måndag 23 januari 2017

Framtiden för europeiska kvinnor - Många kvinnor rädda idag för övergrepp.Från Snaphanen har jag översatt en del om demonstrationerna i USA mot Donald Trump. Det är kvinnor som protesterar mot installationen av Trump.  Men på Carina-Finas pratisar kan du läsa inläggen först.

Sedan följer Nicolai Sennels som har skrivit om hur kvinnors situation är i väst nu.


Inga är så stora svikare mot islams kvinnor som den vrålgapande feministmassan. Fegisar.Fr. Snaphanen:
Det har varit skamligt att se amerikanska kvinnor idag. UKIP förlorade  lite på samma sätt som Hillary Clinton gjorde. På valtekniska grunder. Uppträdde UKIP så vulgärt och våldsamt på gatorna över det? Värst var Madonnas tal, en f.d. 58-årig 80-tals popsångerska som fick sitt könshår fotograferat för att protestera mot Trump(!). Madonna ”har lovat att spränga Vita Huset i luften”. Secret Service har säkert nedtecknat det för senare användning. 


Ett Europa utan kvinnor på gatan?
I takt med muslimsk invandring är allt fler kvinnor rädda för att vara ute offentligt. På många platser i Europa är kvinnor nu öppet i minoritet.

Av: Nicolai Sennels
En statlig svensk studie visar att 34 procent av svenska kvinnor under det senaste året av rädsla för övergrepp har valt att gå en annan väg eller valt ett annat transportmedel.

12 procent uppger att de har varit hemma från något som de annars hade planerat, eftersom de var rädda. Och 23 procent upplever att deras livskvalitet påverkas av ökad osäkerhet. Detta är nästan dubbelt - en explosion - från 13 procent året innan.

Tyska kvinnor lever i rädsla
48 procent av tyska kvinnor säger att de av rädsla undviker vissa områden i sitt eget grannskap. 44 procent av dem anser att deras personliga säkerhet hotas av invandring från "islamiska länder".
Bor­win Ban­de­low, professor i psykiatri vid universitetet i Göttingen påpekar att kvinnors rädsla är "välgrundad".

Den tyska familjeministern Ma­nue­la Schwe­sig (SPD menar att det är ett problem att många kvinnor inte längre vågar lämna hemmet. Läs här

Franska kvinnor i uppror
Frankrike har nästan Europas högsta andelar av muslimer, och här upplever många kvinnor att de inte längre är välkomna på gatorna och i affärer och kaféer.

Några kvinnliga journalister gick under täckmantel för att belysa problemet. På en tur i ett mångkulturellt område, får de beskedet att hålla sig borta från en butik, "eftersom det finns män här." De nekas också tillgång till ett café på grund av att "här finns ingen mångfald."
Journalisterna möter även kvinnor som rapporterar att de måste tona ner sin klädsel klänning för att inte uppleva obehagligheter.


Se ett kort klipp av de franska journalisternas skakande dokumentär här.

Vi frågar oss här på Newspeek: Var är vänsterfeministerna i denna debatt? De är förmodligen barrikaderna för fri tillgång till välbetalda styrelser.Newspeek

Europa: Fallet med den Försvinnande Kvinnan

av Judith Bergman  •  8 januari, 2017
"Det är bäst att vänta utanför. Det finns män här inne... På detta kafé finns det ingen mångfald." — Manlig kund på ett kafé i Sevran, på tv-kanalen France 2.
"På detta kafé blandas det inte. Vi är i Sevran, inte i Paris. Här råder en annorlunda mentalitet. Det är precis som hemma." — En annan manlig kund på ett kafé i Sevran, på tv-kanalen France 2.
Kvinnor verkar ha blivit "utsuddade" från kaféerna och gatorna. "För att undvika hot och att bli pressade censurerar de sig själva och håller tyst." — Caroline Sinz, journalist, tv-kanalen France 2.
Denna islamisering har drivits framåt och stärkts av Qatars tunga investeringar – särskilt i moskéer – i Frankrike, som för närvarande ligger på runt 200 miljarder kronor.
"Det finns en felplacerad sorts moral, ofta utövad av minoritetsgrupper över en majoritet, som leder till det faktum att det offentliga rummet, som förment tillhör både män och kvinnor, är begränsat för kvinnor." — Pascale Boistard, före detta fransk minister för kvinnliga rättigheter.
Franska ministrar låtsas vara överraskade och upprörda över att kvinnor i dessa förorter till slut blivit besegrade av den oupphörliga terrorn mot dem och nu håller på att försvinna från gatorna.Gatestone
Här kan du läsa fler artiklar av Nicolai Sennels:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar