. från danska svårt men det är viktigt att visa vad andra skriver om Sverige):

”Malmö är en förlorad stad”
Jag sa detta för tjugo år sedan, men jag var "extremist", eller hur? "Kontroversiell och rabiat."
Den ekonomiska effekten kommer att slå först Sverige de närmaste 2-3 åren. Svenska politiker tror att det har varit en "investering", ….Malmö och Södertälje har inte varit en investering, det är en lång kostnad. Sanningen kommer före valet 2018: Välfärdsstaten kommer att försvinna.

Det berör mig inte alls, att bli anklagad för dåligt uppförande av rena idioter och sista dagars heliga svenska journalister. Det roar mig. Det gör mig lycklig att bli kallad "rasist" som pseudoborgerliga Ivar Arpi gjorde. Hellre rasist än idiot. Svenska borgerliga är liberaler, kultur är en stad i Sibirien för dem. … En hel del svenskar är villiga att gå under med dem, även om en växande andel inte är det.

Sverige är ett land som skötts så skamligt av politikerna att det är på väg att gå under. Jag hade rätt år 2000, och jag har ännu mer rätt i dag. Dårarna som har styrt Sverige under den tiden har fullständigt mist sin legitimitet . Nu är detta intressant, i vilket samhälle de kommer att överleva då dissidenternas sanning blir den allmänt rådande. Det blir inte roligt. Ikväll blev (nyårsafton) en polisstation i Ljungby attackerad med sprängämnen. Först Malmö sedan hela landet. Detta är vad tidningen Transportarbetaren berättar.

Mord, skottlossningar, stenkastning och ständiga hot om våld. Huvudskyddsombudet Stefan Andreasson i Malmö har fått nog av att väktare och ordningsvakter tvingas utföra allt farligare uppdrag, med risk för livet. Samhället har tappat greppet.Läs mer

Obekvämt för Wallström att vara med på bild med Hitler
Margot Wallström har blivit utsedd till antisemit av det av Socialdemokraterna tidigare så hyllade Simon Wiesenthal Center. Då är plötsligt utnämningen "oseriös"

Margot Wallströms pressekreterare Pezhman Fivrin får frågan:

-Vad är din kommentar till att Margot Wallström är antisemit?

-Listan är oseriös!

-Är Simon Wiesenthal Center oseriösa?

-Nej!

-OK! Simon Wiesenthal Center är bara oseriösa när de utser en Socialdemokrat till antisemit?

-Klick!Läs mer

 Sveriges moraliska hybris är verkligen vämjelig.  Professor Stefan Hedlund, GP: - "Flyktingkrisen är på väg att i grunden förändra Sverige. Det mest oroväckande är att vi ännu bara befinner oss i början, och att ingen kan överblicka de fulla konsekvenserna på längre sikt.Soldatmamma. Läs kommentarerna

Dårfinkarnas år enligt Johan Hakelius
I tidskriften Fokus skriver Johan Hakelius om ”Dårfinkokratins år”, det vill säga det just avslutade 2016, med bland annat följande iakttagelse:

En av de svåraste utmaningarna  i ett samhälle är att kunna leva tillsammans med människor som inte tycker som man själv, ibland på sätt som upprör. En av de viktigaste metoderna för att klara utmaningen, är att inte ständigt ställa allt på sin spets. Ska man leva tillsammans kan inte varje utbyte vara en konflikt. Det behövs ett visst mått av försonande överseende. Alternativet är ömsesidiga krav på villkorslös kapitulation. Men då har vi inte ett samhälle, utan ett krig. Det är här, någonstans, vi befinner oss 2016. Vi har glömt att ett samhälle bygger på ett visst mått av vett och etikett. Att samvaro kräver fördragsamhet. I det avseendet skiljer sig inte de stora sammanhangen från de mindre. Vi förstör en middagsbjudning om vi envisas med att plocka isär varje ståndpunkt som varje gäst yttrar och att säga allt vi tänker. Vi vill inte längre förstå att detsamma gäller på den större, offentliga arenan.Läs hela artikelnInga kommentarer:

Skicka en kommentar