söndag 15 januari 2017

Kan Sverige räddas? Sveriges riksdag är ett hönshus enligt Brage NorinDe som företräder PK eliten inom makt, media och finans är det i särklass största hotet mot Sverige och det Svenska folket. 
Kommentar som inkom på min blogg

Hörde ni förresten rapporteringen om mordet i Malmö. Man uttryckte sig som att "det var svenskar med olika bakgrund".

Mycket snart är svenskarna i minoritet och då kan vi säga adjö till demokratinLåt er inte luras

 Från den 13 januari

I riksdagen är det fredag den trettonde varje dag.

Idag är det fredag den trettonde och tjugondag Knut, idag har vi otur och granen ska kastas ut.

Mer som borde kastas ut är regeringen, nu har en av dess stollar återigen haft otur då hen tänkte.
Den gamle kommunisten Ylva Johansson har briljerat på det socialistiska sättet, då blir det oturligt nog mest fel.

Kanske tänker kommunist Johansson på gamla kommunisttider då kvinnorna (ofta äldre) skottade undan snön från den politiska elitens gräddfiler i det forna kommunistväldets huvudstad Moskva.

Kanske tänker kommunist Johansson att de nyanlända kvinnorna ska skotta snö på våra gator.
I Moskva var de kvinnliga snöskottarna påbyltade och hade huckle, så Johansson har knäckt nöten med klädkoden.

I riksdagshuset är det tamejfan fredagen den trettonde varje dag, de rödgröna har ständig otur då de tänker.

Ur riksdagen borde de kastas ut oftare än bara tjugondag Knut. Micke Carlssons blogg och SvDHär följer delar  av tre inlägg från Det goda samhället
Välkomna inte islamismen
Demokratin bör sätta sitt hopp till islamister, skriver Per Wirtén i Expressen. Rubriksättningen är tydlig: ”Islamister kan vara demokratins hopp”.
Jag förutsätter att Wirtén kan skilja mellan muslimer och islamister. Jag förutsätter dessutom att Wirtén menar allvar.
Wirtén inleder med att slå fast att ”Europa har en beröringsskräck för Muslimska Brödraskapet som är svår att förstå”. Redan här får i alla fall jag problem. Stora problem. På vilket sätt är det svårt att förstå att någon har en aversion och inte vill befatta sig med en odemokratisk, totalitär politisk rörelse med fascistiska och nazistiska rötter och med världsherravälde som yttersta mål? För egen del anser jag att det både är sunt och fullt begripligt att distansera sig från en organisation med sådana värderingar. Problemet har väl snarast varit att svensk politik inte distanserat sig från islamismen, utan välkomnat personer som Yasri Khan, Mehmet Kaplan och Abdirisak Waberi rakt in i de politiska finrummen.Läs mer av inlägget
Uppsalavåldtäkten – har offer blivit förövare?
Domen i Uppsala tingsrätt, där unga asylsökande afghaner slipper utvisning trots att de dömts för våldtäkt av en pojke, har mött starka protester.
Bakgrunden är att fem unga asylsökande från Afghanistan under oktober månad grovt våldtog en yngre pojke. Våldtäkten uppges ha pågått under en timmes tid, haft sadistiska inslag och filmats av gärningsmännen. Trots detta slipper fyra av de fem utvisning (den äldste kommer att utvisas eftersom han är över 18 år och saknar asylskäl). Tingsrätten motiverar domen med att de fyra yngre gärningsmännen ”skulle drabbas mycket hårt” av utvisning. Hela inläggDetta, Stefan Löfven, är dina egna ord tagna från Socialdemokraternas hemsida:
Jag började intressera mig för politik som tonåring, för att jag ville förändra de globala orättvisor som jag såg då – och som finns än idag. Senare engagerade jag mig också på jobbet för att se till att vi arbetare skulle få något så grundläggande som ordentliga bord och stolar när vi skulle fika.
Sådant är mitt uppdrag även som statsminister: ett arbete mot orättvisor oavsett var de visar sig. Jag vill förverkliga det svenska löftet: alla människors möjlighet till kunskap, trygghet och jämlikhet. Så kan du och jag leva fria liv som följer våra förhoppningar och drömmar, oavsett vilka vi är eller var vi kommer ifrån. Läs mer av inlägget
  
Brage Norin:
SVERIGE - "MED DÅRSKAP I TIDEN".

Kan Sverige räddas?

SVERIGES RIKSDAG HAR BLIVIT ETT HÖNSHUS.

Riksdagen är full av kacklande hönor som får en kick av sitt eget kacklande i talarstolen.

Allt medan polisen möts av stenkastning
Allt medan ambulanspersonalen möts av stenkastning
Allt medan brandkårens personal möts av stenkastning
Allt medan lärarkåren tvingas bort till psykiatrisk vård
Allt medan Carl Bildt kämpar på barrikaderna i Kiev

Allt medan Mona Sahlin köper Toblerone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar